Süpersin kafiyekar dostum benim-tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3Cok severim keteyi.Uzun zaman oldu yemeyeli (kafiyeye dikkaaat kaydirigubbakcemile3)
Bakiyorum da ben herseyi seviyorum ya,yemek olsun da :a015:
Cesaret edebilirsem bende denerim insallah.
Ellerine saglik kusum a.s.
:gitme:ben bu ketenin tahinlisini cok ozledim ah ah ah:gitme:ellerine saglik libim
:kedi: Afiyet olsun gülümoff offff cok guzel gorunuyo acıktım valla elıne saglık canım
Çok teşekkür ederim cinsim latifim opuyorumnanaktanben de bayılırım keteye.özellikle kars ketesine
ellerine sağlık...
keşke seninle komşu olsaydık.bi tabak verirdin şimdi
Afiyet olsun balım çok tşk.çok güzel görünüyo..ellerine sağlık..
kaydirigubbakcemile3balım eksik olma yapmışssın yapacağını yine ama biri beni durdursun ben yaptığın herşeyi denemeye kalkıyorum sonra durumum vahim yani...:sinifsinif:
Mutlaka öneriyorum nefis oluyor tatlısı..libisim harikasin valla super gorunuyo hayatimda keteyi ne yedim ne yaptim cokda merak ederdim icine un kavrulup koyuluyomus seninkide gerceken tel tel gorunuyo
hamurisi yapcagim zaman denicem bunu insallah
Keteyi ben beceremiyorum
Kayınvalidem çok güzel yapar sağolsun...
Biz erzincanlıyık:)
nerde bende bu kadar becerıklılık offf offff
offf harika..
eline sağlık libyana..a.s.
bilmeliydim liboşş olduğunu nerde zahmetli zor bi tarif var onu yaparr maşallahhh ellerine sağlıkk
bunu bana yapamassın:gitme:bayılırım ben bunacokacimcoooklibyana ve harika tarifleri..nasılda canım çekti..cokacimcoookellerine sağlık libyana:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?