telaş

Frambuazlikek

Guru
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
23
10
288
31
iyi günler 20 yaşındayım, evli değilim ,çok evhamlı bir annem var ve tutucu bir çevreden geliyorum. cinsel bir likteliğim hiç olmadı sorun şu ki bu ay adet olmam gereken zaman adet olmadım ve kahverengi akıntılarımla birlikte o bölgede hafif kaşıntılarım var. kişisel temizliğe çok önem veririm. anneme jinekoloğa gitmek istediğimi söylediğimde bana bir halt yemediysen daha erken gitme demişti ancak 4 gündür kafama taktıkça bu konu daha fazla canımı sıkıyor. umarım yardımcı olursunuz ((

Ay insallah o kasinti benim basima gelen kasinti degildir acilen bir kadin dogum uzmanina basvur anneni de takma boyle der bazen anneler

AL İŞTE EVLENİNCE VAJİNİSMUS KAÇINILMAZ OLUYOR BÖYLE AİLELER YÜZÜNDEN
ANNEN ETMİŞ SEN ETME İLERDE KIZINA, BU YÜZDEN BİLE NE YUVALAR DAĞILIYOR

dr a gidin
annenizde bilmeyiversin
annelerin basimizin ustunde yeri varda annen biraz cahilce konusmus kusura bakma
o kasinti çekilir dert deil,oda gelsin çok istiyorsa, kadin dr bulun gidin ..
çati muyanesi yapacak hali yok dr un sana ..

Jinekolog sadece aktif cinsel hayatı olan insanlar için değildir. Annenizin yetiştirilme tarzından ya da bulunduğu çevreden dolayı bundan haberi olmayabilir, siz sakın ihmal etmeyin doktora gitmeyi. Belirtileriniz mantara benziyor, ciddiye almak gerekiyor.

Anneni dinleme bildiğinden konuşmamış. Doktora git mutlaka.

Bana sordun sanirim. Bilmiyorum adini ama bir hafta elimi o bolgeden cekememistim surekli kasi kasi her yeri yara olmustu Allahtan evlendikten sonra olmustu bende de fitille rahata ermistim.

Ayy iki yaz önce ki cehennem azabımı hatırladım.
Hem kaşıyıp hem acı çekmek. Kaşınmaktan uyuyamamak ve sinirden ağlamalarım.

büyük ihtimal enfeksiyon kapmışsınız. eğer ilaç kullanmazsanız başınıza daha büyük işler açabilir. sonra anneniz de bunu telafi edemez

Ne kadar saçma ve cahilce annenin düşüncesi ya..Bir halt mı yemek lazımmış doktora gitmek için? Git ablacım sen doktora dinleme anneni.

Anneni dinleme bildiğinden konuşmamış. Doktora git mutlaka.

Ayy iki yaz önce ki cehennem azabımı hatırladım.
Hem kaşıyıp hem acı çekmek. Kaşınmaktan uyuyamamak ve sinirden ağlamalarım.
Bir de o fitilin igrencligi var asagidan sokuyosun sabaha hem ic camasirina akmis oluyo hemde tadi kokusu her biseyi agiz icinde iyyy Allah bidaha gostermesin insan icine cikamiyodum

umumi tuvaletleri kullaniyorsan ondan kaynaklanabilir, mantar vs- ilac kullandiysan antibiyotik onlarda kasinti yapar, ya da ic camasirin pamuklu degildir hava aldirmayan gunluk petler, stres yaptikca gecikirsin.
ayrica jinekolojik muayenede doktor soruyor sana nasil muayene istedigini, senin yonlendirmene gore davranir. sende soylersin genc kiz-bakire oldugunu. gecmis olsun, abartilcak bir durum yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…