- 27 Nisan 2012
- 23
- 10
- 288
- 31
- Konu Sahibi Frambuazlikek
-
AL İŞTE EVLENİNCE VAJİNİSMUS KAÇINILMAZ OLUYOR BÖYLE AİLELER YÜZÜNDENiyi günler 20 yaşındayım, evli değilim ,çok evhamlı bir annem var ve tutucu bir çevreden geliyorum. cinsel bir likteliğim hiç olmadı sorun şu ki bu ay adet olmam gereken zaman adet olmadım ve kahverengi akıntılarımla birlikte o bölgede hafif kaşıntılarım var. kişisel temizliğe çok önem veririm. anneme jinekoloğa gitmek istediğimi söylediğimde bana bir halt yemediysen daha erken gitme demişti ancak 4 gündür kafama taktıkça bu konu daha fazla canımı sıkıyor. umarım yardımcı olursunuz((
Bana sordun sanirim. Bilmiyorum adini ama bir hafta elimi o bolgeden cekememistim surekli kasi kasi her yeri yara olmustu Allahtan evlendikten sonra olmustu bende de fitille rahata ermistim.neden sende ne var ki?
evet sanaydı sorum teşekkür ederimBana sordun sanirim. Bilmiyorum adini ama bir hafta elimi o bolgeden cekememistim surekli kasi kasi her yeri yara olmustu Allahtan evlendikten sonra olmustu bende de fitille rahata ermistim.
Bana sordun sanirim. Bilmiyorum adini ama bir hafta elimi o bolgeden cekememistim surekli kasi kasi her yeri yara olmustu Allahtan evlendikten sonra olmustu bende de fitille rahata ermistim.
Bir de o fitilin igrencligi var asagidan sokuyosun sabaha hem ic camasirina akmis oluyo hemde tadi kokusu her biseyi agiz icinde iyyy Allah bidaha gostermesin insan icine cikamiyodumAnneni dinleme bildiğinden konuşmamış. Doktora git mutlaka.
Ayy iki yaz önce ki cehennem azabımı hatırladım.
Hem kaşıyıp hem acı çekmek. Kaşınmaktan uyuyamamak ve sinirden ağlamalarım.
Bilirim onu gece uc defayikamistim ya kasi kasi ay ayBana sordun sanirim. Bilmiyorum adini ama bir hafta elimi o bolgeden cekememistim surekli kasi kasi her yeri yara olmustu Allahtan evlendikten sonra olmustu bende de fitille rahata ermistim.
iyi günler 20 yaşındayım, evli değilim ,çok evhamlı bir annem var ve tutucu bir çevreden geliyorum. cinsel bir likteliğim hiç olmadı sorun şu ki bu ay adet olmam gereken zaman adet olmadım ve kahverengi akıntılarımla birlikte o bölgede hafif kaşıntılarım var. kişisel temizliğe çok önem veririm. anneme jinekoloğa gitmek istediğimi söylediğimde bana bir halt yemediysen daha erken gitme demişti ancak 4 gündür kafama taktıkça bu konu daha fazla canımı sıkıyor. umarım yardımcı olursunuz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?