- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Frambuazlikek
-
Bir de o fitilin igrencligi var asagidan sokuyosun sabaha hem ic camasirina akmis oluyo hemde tadi kokusu her biseyi agiz icinde iyyy Allah bidaha gostermesin insan icine cikamiyodum
tadı derken :)Bir de o fitilin igrencligi var asagidan sokuyosun sabaha hem ic camasirina akmis oluyo hemde tadi kokusu her biseyi agiz icinde iyyy Allah bidaha gostermesin insan icine cikamiyodum
Evet tadi, cok kotu bir koku ve kotu bir tad oluyordu sabah agzimin icindetadı derken :)
konu sahibi anneler bu konuda yanlış düşünebiliyor zaten bakire olunca alttan bakmıyorlar ve fitil vermiyorlar ilerlemeden gitsen iyi olur ...
Anneye bak diyalog korkunç Allah korusuniyi günler 20 yaşındayım, evli değilim ,çok evhamlı bir annem var ve tutucu bir çevreden geliyorum. cinsel bir likteliğim hiç olmadı sorun şu ki bu ay adet olmam gereken zaman adet olmadım ve kahverengi akıntılarımla birlikte o bölgede hafif kaşıntılarım var. kişisel temizliğe çok önem veririm. anneme jinekoloğa gitmek istediğimi söylediğimde bana bir halt yemediysen daha erken gitme demişti ancak 4 gündür kafama taktıkça bu konu daha fazla canımı sıkıyor. umarım yardımcı olursunuz((
Ayy benimde olurdu öyle evlenmeden önce. Mantar oluyo canım genelde ben jinekoloğa gitmedim utandığım için ama aile hekimimize gidiyodum hep orda sikayetimi soyluyodum bi ilac yaziyodu bitiyodu hemen. Sende oyle yap istersen mantarsan eger cok kasinti yapar o gecmis olsun ama ihml etme benceiyi günler 20 yaşındayım, evli değilim ,çok evhamlı bir annem var ve tutucu bir çevreden geliyorum. cinsel bir likteliğim hiç olmadı sorun şu ki bu ay adet olmam gereken zaman adet olmadım ve kahverengi akıntılarımla birlikte o bölgede hafif kaşıntılarım var. kişisel temizliğe çok önem veririm. anneme jinekoloğa gitmek istediğimi söylediğimde bana bir halt yemediysen daha erken gitme demişti ancak 4 gündür kafama taktıkça bu konu daha fazla canımı sıkıyor. umarım yardımcı olursunuz((
Hey allam yaaa... annnenize br insan olduğunuzu, bir sorun olmasa böyle şeyler olmayacağını söyleyin ve lütfen bir doktora görünün. Mantar olabilir, kist olabilir ne bilim tomarla şey olabilir. Aaa gerçi anneniz daha iyi bilir gitme erken falan dediğine göre tıpta uzmanlık yapmıştır ye düşündüm.iyi günler 20 yaşındayım, evli değilim ,çok evhamlı bir annem var ve tutucu bir çevreden geliyorum. cinsel bir likteliğim hiç olmadı sorun şu ki bu ay adet olmam gereken zaman adet olmadım ve kahverengi akıntılarımla birlikte o bölgede hafif kaşıntılarım var. kişisel temizliğe çok önem veririm. anneme jinekoloğa gitmek istediğimi söylediğimde bana bir halt yemediysen daha erken gitme demişti ancak 4 gündür kafama taktıkça bu konu daha fazla canımı sıkıyor. umarım yardımcı olursunuz((
Eveeet sizleri dinledim ve dun kimseye söylemeden jinekologa gittim Allah razı olsun cok yardımcı oldu hanımefendi icime su serpti mantarmış bir hap ve merhem verdi ohh Sağolun hanımlar beni cesaretlendirdiginiz için gercekten
Tutuklu kaldım bir an.iyi günler 20 yaşındayım, evli değilim ,çok evhamlı bir annem var ve tutucu bir çevreden geliyorum. cinsel bir likteliğim hiç olmadı sorun şu ki bu ay adet olmam gereken zaman adet olmadım ve kahverengi akıntılarımla birlikte o bölgede hafif kaşıntılarım var. kişisel temizliğe çok önem veririm. anneme jinekoloğa gitmek istediğimi söylediğimde bana bir halt yemediysen daha erken gitme demişti ancak 4 gündür kafama taktıkça bu konu daha fazla canımı sıkıyor. umarım yardımcı olursunuz((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?