- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi Yavrukusun annesi
12 den sonrada 1-2 ay boyunca aranan kız hiçmi işkillenmicek kadar yada kafasına bişiler dank edicek kadar salak olamaz ya.
sanaldan cinsel içerikli sohbet etmekse kızın amacı. karşısındaki erkegin evli olup olmadıgıylada pek ilgilenmezki...
dava acmakda cok sacma... kendi evindeki dururken uzaktakine bu bedeli ödetmekte cıks
şuan yavrusu karnında olmasa idi... bi dkk durdurmazdı o evde o adamı...
Gündüz de arıyor ama. Kadınların bazen ne kadar saflaşabileceğinin kk da o kadar çok örneği var ki? Karşımızdaki insana inanmak isteyince her şeyine inanıyoruz. Ailemle yaşıyorum onlar yatmadan arayamıyorum demiş bir örnekte adam. Bir fiil önceki sayfalarda örneği var. Ancak dışardan bir göz olan arkadaşı gelip sen ne yapıyorsun diyince aymış kız. Anca o zaman dank etmiş. Ben kız masum demiyorum. Belki de kötü kalplidir evli ve hamile bir eş olduğunu bile bile yapmıştır ama belki de cidden bilmiyordur. Bu da bir ihtimal diyorum. O yüzden bence kız aranmalı, en azından o adamın hamile bir eşi var, sen bunun vebalini nasıl vereceksin demek için. Ama abisini karıştırmak demek cinayet sebebi demek.