- Konu Sahibi BEYAZKAYIK
Eşim yurt dışında yaşıyor.10 yıllık evliliğimiz boyunca orada benden önce birlikte olduğu bir kadınla ilişkisini hep sürdürdü.Fakat sürekli inkar ediyordu.Yakın bir tarihte evde gizlediği bir telefon buldum.Telefondaki hat lycamobile.Telefonun içinde o kadına ait onlarca fotoğraf vardı.Hatta telefona kapak yaptığı fotoğraf kadının evimizin salonunda üzerinde eşimin gömleğiyle yatar haldeki fotoğrafdı.Eşim telefonu bulduğumu görünce üzerime yürüdü.Merdivenden düştüm ama telefonu alıp çıktım.Eşim o sırada evi terk etmiş başka bir evde yaşıyordu.Eşimin telefonundan şifre isteyip lycamobile web sayfasından telefon arama dökümüne baktım.İçler acısıydı.Hergün en az 17 kez olmak üzere hergün istisnasız kadını aramış.Hergün saatlerce konuşmuş.Üstelik çok yakın bir arkadaşından İsviçre'de uzun yıllardır psikolojik tedavi gördüğünü öğrendim.Zaten telefonda o doktor aramaları da var.Eşim defalarca üzerime bıçakla yürümüş hatta beni İsviçre'ye gittiğimde gece yarısı telefonsuz sokağa atmıştı.Şimdi şifre ile aldığım telefon kayıtlarını delil olarak sunamaz mıyım?Doktor konusunda ne yapmam gerekir acaba?