- 5 Nisan 2020
- 194
- 68
- 28
- 30
- Konu Sahibi saricivciv00
-
Doğru diyorsunuzYa biz anlatamıyoruz ya siz anlamıyorsunuz. Telefonunuzun bütün geçmişine ulaşabilir ama zaten sizin yaptıklarınız açıklanabilecek şeyler. Sildiğiniz hesabıda bulsun ne olacakki. Hem daha iyi olmaz mı? Kurcalar sadece onunla konuştuğunuzu görür rahatlar.
Bu kısmı kaçırmıştım.. Sizin birşeyler sakladığınız emin oldum.. Akrabalarımla konuştum diyorsunuz tamam konuştunuz ama ne gibi bir fotoğraf atabilirsiniz ki? Yani sizi darp ettiyse onun fotoğrafını atmışsınızdır ya da normal atmışsınızdır olabilir. Bakın bunların hepsi açıklanabilecek şeyler. Eğer bunlara bile inanmıyorsa yapacak birşey yok. Siz en iyisi silmeyin, çünkü eğer ulaşırsa neden bu fotoğrafı sildin neden bu mesajı sildin neden İnternet geçmişini sildin diye kavga edeceksiniz olay büyüyecek.daha önce çekilmiş fotoğraf mesaj internet geçmişini bakılabilir mi ve bu açtığım instagram hesabını bulabilir mi ?
Mesajlaşmış olabilir misin?Çünkü ayrı kaldıgımız için benim başkalarıyla konuşup mesajlaştıgımı zannediyor
Sorman hata reisMesajlaşmış olabilir misin?
daha önce çekilmiş fotoğraf mesaj internet geçmişini bakılabilir mi
Söylerse daha rahat yol alırız diye düşündüm kankiSorman hata reis
İnkar etmeyi düşünüyorum çünkü böyle bişeyi asla kabul etmezKonu sahibi adim adim gitmekte fayda var. Suan esinizin yaninda degilsiniz ve telefona ulasamaz, eger oncesinde cydia vs gibi bir program yukletilmediyse ya da telefondaki oturum mailine hakim degilse iphone da uzaktan baglanamaz.
Sizi su noktada anliyorum, ornegin kuzeninizden yardim aldiysaniz esiniz de bunu gorurse sen ondan akil mi aldin gorusmeyeceksin diyebilir, etrafimda boyle seylere sahit oldugumdan soyledikleriniz garip gelmiyor.
Ilk olarak su onemli siz bu hesabi actiginizi kabul edip, evet sana guvenmedim deyip ona gore mi davranmak istiyorsunuz yoksa full inkar mi edeceksiniz ona gore tavsiye vereyim.
Sahte actiginiz hesabin email adresini yeni mi aldiniz yoksa var olan bir e posta kullandiniz?İnkar etmeyi düşünüyorum çünkü böyle bişeyi asla kabul etmez
Tamam öyle bir şey yapmadıysanız neden korkuyorsunuz?Çünkü ayrı kaldıgımız için benim başkalarıyla konuşup mesajlaştıgımı zannediyor
Iphone'a uzaktan erişebilmek için uzaktan erişim programı gerekiyor lakin uzaktan erişim için size bir şifre göndermesi ve sizin de o şifreyi girip erişimi aktif etmeniz lazım bu da mümkün değil, telefonu sizden alması lazım sildiklerinizi geri getirip bakabilmesi için.İnkar etmeyi düşünüyorum çünkü böyle bişeyi asla kabul etmez
Şu an bilgisayar yok amaSahte actiginiz hesabin email adresini yeni mi aldiniz yoksa var olan bir e posta kullandiniz?
Yeni aldiysaniz tekrar girin o hesaba tum arkadas listelerini mesajlarini silin. Sonra da hesabi silin, eger silmediyseniz. Daha sonra o mail adresinin kisilerle, telefona baglantisi var mi yok mu kontrol edin. Cunku bu adresler diger uygulamalarla baglanabiliyor malum.
whatsapp mesajlarinizi silin hepsini silmek dikkat cekebilir endise duyduklarinizo ve sohbet ayarlarinizin kaydedilmesini „asla“ olarak duzenleyin. Cop kutunuzu da bosaltin ve uygulamalar arasi baglantilari kesin, erisim icin onay istesin.
Icloud u kapatin ve oraya hic veri tasimayin.
Telefonu mumkunse bi bilgisayara baglayip, varsa gelen guncelleme bi yapin. Itunestan bakalim icloudta son bilmem kac gundeki verileri geri yukluyor mu?
Iphone'a uzaktan erişebilmek için uzaktan erişim programı gerekiyor lakin uzaktan erişim için size bir şifre göndermesi ve sizin de o şifreyi girip erişimi aktif etmeniz lazım bu da mümkün değil, telefonu sizden alması lazım sildiklerinizi geri getirip bakabilmesi için.
Yalnız siz bu barışma işini yeniden düşünün, sizden şüphe eden, akıl aldığınız akrabalara düşman olacak ve sizi görüştürmeyecek, telefonunuzu kurcalayacak kadar sağlıksız bir ruh haline sahip eş eşiniz, sizde ölümüne korkuyorsunuz, korkulan biriyle evlilik yürümez.
Geri getirilebiliyor diye biliyorum ama tam da emin değilim.Şu an bilgisayar yok ama
Yorumunuz için teşekkür ederim peki telefonu benden alıp silinenleri geri getirebilir mi ?
TeşekkürlerGeri getirilebiliyor diye biliyorum ama tam da emin değilim.
Konuya hakim değilim ama telefonunuzu alipbburaya yazdıklarınızı okuması yeter sanırım kendinizi ele veriyorsunuzŞu an bilgisayar yok ama
Yorumunuz için teşekkür ederim peki telefonu benden alıp silinenleri geri getirebilir mi ?
Şu an uzaktayızKonuya hakim değilim ama telefonunuzu alipbburaya yazdıklarınızı okuması yeter sanırım kendinizi ele veriyorsunuz
Telefonu hacklerse eğer burayı bulur.Şu an uzaktayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?