Telefon hackleme

Şu an uzaktayız
Siteyi kaydettiyseniz ve otomatik giriş yapıyorsanız yanına gidince üyeliğinize erişir, bazı üyelerin başına geldi bu durum, o yüzden site telefonunuzda uygulama olarak kayıtlı olmasın, siteye her girişte şifrenizi de elle girin, otomatik bağlanmayın.

Tamam teşekkür ederim

Kisi kendinden bilirmiş işi esinizin size gozda vermesini geçtimde kendi pisliklerini sizi karlayarak ve piskolojik baski yaparak bertaraf etmeye çalişiyor korkmayin o kadsrini bulamaz cunku fabrika ayrlarina getirin ve daha ileri gidecek olursa anacak savcilik izni ile bakilir onun icinda ya bosanma davasi acilmasi gerekir hakim gerek gorurse tabi ama esiniz acayip firlma ve kendi yaptigi icin piskin birazda.

Iphone telefona erişim yok diye biliyorum ben, çünkü bende böyle birşey yapmak istemiştim telefonun markasını sordular. İphone olmuyor ve tlfna bir program var onu yüklemeniz gerekiyor dediler.
Peki android telefona yapmak mümkün mü uzaktan? Vaktinde eski sevgilim almanya'da bir hacker ile anlaşmak üzereyken vazgeçmiş pislik, adam tüm videolarıma fotolarıma erisecek diye. Ama bazen şüpheleniyorum yapmış olabilir mi diye bir kaç kez vatsapim başka telefonda açıldı diye bildirim gelmişti

Iphone tlfnlarda tlfnu alirken kullandiginiz hesap msj foto vs silinse dahi kullandigin icolud hesabina depolanir yani yedeklenir siz o hesabi baska bi.iphone de acarsaniz yeniden gelir.ama sifre ve ya parmak izi ister.actiginz instgram.hesabi veya kinusma yedeklenmediyse ole bi skti olmaz

Konuştuğun kişi telefona mutlaka erişim gerekir dedi yani sizin telefonunuzu eline alıp programı kurması gerekiyor uzaktan olmaz dedi.Telefona uzaktan kontrol saglanmaz yaparım diyenler dolandirici itibar etmeyin dedi.

Telefonun marka modeli farketmiyor hepsine işinin ehli olan erişebiliyor. Ünlülerin fotoğrafları bile hacklendi icloudda.

o kisiye soyleyin eger bunu yapabilirse sonrasinda hemen apple’a is basvurusunda bulunsun. hic olmazsa acik buldum diyip odul alsin.

Çünkü ayrı kaldıgımız için benim başkalarıyla konuşup mesajlaştıgımı zannediyor
İnşallah telefonunuza girip fotoğraflarınıza, mesajlarınıza falan bakar da bir kabahatiniz olmadığını görünce yaptığından utanır.

Bu kadar strese giriyorsaniz telefonunuzun sıfırlayin. Bütün geçmişi vs silen sayfaları okuyun. Fabrika ayarlarına dön dediğinde ınsta vs samsungta silinmiyormus. Bizde is telefonlarimiz değiştiğinde yeni telefonları almak için eskisini temizleyip veriyorduk. Baka baka herseyi sifirliyorduk

Siz neden eşinizi denemek istediniz? Benim üstüme bu kadar geldiğine göre sende birsey mi saklıyorsun diye sordunuz mu?

Konuştuğun kişi telefona mutlaka erişim gerekir dedi yani sizin telefonunuzu eline alıp programı kurması gerekiyor uzaktan olmaz dedi.Telefona uzaktan kontrol saglanmaz yaparım diyenler dolandirici itibar etmeyin dedi.
Ben de öyle okumuştum ama bu konuştuğu alman hackermis maillesmelerini falan atmıştı kesin garanti veriyordu ama bana da pek mümkün gelmedi. Yalnız bi kaç kere whatsapp hesabımı kodu bir şekilde alarak kurmuş ama çift güvenlik şifresi olduğu için erişim sağlayamamisti. Teşekkür ederim cevabınız için

Canım eger korktuğun bısey varsa
At camdan telefonu kurtul:)cok cıddıyım dustu dersın olur bıter
Ama telefonunda pahalı galıba
Artık sen karar ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…