telefon hastalığı

daha neler neler var :)

bence de

O anne bebekken eşinizin altını abartısız günde 5 kere temizleyip belki 10 kereden fazla da emziriyordu.. Şimdi annesiyle günde "bir" kere yapacağı telefon konuşmasını çok mu görüyorsunuz?

Sizde hamileymişsiniz Allah bebeğinizi sağlıcakla kucağınıza almayı nasib etsin amaa eğer oğlunuz olursa ilerde evlendiğinde sizi ayda bir ararayacak şekilde yetiştirin onu..

Eşim 8 kardeş her gün 6sı ile ve annesi ile konuşuyor. Tamam konuşmalarına bir şey demeyelim ama bize özel olması gereken meseleleri de onlarla paylaşıyor. Bir defa tiyatroya gittik, tiyatrodan çıkışta o kadar mutluyumki bunu eşimle paylaşmak ve yorumlar yapıp onun da fikrini öğrenmek istiyorum. Ama eşim ne yaptı hemen telefonla günlük aramalarını yaptı, yorumlarını onlarla yaptı, onlarla tiyatroyu değerlendirdi. Sinirden tüylerim diken diken oldu. Bekledim yaklaşık 1 saat sürdü tüm bu konuşmalar ve onlar da eşime kendi konularını yaptı eşim değerlendirdi. Çok kızdım. Ancak eşim telefon kullanmaktan şikayetçi değil. Her gün akşam 9-10 arası malum şahıslara ait. Artık o konuşurken ben çıkıyorum odadan işlerimi yapıyorum. Benim de annem beni 9 ay karnında taşıdı, ben süt emmemişim ama eşim de emmemiş, benim o kadar çok da kardeşim yok sadece 2 tane. Ben mi anormalim bilmem. Ama annemle konuşmamız uzun sürmez. Kardeşlerimle ve babamla ise haftada bir kez konuşurum. Ama günlük rapor vermem eşim gibi...

9 ay karnımızda taşıyoruz ve bakımlarını yapıyoruz diye bu çocuklarımızın hayatına sonsuza dek müdahale etme hakkı vermiyor malesef bize! Benim eşimde onlara karşı sonsuz sabırlı ve iyi niyetli tek isteğim eşit olmamız yada bana en azından daha iyi davranması. AECHA yaşadıkların benimkine inanılmaz benziyor allah seninde yardımcın olsun

haklısın hafta da 1 kere aramaları yeterli ama yok ısrarla her gün arıyorlar nişanlıyım umarım nişnalım da böyle olmaz :/ :)

haftada 1, 2 zaten çok normal canım

teşekkür ederim evet bende hamileyim ve çocugum için tüm fedakarlıkları yapmaya hazırım.emek vermek zorundayım zaten. nasılki dünyaya getirmeye karar vermişsek 10 kere altınıda temizleyecez, 10 kere yemeginide yedircez. belirli bir yaşa kadar zaten hizmet etmek zorundayız.ilerde çocugum ne zaman isterse, ne zaman arzedip sesimi duymak isterse arar. benim onu zorlamaya hakkım yok.ama dikkat ederseniz yazıklarımda kayınvalidem ve kayınpederimin bunu takıntı haline getirerek artık eşiminde benimde canımızı sıkmaya başladıgını yazmıştım.

eşin şikayetçi değilse malesef yapacak bişey yok.

Son düzenleme:

ben kesinlikle evladımı dediğiniz şekilde yetiştiricem....

altını değiştirmek besleyip büyütmek annenin vazifesi zaten, bunu bile bile doğuruyo her kadın..
ama bunu yaptı diye 35 yaşındaki adama her gün her saat rapor mu verdirmeli?
burda konu bu çünkü farkındaysanız...
markete gidiyolar gittik diye tel açıyo adam. çıkıyolar yürüyüş yapıyoruz diye tel açıyor.
böyle şeymi olur?
her haltı anasına rapor verecek adam evlenmesin ya, rica ediyorum!!!!

Vallahi ben evli değilim ama benimde böle bi probemim var. Benim annem panik atak hastası. Ve ben tek çocuk olunca her dakka ne yaptımı bilmek istiyo. İşe giderken camdan izler, otobüsten inince çaldırki sağ salim indiğini biliyim der. Ve iş yerine gelincede telefonlaşırız. Tabii gün içinde de ararım annemi sürekli ben aramasam o arar. Allah eksik etmesin annemi başımdan ama ilerde evlendiğimde ne yapacak çok merak ediyorum...

ah ah arkaaşım çile çekmek için evleniyoruz sanki değilmi..allah herkese akıl fikir wersin benim kv de elinden düşürmez kızıyla 7 kere falan konusur oğluylada muhakkak 1 kez ben baştan beri alıştırmadım anladı artık beklemiyo oğlunu aradğında nasılsın ne yapıyorsun diyo evde benimle olduğunu bildiği halde beni saf dışı ediyo eşime söyledim birkaç defa napalış diyo oturuyoruz bizde falan diyo ama anlayan kim en sonunda annesi aradığında sesini kıstı ben alınıyorum die sonuşta selam söyle bile diyebilir ben aramıyom hergün die yapıyo ..eksik kalsın selamı

ya sık sık ararsın tabiki anneni, sonuçta tek çocuksun ve annen hasta.. ama otobüs olayı hani abartı gibi geliyor bana.

Banada canım. Yani otobüse bir dakika geç binsem evde çıldırıyor nerde kaldı diye.. Yahuu belki biriyle lafa daldım ya da bişiler alıyorum :) Aman yaa annem iyi olsunda ben her abartıya razıyım. Yeterki onun içi rahat etsin.

gelinine bir slm çok gören kaynana o telefon kapatılınca eşler arasında bir münakaşa olacağını adı gibi biliyor. çünkü zamanında oda gelin olmuş. neyin ne oldugunu bizden daha iyi biliyorlar ama işlerine geleni yapıyorlar o ayrı.. ben olsaydım eşime annen bir slm bile söylemiyor allahın slmını göndermiyor benim sinirlerim bozuluyor bu duruma, ben yokken gündüz konuşun derdim. onlar yüzünden boşu boşuna geriliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…