telefon kapatmak ne kadar doğru ?

happypisces

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2010
433
109
123
Ankara
arkadaşlar sevgilimle bir tartışmamız oldu tartışmada denilemez gerçi sakindi ve ayrıldık bende kabul ettim bu ayrılığı çünkü onun bana aşık olduğuna inanmıyorum birazsevgi ve alışkanlıktan ibaret olduğumu düşündüm. ve telefonumuda kapattım çünkü genelde pişman olup arıyor. bende kafamı toplamak için kapattım yalnız doğrumu yaptım bilmiyorum.. birde bu insan için alışkanlık ibaret olmadığımı nasıl anlayabilirim ayrı şehirlerde olduğumuzu göz önünde bulundurursak bazen kendimi sadece telefonun öbür ucundaki kişi gibi hissediyorum değersiz sıradan..

Bence onun aramasını aramamasını düşünme kapanı toparlamak adına bir süre kapalı tutman en güzeli..Daha önce yaptığın bir şey mi? Hani genelde bazı kızlar ders vermek amacıyla zırt bırt kapatırlar.Ama bazılarının da hiç yapmadığı karşı tarafı şaşırtabilecek bir davranıştır?

yok zırt pırt kapatmam 3 yıldır beraberiz yani 3 kere anca kapatmışımdır o da bir iki saat.. ama kafam o kadar karışık ki bilmiyorum

yok zırt pırt kapatmam 3 yıldır beraberiz yani 3 kere anca kapatmışımdır o da bir iki saat.. ama kafam o kadar karışık ki bilmiyorum

bence telefonunu 1 2 gün boyunca kapalı tutman hem seni olaylardan uzaklaştıracak hem de karşındakinin senin için endişelenmesini sağlayacaktır.Hatta abartırsa durumu bence aşık olduğunun göstergesi

Doğru yapmışsınız.

Açık kalsaydı gelen mesajları ve aramaları görmezden gelemeyecek,dahada öfkelenip tartışacaktınız

Bir iki saat değil de bir gün kapalı kalsa sizin için daha iyi ve verimli olur

Kafanızı toparlamanız ve sakinliğiniz yatışması için ...

telefonunn kapalı olması ikinizede düşünme fırsatı verir bence :) bırak kapalı kalsın 2 gün bakalım belki senin içinde alışkanlık diildir sevgidir

telefonunn kapalı olması ikinizede düşünme fırsatı verir bence :) bırak kapalı kalsın 2 gün bakalım belki senin içinde alışkanlık diildir sevgidir

ben seviyorumda zaten ona güvenemiyorum ilk yıl harikaydı emindim ama sonradan alışkanlık oldum onda bence

ben seviyorumda zaten ona güvenemiyorum ilk yıl harikaydı emindim ama sonradan alışkanlık oldum onda bence

bakalım bu süreç herşeyi belirler zaten sen aç kapa yapma ama telefonunu iletim raporu gitmesin ona. bırak devamlı kapalı kalsın telefonun bencee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…