- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi elifelif1404
-
neden guvenmedigini konusmalıydınız yada bunu konustugunuz halde devamlı tekrarlıyormuydu..ayrılmak icin bence gecerli bir sebep degil ilişkiniz genel anlamda iyiyse kestirip atmayın
Oda bu sebeple bitecekse bitsin diye dusunuyordur belki:) bende sevgilimin telefonunu elime alip baktigimda sesi cikmadi hic ve inan sonra birdaha dokunmadim bile ama cekip alsaydi ki zamaninda bunu yapan erkek arkadasimin baska seyleri cikti onuda ayni sanirdim belki onunda basina gecmisde benzeri birsey geldi ben senin yerinde olsam arar sikintimi anlatirdim oda kendince hakli ama orta yolda bulusursunuzAslında karışmayıp telefonu kurcalayıpta bir şey bulamadıktan sonra kıyameti koparmak vardı da o an aklıma gelmedi. Kestirip atmak istemiyorum ilişkinin bitmesini de istemiyorum ama aramakta istemiyorum. Çünkü ararsam direk haklı moduna girecek. Eğer bu sebeple biticekse zaten...
Oda bu sebeple bitecekse bitsin diye dusunuyordur belki:) bende sevgilimin telefonunu elime alip baktigimda sesi cikmadi hic ve inan sonra birdaha dokunmadim bile ama cekip alsaydi ki zamaninda bunu yapan erkek arkadasimin baska seyleri cikti onuda ayni sanirdim belki onunda basina gecmisde benzeri birsey geldi ben senin yerinde olsam arar sikintimi anlatirdim oda kendince hakli ama orta yolda bulusursunuz
Ben karıştırmam direk bakarım arkadaş. Casus yazılım bile yüklerim : )Ne dusunuyorsunuz bu konuda? Sevgiliniz\esiniz telefonunuzu karistiriyor mu? Siz karistiriyor musunuz? Dusuncelerinizi bekliyorum.
Kimmis o beyfendi ...Karıştırtmıyor beyfendi telefonunu, benimkinide karıştırmıyor....
Bu durumdan memnun muyum peki hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?