Telefon Karistirilmasi

Kisisel alana girilmez, birakin su kocalarinizin mahremiyle ugrasmayi tatli kıslar

Son düzenleme:
Benim merakım yok olmadı hiç saman gibi telefonu whatsup uda yok ot gibi telefon, o benimkine bakar ama akşam yatarken alarmı kurarken muhakkak bir göz gezdirir

neden guvenmedigini konusmalıydınız yada bunu konustugunuz halde devamlı tekrarlıyormuydu..ayrılmak icin bence gecerli bir sebep degil ilişkiniz genel anlamda iyiyse kestirip atmayın

Aslında karışmayıp telefonu kurcalayıpta bir şey bulamadıktan sonra kıyameti koparmak vardı da o an aklıma gelmedi. Kestirip atmak istemiyorum ilişkinin bitmesini de istemiyorum ama aramakta istemiyorum. Çünkü ararsam direk haklı moduna girecek. Eğer bu sebeple biticekse zaten...

Bizim telefonlarda hep ortaliktadir esim karistirmaz ben onceden cok karistiriyordum onunkini artik pek ellemiyorum eserse belki

Oda bu sebeple bitecekse bitsin diye dusunuyordur belki:) bende sevgilimin telefonunu elime alip baktigimda sesi cikmadi hic ve inan sonra birdaha dokunmadim bile ama cekip alsaydi ki zamaninda bunu yapan erkek arkadasimin baska seyleri cikti onuda ayni sanirdim belki onunda basina gecmisde benzeri birsey geldi ben senin yerinde olsam arar sikintimi anlatirdim oda kendince hakli ama orta yolda bulusursunuz

Benim telefonum da sevgilimin telefonu da ortadadir. Ama ikimizde birbirimizinkini karsitirmayiz. Bakmak istediğim bir sey varsa haber veririm. O da öyle..
Çünkü bazen fotoğraflar vs.. arkadaslarimizin göstermektem hoslanmayacagi tarzda seyler oluyor birbirimizi bu konuda anladığımızı düşünüyorum. Zaten hic hos gelmiyor kimsenim telefonu karistirilmamali. O özel bir sey ve kimse kimsenin en özelini izinsiz görmemeli.

aradım, sen o telefonu o an bana vericektin ha bir şey çıkmadı mı ondan sonra ağzına geleni söylerdin, çünkü haklı olurdun dedi. Ondan bir şeyler gizlediğimi sanıyor şu anda. Açıklama yaptıysam da biraz etki ettiğini sanmıyorum. O telefonu orda geri aldın bu ilişkinin %70ini çöpe attın diyor. Daha sonra konuşmak istedi... Teşekkür ederim yorumunuz için ayrıca. Aramıcam aramıcam demek her şeyi daha da zorlaştırıyor. Arayıp olay neyse konuşmalıymış aslında.

birtek ben varım sanırım karıştırmama gibi bir kuralın olmaması gerektiğini savunan.. eşin telefonunu sadece şüphelenen insanlarmı karıştırır yahu.. veya alıp telefona bi göz atmak hemen güvensizlik imajı mı verir...
ne alakası var...
ben eşiminkini eşim de benimkini kurcalar ve hiç de rahatsız olmayız... saygısızlık diye değerlendirenler olmuş.. bu nasıl bir algı ki eşler arasındaki birşeyi bile saygı ile ölçüyor....
ben eşiminkini alır bakarım oyun oynarım, vs.. yada o benimkine bar falan.. burdan hemen güvenmdiğimiz sonucuna nasıl varabilirim... algı çok göreceli bir şey demekki.. kimin ne şekilde anlayacağı yani... eşim benim telefonuma baktığında ben hemen bana güvenmediği saygı duymadığı sonucuna varmalıyım demekki.. hey allahım...
güven telefonla ölçülmez azizim...

Karıştırmam hiç, o da benim telefonuma dokunmaz
Yalnız geçenlerde şifremi verdim, başıma bir iş gelir kendimde olurum olmam, araman gereken yerler olur şifremi bil dedim, o da bana söyledi şifresini. Bazen resim falan alırız birbirimizden ama izin alırız. Telefonlarımız hep ortada duruyor karıştırma olayı olmadı hiç, sevmem de öyle şeyleri sevdiğim insanın açığını aramam, hoş bir şey değil. Ar ederim öyle şeylerden eşim olan adamın huyunu, suyunu tavrını çözemeyip de telefonundan mı takip edeceğim, olmaz yani

benim eşim asla karıştırmaz ama ben arada bir bakarım arkadaşlarıyla dışarı çıktığı zaman eve geç geldiği zaman kontrol ederim.Ama uzun zamandır bakmıyorum şifresini bilmiyorum

Karıştırmak olarak nitelendirilmez ki bu. İki insan birbirini seviyorsa, güveniyorsa karşı tarafın telefonuna bakmasından rahatsız olmaz diye düşünüyorum. Zaten bir şey yok neden panik oluyorsun ki? Tabi "ver bakiyim telefonu ne karıştırdın ne saklıyon" derse durum başka. Bizim telefonlar ortada durur, Birbirimizin telefonundan oyun oynarız, kimin dakikası varsa onun telefonundan aranır aranacak yerler. Şifre falan zaten koymam ne gerek var? O aranılanları mesajları falan silmekle uğraşmaz ben rahatsız olurum ikimizinkini de temizlerim vs. Bunda garipsenecek bir şey göremiyorum. Garip olan "eşim telefonumu karıştıramaz o benim özelim" denilmesi.

Hiç gerek duymadım esimin telefonunu karıştırmaya. O da hiç saklamadı. Ama bunu tabu haline getirmek de gereksiz. Dokunulmaz bi obje değil sonuçta. Hiç o kadar anlam yüklemedim telefona Önemli olan niyet. Kimi aramış kime mesaj atmış diye didiklemek için karıştırıyorsaniz iliskinizde bi sıkıntı vardı ve bugün degilse bile bir gün mutlaka aradığınızi bulacaksınız.

Keşke bu sevgililer birbirlerinin hayatlarının kontrolünü ele geçirmeye çalıştıkları süreyi kitap okumaya, araştırmaya falan ayırsalarda mesela sürekli kuytu köşede öpüşmektense beraber buluşup atomu falan bölseler.
Bu lafım konu sahibi, size değil tabii ki. Hoş bulmuyorum sadece telefon karıştırılmasını falan. Sevgilinin hayatına saygısızlık bir nevi.

Ben karistiriyorum vallah, yani karistirmak denilirse, esimin haberi var, yani devamli olan bisey degil arada alip bakarim " ver bakayim annenlerlen neler yazismissiniz bana detaylari anlatmiyorsun" derim, yani baska sey icin degil, benim ki sadece merak kv ve görümce neler yazmis diger sey icin yormam kendimi bile, o öyle haltlar karistiriyorsa, ben hiiiic karismam bakarim yoluma.... Simdi ben Karistiriyor oluyormuyum?...

Ne ben onun telefonunu karıştırırım, ne o benimkini karıştırır. İkimizin telefonu da ortadadır ve şifreli değildir.

Bizde karıştırmayız eşimle birbirimizin tel gel görki evdeki 3 tane mınzır karıştırmak ne kelime muhabbet bile ediyorlar bizim viberdan whatsappdan eşimle benim arkadaşlarla denk gelip öğrenirsek ne mutlu bize üstelik eşim dışarda olsun anında pizza getir onu getir bunu getir diye msj atmalar enson arkadaşla kızımın yazdıklarına bakın
Slm magıc
Kızım slm geç konuya
Ne olsun arkadaşım bugün benimkiyle tartışdık
Kızım neyyy seninki kim puhaaaa
Arkadaşım kafanmı güzel
Kızım heee heee çok güzel uzun saçlarım var sonunda arkadaş anlamışda beni aradım yaaa anlsmayanlar bide muhabbet ediyorlar yetmezmiş gibi bide demezmi anne x teyze boşanmış sen nerden biliyorsun dedim whatsappdan yazıştık ne zaman iki gün oldu

Bizim karı koca telefonlarımız ortada vallahi
Ama art niyetli bir karıştırma olursa sinrilenirim tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…