Telefon Karistirilmasi

karıstırmak değil asla etık de bulmuyorum. erkek arkadasım bana mesaj geldıgınde ac bak derdım ya da ona geldıgınde bakardım bu kadarı kafi bence
aksi takdirde aşırı şüpheciliğe yol açar bu
zaten sana yanlış yapıyorsa karşına çıkıyor mutlaka bana olduğu gibi :)

hattı benim üstüme :) istesem bakarım aramalarına mesajlarına internetten.
ama kalkıp da arkadaşlarıyla ne konuşmuş diye mesajlarını falan okumam.

Ben karıştırırım, eşim de karıştırır benim telefonumu. Zaten telefondan oyun oynuyoruz sürekli birbirimizin telefonu elimizde. Ben yemek yapıyorum mesela bir elinde kendi telefonu bir elinde benim telefonum, boss karakterlerini kasıyor :)) O uyurken ben devam ederim, tv izlerken değişiriz telefonları vs. Bakmamak elde olmuyor

O kayin mevzusuna ben de sasirdim boyle cadalozluklar genelde gorumcelerin basinin altindan cikar.
Boyle kadinlarin kotu ozelliklerini almis erkeklere de illet oluyorum. Hayir sen zaten erkek olarak donaniminda bir suru kötü özellikle gelmissin dunyaya, bir de niye kadinlarinkine göz koyuyorsun?

Bakın eğer bana o güveni veriyorsa karşı taraf o tel elime sürmem.
Ama vermiyorsa kusura bakmasın ben bunun altında bişi ararım.
Bu konuda şeffaf olunmalı demek istiyorum....

ben karıştırılmasından hiç hoşlanmıyorum
kendim de karıştırmam
doğru değil bence

Kaydırmalı şifre koyuyorum oğlum biliyo ondan görüyo galiba artık oğlumada göstermiyorum ne koyduğumu

Bakın eğer bana o güveni veriyorsa karşı taraf o tel elime sürmem.
Ama vermiyorsa kusura bakmasın ben bunun altında bişi ararım.
Bu konuda şeffaf olunmalı demek istiyorum....
E tabii ki şeffaf olunmalı.
Şimdi ben kocamın telefonu sakladığını düşünsem,şüpheli hareketlerini görsem bende bakarım aptal yerine konmak istemem.
Ama durduk yerde kimsenin telefonunu karıştırmam ve karıştırtmam.

hahaaa . benim kaynımda böyle karı gibi her şeye karışır kv veya görüümce ile bir konuda tartışalım hemen konuya dahil. sen erkek başınla ne karışıyordun otursana edebinle demi yani

Eşimin teline bakarım ama merakten zaten gizli değil onun yanında..Hep ortada telefonlarımız saklanacak birşey olsa anlaşılır zaten ..

ben yakın arkadaşımın teklefonunu karıştırırdım.kız hiç bir şey demezdi.birbirimizden gizli hiç birşeyimiz yoktu.ama baktımki o benim telimi hiç eline almıyor kurcalamıyor bende bıraktım kurcalamayı belki rahatsız oluyordur diye.şimdi hiçbir şifresini bilmem.evlendi belkide ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…