- 9 Eylül 2007
- 21.428
- 66.420
- 1.123
- Konu Sahibi elifelif1404
-
Kriptolu telefon lazım arkadaşa. Tübitak satacakmış yakında
Aynen aynen. Erkekler deli gibi alır bunlardan eşlerinin kurcalamasından kurtulmak için.Yok satmazsa ben de ofiş değilim
kadının merkel gibi kaynı olduktan sonra telefon kriptolu olsa kaç yazarKriptolu telefon lazım arkadaşa. Tübitak satacakmış yakında
Canim dalga gecmiyoruz, senin yanindayiz biz. :)Kizlar dalga geçin diye anlatmadim ben bunu basimdan boyle birşey geçti anlatmak istedim
O da doğru..kadının merkel gibi kaynı olduktan sonra telefon kriptolu olsa kaç yazar
Dalgageçmiyoruz ayol. Kaynının manyaklığına şaşırıyor ve çözüm sunuyoruz.Kizlar dalga geçin diye anlatmadim ben bunu basimdan boyle birşey geçti anlatmak istedim
O kayin mevzusuna ben de sasirdim boyle cadalozluklar genelde gorumcelerin basinin altindan cikar.kaynınmıbenimde görümcemde vardı o huy birinin telini ortalıkta görmesin hemen karıştırırdı. Allahtan bana yapmadı
çok kızarım. geçen eşim karıştırdı mesajlarımı silmiş depolama alanı az diye acayip kızdım defalarca özür diledi
Bakın eğer bana o güveni veriyorsa karşı taraf o tel elime sürmem.İyi de canım, telefon sadece aradığımız numaralardan ibaret değil ki. Çok detaylı kullanıyoruz bu meretleri. Ne bileyim regl tarihimi not almışımdır, yapacağım bir supriz takvimde işaretlidir, tesettürlü arkadaşımın bana gönderdiği açık bir resmi vardır vs... Şeffaf olucam diye kimseyi hayatımın her alınana niye dahil edeyim ki. Evli değilim ben ama evli olsamda eşimle ilişkimin bir özeli olacağı gibi, yakın bir arkadaşımla ilişkimde bizim özelimizdir.
Kizlar dalga geçin diye anlatmadim ben bunu basimdan boyle birşey geçti anlatmak istedim
E tabii ki şeffaf olunmalı.Bakın eğer bana o güveni veriyorsa karşı taraf o tel elime sürmem.
Ama vermiyorsa kusura bakmasın ben bunun altında bişi ararım.
Bu konuda şeffaf olunmalı demek istiyorum....
O kayin mevzusuna ben de sasirdim boyle cadalozluklar genelde gorumcelerin basinin altindan cikar.
Boyle kadinlarin kotu ozelliklerini almis erkeklere de illet oluyorum. Hayir sen zaten erkek olarak donaniminda bir suru kötü özellikle gelmissin dunyaya, bir de niye kadinlarinkine göz koyuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?