Telefon karıştırmak?

Güvenmiyorum, içime kuşku düştü deyip telefona el uzattığınız anda aslında anlamalıydınız, güvenmiyorsunuz. Koşulsuz güvenmediğiniz birinin yanında durmayın. Yolun daha başı zaten, üzülmeyin.

Ben herkesten farklı düşünüyorum bazen insanı şeytan dürtüyor. Bir daha görüşmeyin bu kisiyle. Çok yakın çok güvendiğim kardeşim diyebileceğim birbirimizle her şeyimizi paylaştığımız erkek arkadaşım beni bir arkadaşıyla tanistirmisti asla huyum değildir hayatta yapmadığım şey ama nedense lavaboya giderken telefonunun ses kaydını açmıştım. Eve gidince dinleyince çok şaşırmıştım. İyiki de açmışım arkamdan konuşuyormuş meğerse :) o da aynı böyle üste çıkmıştı bir daha cevap vermemistim

Yirmi gündür yazışıyorsunuz aranızda özel yaşanan neydi. Yani aceleye gelmiş gibi bazı şeyler. Ayrıca kız arkadaşına sizi anlatması da saçma.bu ilişki den zaten birşey olmazmış düşünmeyin boşverin. Yinede yirmi günlük biri için telefon karıştırmak iyi değil eşiniz olsa neyse
Konu sahibi yazmış "sabah uyanınca telefonuna baktım" diye..ama sanırım partneri için çok da özel değil yaşananlar

Back
X