• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefon konuşmalarını duydum

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
çocukluk arkadaşım ve komşun olan bi kız var. sık sık görüşürüz canımlı cicimliyiz. bu kızın bide başka arkadaşı var bende tanıyorum ama samimi değiliz. ve ben yakın arkadaşımın bu kızla telefondan konuşmalarını tesadüfen duydum.tatil konser dışarda akşam yemeği vs. gibi şeyleri anlatır hep bana şuraya gittik buraya gittik diye. ve bugün telefondan konuşmalarını duydum o arkadaşına anlatıyordu hepsi yalanmış tek amacı bana hava atmakmış. arkadaşına diyorki böyle böyle söylediğime bakama ona hava atıyorum dedi. tabi ben şokkkk.. benim duyduğumdan haberi yok. şimdi ne yapmalıyım sizce?

Konuşmalısın bence, duydum söylediklerini utanmıyormusun demelisin ve baktın olacak gibi değil kopar bağlarını yalancıdan, hasetten, dedikoducudan arkadaş olmaz canım.

söylemek istemiyorum bakalım daha ne yalanlar sölıcek aslında suç üstü yakalamak daha iyı olurdu. Sımdilık sôylemesem ama görüsmeyı azaltsam diyorum ne dersiniz?

bencede söyle,gitttiğin yerlere niye haset edeyimki sevinirdim demekki sen haset ediyorsunki milettin gittiği yerlere,yediğine,içtiğine böyle gereksiz bi efor sarfettin hava atmaya çalışarak de ve yalancı haset insanlardan kork..

saolun kızlar fikirleriniz için başka önerisi olan var mı?

Bence söyleme direkt. İmalarda bulunabilirsin. Anlattıklarına inanmadığını gösteren imalar... Yoksa telde konuşmalarınızı duydum demek garip olur herhalde. İnkar eder zaten.

Son düzenleme:
Bence söyleme direkt. İmalarda bulunabilirsin. Anlattıklarına inanmadığını gösteren imalar... Yoksa telde konuşmalarınızı duydum demek garip olur herhalde. İnkar eder zaten.

mesela nasıl ima edeyim sizce ? konusu nasıl açılır ki bir daha..

Mesela o anlatmaya başlayınca uydurduğu şeyleri, o esnada anlarsın zaten salladığını.
Tam da o sırada mimiklerinle , hafif ve alaycı gülümsemenle tavrını gösterebilirsin.
Artık konuşmaları duyduğuna göre ne tarz konularda yalan söylediğini kestirebilir ve ona göre hareket edersin.

çocukluk arkadaşım ve komşun olan bi kız var. sık sık görüşürüz canımlı cicimliyiz. bu kızın bide başka arkadaşı var bende tanıyorum ama samimi değiliz. ve ben yakın arkadaşımın bu kızla telefondan konuşmalarını tesadüfen duydum.tatil konser dışarda akşam yemeği vs. gibi şeyleri anlatır hep bana şuraya gittik buraya gittik diye. ve bugün telefondan konuşmalarını duydum o arkadaşına anlatıyordu hepsi yalanmış tek amacı bana hava atmakmış. arkadaşına diyorki böyle böyle söylediğime bakama ona hava atıyorum dedi. tabi ben şokkkk.. benim duyduğumdan haberi yok. şimdi ne yapmalıyım sizce?

onun yaptığının aynısını başka bir arkadaşın yapmış gibi anlatıp ne kadar karaktersiz olduğunu söyle,ağır bi şekilde eleştir,böyle davranmak kişilik bozukluğudur falan de,yerin dibine sok yani:1: aklınca beni kandırıyo ama ben gülüyorum arkasından yazık böyle insanlara zavallı de,o da kahrından müslüm gürses konserine gider sayende gerçekten:27:

Birini yeterince uzun konuşturursan mutlaka kendini ele verir, açığını yakalarsın. Sorular sor arka arkaya zaten bi yerde mutlaka yanlış bir şey söyleyecek. Orda dersin neden yalan söylüyosun ki arkadaş değil miyiz? diye. Aslında duyduğun anda direk tepki versen daha iyi olurdu.

Back
X