• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon mevzusu

Dilaraunl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
315
61
48
31
Merhaba hanimlar benim bin lira degerinde ikinci bi telefonum var konumda soyle annemin kullandigi telefon artik cop olmus durumda bende kendisine vermek istiyorum esime soyledim istersen ver tabiki sonucta parasini oducek annen dedi ben aslinda parasini sorun etmemistim ama esimden boyle bi tepki alinca annemede anne bu benim sana satarim diyemem arada kaldim sizce napmaliyim?

Esine askim sende kendi telefonunu temiz kullan.ilerde sana yenisini alir onu da senin annene satariz de bakalim ne diyecek..

Kendi annesine telefonunu satar mıymış bakalım, ne kadar ayıp ya şunun lafı. Cevabını veremediniz mi?

Ne alaka...

Eşiniz biraz paragöz galiba.
Size ait birşeyse, eşinize söylemenize bile gerek olmadan annenize verebilirsiniz.

Biz geçen gün eşimin annesinin telefonu bozuldu diye yaklaşık 1000 TL değerinde dokunmatik bir telefon aldık kendisine. Paranın lafı bile geçmedi. Ne ben öyle birşey derim ne de eşim.
Bizleri büyütmüşler, kahrımızı çekmişler evlendirmişler, hala kahırlarımızı çekerken, "şey sana telefon vericem ama parasını verirsin" mi diyeceğiz...
:KK57::KK57::KK57:

Siz ne dediniz peki? Olur kocacigim anneme satayim demediniz insallah.
Kendi annesine de satmayi dusunuyormuymus eski telefonunu.

Yok artık! Tepkisiz mı kaldınız bu duruma? O kendi annesine parayla mı satıyormuş eskilerini? :oha:
Tepki vermemeniz de tuhaf yalnız,en azından annemden para alacak değilim diyemediniz mı? :olamaz:

Eşimin zoruyla babama ipadimizi verdik. Kafamin etini yedi adam sıķılıyo verelim diye diye. Para falan istemek aklımızın ucundan geçmedi. Biraz saf miyiz neyiz?

Tövbe tövbe, valla o ne biçim laf diye çıkışmanız gerekiyordu eşinize. Sorun sizde.

eşimin ı phone unu kardeşine verdik hatta ben onu kendime ikinci telefon yapacaktım ama sonra kardeşinin ihtiyacı var dedik ve verdik ne var ki bunda para verecek olsa zaten yenisini alır değil mi annen de

arada kaldım demişsiniz. demek ki siz de satmak istiyorsunuz.
satın o zaman ne diyelim :işsiz:

Back
X