İyi geceler canım çok sıkıldı gece gece yazmak istedim.bı çocuğum var çalışıyorum ikinci bebegıme hamıleyım nasıpse.gurbetteyım aıleme uzaklarda ..cevremde fazla arkadaşım da yok .eski arkadaşlarımla aksamları görüşerek zaman geçirmeye çalışıyorum bir arkadasımla sürekli gorusurduk .son zamanlarda farklılıklar hissetmeye başladım onda aramalarıma cevap vermiyor vs. Önceden müsait olmasa bile mesaj atardı dönerdi ya da birkaç aramaya dönmeyince mesaj attım iyi mısın diye müsait degıldım dedı.tamam canım dedim önceden musaıt olmayınca mesaj atardın dedım mesaj da gelmeyince hastalık var diye düşündüm dedim onu da yazacak kadar müsait değildim iki çocuğum var ben o eski x degılım yazmış seni de göreceğiz iki çocuk olunca demiş falan şaşırdım azarlar gibi geldi sanki ben çalıştığım halde nasıl fırsat bulup da arıyorum acaba da evin içinde zaman bulamıyor bir de bu şekilde yazıyor dedim kendı kendime cevap vermedim hata bende mı acaba acaba arayıp sormakta hata mı ediyorum cevap versem mı sizce ya da ne yapsam