telefon saklama

ebrusu_22

hayat çok acımasız.....
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2007
225
21
643
50
sabrettim sabrettim daha sonra artık yoruldum,
eve geliyor telefon yok ortada neden saklıyorsun dediğimde şarzı yok,arayan çok..tiksindim.hayatı yalan dolan olmuş.önceleri ben ailesi ile konuşuyor diye bakıyordum.online işlemlere kadar iptal ettirdi.hala vurdumduymaz .ne yapayım aldırış etmeyeyim diyorum susuyorum.benim telefona kendi alıyor bakıyor
delireceğim.ne yapayım

az sakin olun
eve egliyor dediginize gore esiniz bunu yapan
sevgili olda tekmeyi bas derdim de kari koca olununca o kdr kolay deil bu isler
erkeklerin telefon saklamasinin sebebi malum
sizden bisey gizliyor olmali
çikip arkasindan atakip etmekden baska bisey gelmedi aklima

Birseyler saklıyor olabilir. Yoksa kimse telefonunu saklamaz. Sen neden saklamiyorsun? Cunku gilzeyecek birsey yok ortada

artık tiksiniyorum yalan dolan eve geç gelmeler sabahlara kadar içmeler telefon aradığımda açmamalar geri dönmemeler

Arkadasin dedigi gibi sevgili olsan bosver derdikte evli olunca insan birsey diyemiyor.

Var bu işin içinde bi iş uyanık ol :KK34:

Takip et birazcık, gözlemle sakladığı şeyler var belli ortaya çıkarmadan bişey söyleme

ya kotu dusunmeyin derim eger suphelendiginiz bi durum yoksa
benim abimde evli esinin telefonundaki msjlarina aramalara rahatlikla bakar ama kendi tlfnunu elletmeyi hic sevmez bu demek degilki bi haltlar karistiriyo
esine cok duskun sadik sever sayar korur kollar belkide erkek arkadaslariyla yazismasini gormesini istemiyodur bilemiyorum
ornek olsun diye abimi kattim

İyimser olmadan önce emin olmak lazım.. hissettirmeden araştır. Çocuk varsa sen ilgilenemzsin bence bi adam tut ozaman.. emin olunca gereğini yaparsın

telefon saklıyorsa erkek arkadaşlarıyla konuşmalarını okumanı istemiyor diyeceğim ama içip eve geç gelme arayınca açmama gibi sorunlar da varmış. O yüzden temkinli olmanda fayda var bence

Back
X