telefon sapığı musallat oldu napsamki

jakobi

Binlerce kez şükür
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2010
2.100
63
363
merhaba arkadaşlar, birkaç gündür telefon sapığımla uğraşıyorum gece yarısı gizli nodan arıyordu ben hiç açmadım telefonu eşim açtı karşı taraf hiç konuşmuyor. bende telefonumda gizli numaralara engel koydum bu kezde tunceli alan kodlu bir nodan aramaya başladı hiç açmadım. hiç tunceli ile alakam yok çok uzak buraya oradan hiç tanıdığımda yok. o telefon nosunuda açmayınca bugün 532 li nodan aradı bende numarayı tanımıyorum diye açmadım nolcak böyle nasıl kurtulrum?

aç sende telefonu açık bırak ...ne kadar süre bekleyebilirki zaten kendisi kapatır sıkılır birdaha aramaz baktınız olmuyor yasal olarak halledersiniz

aç sende telefonu açık bırak ...ne kadar süre bekleyebilirki zaten kendisi kapatır sıkılır birdaha aramaz baktınız olmuyor yasal olarak halledersiniz

eşim telefonu açınca öyle yaptı ama sapık ta bekliyo kapatmıyo. bende açmıyorum sanki iğrenç sesler duyacakmışım gibi geliyor sinirim bozuluyor açmadım o yüzden

bi erkek akrabanız tanıdığınız falan varsa şöyle kalın sesli =)) o açsın telefonu bassın küfürü birde tehdit etsin bu noyu bida ararsan seni mahvederim diye bir daha aramaz hehalde =) benim sapığımdan böyle kurtulmuştum =)

bi erkek akrabanız tanıdığınız falan varsa şöyle kalın sesli =)) o açsın telefonu bassın küfürü birde tehdit etsin bu noyu bida ararsan seni mahvederim diye bir daha aramaz hehalde =) benim sapığımdan böyle kurtulmuştum =)

deneyelim bari. savcılığa versem mağdur bile olsan mahkeme kapıları hiç önerilmiyo kimseye amaaan nerden buldu beni yaaaaaaaaaaa

benim geçen sene igrenç bir sapıgım vardı tehdit ediyordu ve sürekli rahatsızlık veriyordu panik atak olmuştum inan.öyleyken mahkemeye vermedim ama yapmak gerekiyor aslında..en sonunda bi erkek tanıdıgımla konuşturdum...vazgeçmiyordu ama güzellikle hallettik çünkü beni hasta etmişti gerçekten.eger vazgeçmeyip can sıkmaya başlarsa mahkemeden hiç kaçınma ama belkide yanlış numara başkasına yaptıgını sanıyor olabilir...senin yerinde olsam internette polis telsizi sesi var..onu başka bir telefona kaydederim o aradıgında o sesi açarım o da polis telefonunu dinliyor sanar ve tutuşur emin ol birdaha da aramaz.en basit yol bu..

benim geçen sene igrenç bir sapıgım vardı tehdit ediyordu ve sürekli rahatsızlık veriyordu panik atak olmuştum inan.öyleyken mahkemeye vermedim ama yapmak gerekiyor aslında..en sonunda bi erkek tanıdıgımla konuşturdum...vazgeçmiyordu ama güzellikle hallettik çünkü beni hasta etmişti gerçekten.eger vazgeçmeyip can sıkmaya başlarsa mahkemeden hiç kaçınma ama belkide yanlış numara başkasına yaptıgını sanıyor olabilir...senin yerinde olsam internette polis telsizi sesi var..onu başka bir telefona kaydederim o aradıgında o sesi açarım o da polis telefonunu dinliyor sanar ve tutuşur emin ol birdaha da aramaz.en basit yol bu..

en sıkıcı klasik müzik parçaları dinletmekte işe yarayabiliyormuş:)) hiç cevap vermiyim diye düşündüm bende arar arar sonra vazgeçer diye umut ettim. kaç senelik hattım tlf nomu değiştirmek istemem. bende tlf çalınca hafiften çarpıntı oluyo korkuyorum ne ödlekmişim be...

Back
X