Ben de aldatıldım galiba, çıkdıracağım ne olur bakın..

Daha önce hiç aldatıldınız mı, niye bu kadar kuşkucusunuz? Eşiniz nasıl bu kadar anlayışla karşılayabiliyor acaba bu abartılı hareketlerinizi paylaşabilir misiniz.

Aldatılmadığımı sanıyorum, eşimin şüpheli bir davranışını yakalamadım bugüne dek.
Fakat bundan önceki konum beni bu şüphelere itti..
Eşimin kadınlara zaafı olduğunu ve bunu dizginleyemediğini düşündüm..
O olay yaşanmasa idi ne telefonuna bakma gereği duyardım ne bu son olan yaşanırdı..
Anlayışla karşılama değil aslında, bu numarayı bulduğum gece kendisi ile paylaştığımda çok ta sakin değildi, Kur an ı Kerim e el basmasına rağmen ona inanmaymışımı görünce çılgına döndü..
Kendisinin hatası olmadığını, yanlış bir şey yapmadığını dile getirdi ve bunun üzerine o zaman hat dökümü çıkaralım dedim, tamam dedi. Olay bu şekilde gelişti..

Sen yine de gözünü dört aç , ne olur ne olmaz telefonundaki rehberler ortak olsun hepsini tek tek ara rehberi güncelliyorum dersin bakarsın erkek isimli kadın eklenmiş mi diye, whatsup engel listelerini kontrol et genelde erkekler eve gelmeden önce sevgililerine engel koyarlar ararlarsa ulaşamasınlar diye, facebookda erkek olup da sosyal hayatında tanımadıklarını da sildirbelki facebook da erkek profilinde bir kadındır oradan şifreli beğeniyolardır birbirlerini, en kısa zamanda da iş arkadaşlarına yemek düzenle sinpaşta en yakın oldukları kim tanı hepsini yada boşver şüphelerinle yaşayacağına boşan tek yaşa en güzeli kocan mı var derdin var

Bu kadar paranoyak değilim şükür :)
Şüphelendim ve temiz çıktı abartmaya gerek YOk :)

Aldatılmadığımı sanıyorum, eşimin şüpheli bir davranışını yakalamadım bugüne dek.
Fakat bundan önceki konum beni bu şüphelere itti..
Eşimin kadınlara zaafı olduğunu ve bunu dizginleyemediğini düşündüm..
O olay yaşanmasa idi ne telefonuna bakma gereği duyardım ne bu son olan yaşanırdı..
Anlayışla karşılama değil aslında, bu numarayı bulduğum gece kendisi ile paylaştığımda çok ta sakin değildi, Kur an ı Kerim e el basmasına rağmen ona inanmaymışımı görünce çılgına döndü..
Kendisinin hatası olmadığını, yanlış bir şey yapmadığını dile getirdi ve bunun üzerine o zaman hat dökümü çıkaralım dedim, tamam dedi. Olay bu şekilde gelişti..

Olay çözülmüş şimdi okudum o yorumunuzu, sizin adınıza çok sevindim. Ben diğer kadınların dediği gibi eşinize güvenin mantığında değilim, asla yapmaz denilen erkeklerin aldattığını gördüm, benim sevgilim 5 vakit namazında niyazında bir çocuktu utancından kızlarla konuşamazdı o aldattı, iş yerinde bir arkadaşım var keza o çocukta dışarıdan acayip efendi dünyanın en efendi insanı dersiniz o da aldatıyor görüyorum yani şüphelenmekte haklısınız bence. Ben bunları gördüğüm için şu hayatta aldatmaz demiyorum kimseye ama aldatır da demiyorum, zamana bırakıyorum, aldatırsa zaten belli olur, kadın illa ki anlıyor. Böyle uyanık olmanız güzel bir şey, sadece sizin şüphelendikten sonraki tutumunuz bana yanlış geldi. Bu kadar olay çıkartmak yerine sakinliğinizi koruyarak telefon dökümlerine bakmak isteseydiniz hem kendinizi yıpratmamış olurdunuz, hem de eşinizin eline böyle bir koz vermemiş olurdunuz, şimdi en ufak bir kıskançlığınızda bu olanlardan vuracak sizi. Neyse gelmiş geçmiş olsun, bir daha yaşanmasın inşallah.

Olay çözülmüş şimdi okudum o yorumunuzu, sizin adınıza çok sevindim. Ben diğer kadınların dediği gibi eşinize güvenin mantığında değilim, asla yapmaz denilen erkeklerin aldattığını gördüm, benim sevgilim 5 vakit namazında niyazında bir çocuktu utancından kızlarla konuşamazdı o aldattı, iş yerinde bir arkadaşım var keza o çocukta dışarıdan acayip efendi dünyanın en efendi insanı dersiniz o da aldatıyor görüyorum yani şüphelenmekte haklısınız bence. Ben bunları gördüğüm için şu hayatta aldatmaz demiyorum kimseye ama aldatır da demiyorum, zamana bırakıyorum, aldatırsa zaten belli olur, kadın illa ki anlıyor. Böyle uyanık olmanız güzel bir şey, sadece sizin şüphelendikten sonraki tutumunuz bana yanlış geldi. Bu kadar olay çıkartmak yerine sakinliğinizi koruyarak telefon dökümlerine bakmak isteseydiniz hem kendinizi yıpratmamış olurdunuz, hem de eşinizin eline böyle bir koz vermemiş olurdunuz, şimdi en ufak bir kıskançlığınızda bu olanlardan vuracak sizi. Neyse gelmiş geçmiş olsun, bir daha yaşanmasın inşallah.

Umarım yaşanmaz..
Aramam felan hata idi farkındayım,bu kadar saçma hareket etmemeliydim, ama nasıl davranacağımı bilemedim, elim ayağıma dolaştı. Saçmaladım.
Güven meselesine ben şöyle bakıyorum, benim eşim yapmaz demem hiçbir zaman, yalnız bu olaylara dek ona güvenim sonsuzdu..
Ve beni çok sevdiğini bildiğim için, yapmaz demezdim ama yapmaza yakındı..
Ama şimdi insanoğlu çiğ süt emmiş her şey yapabilir diyorum.
Önceki konum ile ilgili hala sindiremediğim şeyler var :(
Ve maalesef yapı itibari ile kırılgan, alıngan bir insanım ve güvenim bir defa zedelendikten sonra altında devamlı birşeyler ararım..
Mesela dün işten geç geldi, ve gecikeceğini yazdı..
Bunu yazdığında güvenimin ne denli zedelendiğini anladım..
Halbuki daha öncelerde de işi uzardı, ama hiç böyle düşünmezdim.
Böyle yaşamak ta çok yıpratıcı, kendime zarar veriyorum :(

Umarım yaşanmaz..
Aramam felan hata idi farkındayım,bu kadar saçma hareket etmemeliydim, ama nasıl davranacağımı bilemedim, elim ayağıma dolaştı. Saçmaladım.
Güven meselesine ben şöyle bakıyorum, benim eşim yapmaz demem hiçbir zaman, yalnız bu olaylara dek ona güvenim sonsuzdu..
Ve beni çok sevdiğini bildiğim için, yapmaz demezdim ama yapmaza yakındı..
Ama şimdi insanoğlu çiğ süt emmiş her şey yapabilir diyorum.
Önceki konum ile ilgili hala sindiremediğim şeyler var :KK43:
Ve maalesef yapı itibari ile kırılgan, alıngan bir insanım ve güvenim bir defa zedelendikten sonra altında devamlı birşeyler ararım..
Mesela dün işten geç geldi, ve gecikeceğini yazdı..
Bunu yazdığında güvenimin ne denli zedelendiğini anladım..
Halbuki daha öncelerde de işi uzardı, ama hiç böyle düşünmezdim.
Böyle yaşamak ta çok yıpratıcı, kendime zarar veriyorum :KK43:

Her insan hata yapar, hatanızın farkında olmanız güzel bir şey, olayları sakin bir şekilde çözmeye çalışmak size her zaman artı kazandırır. Zaten karşı taraf insanın güvenini bir noktada zedeleyene kadar karşınızdaki insana güveniyorsunuz, özellikle kadınların ruhunda var güvenme isteği, ben aldatıldım dediğim gibi yine de karşıma çıkan insana güvenmeyi tercih ediyorum tabi ki temkinli bir şekilde.

Sizin burcunuz ne merak ettim :) Bende bir kere hayal kırıklığı yaşadım mı o kişiye bir daha güvenemiyorum sürekli bir şeyler arıyorum ama bu huyumu hiç sevmem, insanı mutsuz eden bir huy, değiştirmeye çalışın bence.

Önceki konunuzu biliyorum hatta hemen sonrasında bu konuyu açınca onun etkisi olduğunu anlamıştım. Tamam önceki konunuzda çok haklısınız ama onla bunun arasında bu kadar bağlantı kurmamalısınız, o yaşandı bitti, siz de vermeniz gereken tepkiyi gösterdiniz. O konu orada kapandı artık, ya da kapatmanız lazım.

Hem işinin uzayacağını haber vermesi güzel bir şey, az önce bir üye eşim geç geleceğini haber vermiyor diye üzülüyordu, kaldı ki tüm dökümanı incelemişsiniz, bir şey karıştırsa yakalardınız, içinizi ferahlatın biraz bu kadar vesvese iyi değil.

Her insan hata yapar, hatanızın farkında olmanız güzel bir şey, olayları sakin bir şekilde çözmeye çalışmak size her zaman artı kazandırır. Zaten karşı taraf insanın güvenini bir noktada zedeleyene kadar karşınızdaki insana güveniyorsunuz, özellikle kadınların ruhunda var güvenme isteği, ben aldatıldım dediğim gibi yine de karşıma çıkan insana güvenmeyi tercih ediyorum tabi ki temkinli bir şekilde.

Sizin burcunuz ne merak ettim :) Bende bir kere hayal kırıklığı yaşadım mı o kişiye bir daha güvenemiyorum sürekli bir şeyler arıyorum ama bu huyumu hiç sevmem, insanı mutsuz eden bir huy, değiştirmeye çalışın bence.

Önceki konunuzu biliyorum hatta hemen sonrasında bu konuyu açınca onun etkisi olduğunu anlamıştım. Tamam önceki konunuzda çok haklısınız ama onla bunun arasında bu kadar bağlantı kurmamalısınız, o yaşandı bitti, siz de vermeniz gereken tepkiyi gösterdiniz. O konu orada kapandı artık, ya da kapatmanız lazım.

Hem işinin uzayacağını haber vermesi güzel bir şey, az önce bir üye eşim geç geleceğini haber vermiyor diye üzülüyordu, kaldı ki tüm dökümanı incelemişsiniz, bir şey karıştırsa yakalardınız, içinizi ferahlatın biraz bu kadar vesvese iyi değil.

Evet, bu evlilik devam edecekse bir şekilde yine güvenmem şart..
Aslan burcuyum, ve bu sadakat güven konularına çok ama çok önem veriyorum.
Bu tarz konularda karşı tarafın aklında hiç şüphe bırakmadım bugüne kadar, bende karşı taraftan bunu bekledim..
Şu hayatta her şeye tahammül ederim, ama ihanete tahammülüm Yok, önceki mesajda dediniz ya eşiniz nasıl sakin kaldı diye , bu tarz konulardaki net tavrımı bildiği için ve korktuğu birşey olmadığı için olayın aslını gün yüzüne çıkarmaya çalıştı belki de

Kızlar önceki konumu biliyorsunuz, ama bu konu bana onu unutturdu...
Dün akşam eşimin teli yatak odasında şarjda idi, eşimin telefonunu karıştıran biri değilim, ama sanki o an biri beni dürttü.
Ve aramalara baktım ve , bir firma adıyla birlikte kayıtlı bir bayan adı gördüm..
Yani mesela (sinpaş Ayşe) gibi..
Sonra gizli no. Dan kendi telefonumdan bu numarayı aradım ve açan bayan olunca beynimden vurulmuşa döndüm..
Eşim bu numarayı 24 Temmuz'da gece saat 12 ye doğru aramış, ve 11 dakikalık bir arama geçmişi var..
Bunu kendisine sorduğumda olamaz, ben aramadım dedi.. beni delirtme senin telefonundan kim arar dedim, ben aramadım diye hala inkar etti..
Bu kişi çalıştıkları firma ile çalışan bir bayanmış, ve eşimin dediğine göre şantiyenin arabasını yollayıp bizi aldırmaları için gün içinde konuştum, ama gece ben aramadım dedi..
Bu arada gece arananı saatte gün içinde aranmamış, farklı günler aranmış ama..
Sonra tabiki inanmadım, bana bekle arayayım dedi.sesi hoperlöre verdi,
Aradı , kadın çıktı ben sizi geçen gece 11 dakika aramışım,dedi . Kadın; hatırlamıyorum, numaran bende kayıtlı değil dedi. Eşim güya rahatsız ettiğimi Yen'i fark ettim özür dilerim dedi ve kapattılar..Bu arada kadının yanından kalıp çakılır gibi sesler geliyordu, hatta ses kesildi bir ara ben hala çalışıyorum ses kesiliyor tekrar söyler misin felan dedi..
(Eşimin telefonu bozuk şuan tamirde ve geçici olarak Samsung un en eski tuşlu telefonunu kullanıyor)..
Ben üstüne gittim, nasıl arar 11 dakika haberin olmadan, hadi sen aradın o kişi 11 dakika boyunca konuşulmayan bir telefonu neden kapatmaz diye..
Bana açıklama yapamıyor, kendi kendine aramıştır diyor..çok kötü kavga ettik, bu tabi Kuran a el bastı felan..
Kızlar bu aramanın yapıldığı akşam eşim evde idi, ama bir arada değildik, o saatte yanımda birini aramaya cesaret edebilir mi? Rehberinde eğer o kişi en başta olsa kendi kendine aramaya belki inanırdım ama en başta değil.. 11 dakika karşı taraf konuşmadan neden bekler ?tuşlu telefon böyle birşey yapar mı?
Gecenin yarısı ben bu numarayı gizliden aradım, açmadı.. karşı taraf ile konuşacaktım.. şuan ise komple kapalı telefon.. ne olur bana bir akıl verin...
Bu arada telefonu devamlı ortadadır, hiç saklamaz, herhangi bir arama mesaj gelse ondan önce bakarım..
Bu arada aynı firma adıyla kayıtlı bir de erkek ismi var mesela;
(Sinpaş Ahmet) gibi..
Eşim bu kadını gün içinde aradığı zaman , kadına ulaşamayınca bu erkeği de aramış..
Neden erkeği değil kadını aramayı tercih ettin dediğimde ise çünkü araba kadında dedi..

Bence eşin suçsuz. Sen gerçekten hep abartıyorsun. Olabilir bir de eski kullandığı telefon kimin.

Düşünüyorum, eşim telefonumda bir numara görse, bana inanmasa, beni açıp karşı tarafla konuşmak zorunda bıraksa ne olur.... Çok samimi söylüyorum anında boşanırım. Hem eşine, hem işinde gücünde bir kadına iftira atmışsın resmen, kendinizi ne duruma düşürdüğünüzün farkında mısınız ? Bir de yeniden aramışsınız kadını yapmayın Allah aşkına
Aynen benimde aklıma ilk gelen sim eski telefona takılınca saat değişiyor ya. Ya bu telefonlarda olabiliyor zaten 1var 1yok sen biraz abartıyorsun yine lütfen çok saçma. Senin adama yaptığını bana yapsalar offf çok kızarım ya

Telefonu kendi kendine kapanıyor zaten bu eski telefon da. Dün de bu konu konuşulurken kapandı birkaç kere aç şunu diye verdim, ve açtığında direkt ekrana döndü yani saat tarih değişse önce onlar gelmiyor mu ekrana bunları ayarlayın diye. Bunda direk ekran geldi. Mesela saati tv den bakıp ayarlamadan işe gitti sabah, eğer değişse ilk onu ayarlamaz mıydı.
Bu kadar ince düşünme bence ilk sim değiştiğinde ayarlanmıyor

samahtha nin bastaki 6 yorumuna katiliyorum.
öff yok bisey olabilir tel aramalar bolume girip arayabilir. benim tel abimi arayip actiginda yuzune kapatiyodu. o tekrar aradiginda da mesgule atiyomus. kavga ettik. telboyle yapmaz sen yapion dedi. halbuki ben yapmadim. sesli yerdeyse kadin tel kapattigini sanip kenara atmis olabilir.

İkimiz de sosyal medya hesabı kullanmıyoruz..
Elimde numarasından başka hiçbir şey YOk..
Yaşını, başını hiç bir şey bilmiyorum..
Sadece iş aldıkları firmada çalıştığını, şantiye şefi olduğunu biliyorum..
Geç gelme olayı dedin mesela 2 tane şüphelendiğim olay çıktı şimdi, dün mesela berbere traş olmaya gitti 1.5 saatte geldi, belki sıra vardır bilmiyorum ama fazla gibi geldi bana ..
Onun dışında biz eşimle ayrılma aşamasına gelmiştik ve ben onun aldığı hattı kırıp atmıştım, yine 2 gün önce o hattı çıkarmaya gitti. 2 saat gibi bir zamanda geldi..
Gittiği yere arabayla gitti ve uzak değildi..
Bunlar bir sonuca götürür mü :KK43:
Hani gerçekten hep sorun ve adamın bir şey yapma ihtimali üzerinde durma bir arkadaşıyla oturamaz mı? görüp konuşmuş olamaz mı? Sen aslında mantıklı düşünemiyorsun sorun odaklı düşünüyorsun. Yapmamış olmasını isterim diyorsun ama yapmıştır igtimallerini olumsuz bütün ihtimalleri düşünüyorsun. Keşke gördüğünde söylemeyip gizliden takip etseydin.

Eşinize o kadar cok üzülüyorum ki... bazıları bu dünyada huzur bulamıyor heralde birileriyle sinaniyor hep. Onceki konuda yok kinaya gittik bakti gibi bakmadi gibi sacma sapan muhabbetler burada da yuz kişi saatten dese de sanmıyorum ama diyecek kadar itham. Birsey bulsam da boşasam adami derdinde olmak cok yıpratıcı olmuyor mu. Evliliğine zerre saygin yok. Biran once psikolojik destek al
Aynen katılıyorum hani nerde kaldı boşanıyorum ama ben onu yeni sevmeye başlamıştım falan muhabbetleri. Sevebildiniz mi acaba? Yoksa aman boşanacak bir dırum bulursam boşarım mı? Güveniyorsun madem de neden telefonu çalınca ya da mesaj gelince ondan önce sen bakıyorsun nedir bu ya o salak mı okuduğunu anlamz mı? Yok bence siz hala güvenmeyi öğrenememişsiniz. Ben şahsen eşim benim telefonuma gelen mesajı benden önce okusa çok kızarım kızmak ne kelime... ya biraz karşınızdakini düşünün farkında değilsiniz adama hiç huzur vermiyorsunuz. Değiştiniz sanıyordum ama hep aynısınız. Adam sizde hiç huzur bulamazsa olmaz. Başka şeylerle uğraşın biraz ne kadar da olumsuz düşünceniz var zaten kafanızda her şeyi kurup ta hazırlıklı geliyorsunuz yok saat yanlış olamaz kesinlikle olamaz. Yok eminim kadının kalçasına baktı düğünde herkese bakıyoruz zaten salak gibi önümüze bakacak halimiz yok.

Allah eşine sabır versin
Biraz kafanı topla akıllan artık büyü lütfen farkındamısın her açtığın konuda kadınların bile büyük çoğunluğu eşine acıyor düşün artık ama onunda bir sabrı vardır mutlaka yazık ya adamı ağlatacak kadar yapmışsın. Offff valllaaa. Bravo sana. Nasıl yetiştirdin sen kendini. Ya biz diğer kadınlar safız ya siz çok akıllı.

Uff prenses sendromu ya hu.

Her seyi bi dramatize etme, bi abartma, bi dunya benim etrafimda donuyor sanma, hem kibir hem ozguvensizlik gordum sizde.

Bir baktim da konulariniza cok sikici.
Esim beni seviyordu, ben onu sevmiyordum :KK43:(
beni aramiyor iki uc tane mesaj atiyor :KK43:(( bosaniyoruz cunku bana dedi ki tamam bosanalim :KK43:((((
Kinada kadinlara bakiyor (50 yasinda, ben soylemeye utanirim, bu ne ozguvensizlik) yok kadinla 11 dakika konusuyor, kadin sesi cikti beynimden vuruldum falan filan.
Neyse ki aciga kavusmus ama bir insanogluna bu kadar zulmedilmez.

Gercekten cok acayip kafalar var ya.
Aynen +100

Biraz kafanı topla akıllan artık büyü lütfen farkındamısın her açtığın konuda kadınların bile büyük çoğunluğu eşine acıyor düşün artık ama onunda bir sabrı vardır mutlaka yazık ya adamı ağlatacak kadar yapmışsın. Offff valllaaa. Bravo sana. Nasıl yetiştirdin sen kendini. Ya biz diğer kadınlar safız ya siz çok akıllı.
Beni neden alıntıladınız

Kızlar önceki konumu biliyorsunuz, ama bu konu bana onu unutturdu...
Dün akşam eşimin teli yatak odasında şarjda idi, eşimin telefonunu karıştıran biri değilim, ama sanki o an biri beni dürttü.
Ve aramalara baktım ve , bir firma adıyla birlikte kayıtlı bir bayan adı gördüm..
Yani mesela (sinpaş Ayşe) gibi..
Sonra gizli no. Dan kendi telefonumdan bu numarayı aradım ve açan bayan olunca beynimden vurulmuşa döndüm..
Eşim bu numarayı 24 Temmuz'da gece saat 12 ye doğru aramış, ve 11 dakikalık bir arama geçmişi var..
Bunu kendisine sorduğumda olamaz, ben aramadım dedi.. beni delirtme senin telefonundan kim arar dedim, ben aramadım diye hala inkar etti..
Bu kişi çalıştıkları firma ile çalışan bir bayanmış, ve eşimin dediğine göre şantiyenin arabasını yollayıp bizi aldırmaları için gün içinde konuştum, ama gece ben aramadım dedi..
Bu arada gece arananı saatte gün içinde aranmamış, farklı günler aranmış ama..
Sonra tabiki inanmadım, bana bekle arayayım dedi.sesi hoperlöre verdi,
Aradı , kadın çıktı ben sizi geçen gece 11 dakika aramışım,dedi . Kadın; hatırlamıyorum, numaran bende kayıtlı değil dedi. Eşim güya rahatsız ettiğimi Yen'i fark ettim özür dilerim dedi ve kapattılar..Bu arada kadının yanından kalıp çakılır gibi sesler geliyordu, hatta ses kesildi bir ara ben hala çalışıyorum ses kesiliyor tekrar söyler misin felan dedi..
(Eşimin telefonu bozuk şuan tamirde ve geçici olarak Samsung un en eski tuşlu telefonunu kullanıyor)..
Ben üstüne gittim, nasıl arar 11 dakika haberin olmadan, hadi sen aradın o kişi 11 dakika boyunca konuşulmayan bir telefonu neden kapatmaz diye..
Bana açıklama yapamıyor, kendi kendine aramıştır diyor..çok kötü kavga ettik, bu tabi Kuran a el bastı felan..
Kızlar bu aramanın yapıldığı akşam eşim evde idi, ama bir arada değildik, o saatte yanımda birini aramaya cesaret edebilir mi? Rehberinde eğer o kişi en başta olsa kendi kendine aramaya belki inanırdım ama en başta değil.. 11 dakika karşı taraf konuşmadan neden bekler ?tuşlu telefon böyle birşey yapar mı?
Gecenin yarısı ben bu numarayı gizliden aradım, açmadı.. karşı taraf ile konuşacaktım.. şuan ise komple kapalı telefon.. ne olur bana bir akıl verin...
Bu arada telefonu devamlı ortadadır, hiç saklamaz, herhangi bir arama mesaj gelse ondan önce bakarım..
Bu arada aynı firma adıyla kayıtlı bir de erkek ismi var mesela;
(Sinpaş Ahmet) gibi..
Eşim bu kadını gün içinde aradığı zaman , kadına ulaşamayınca bu erkeği de aramış..
Neden erkeği değil kadını aramayı tercih ettin dediğimde ise çünkü araba kadında dedi..
Ökuz altindan buzagi aramissin . Cok abartmissin.

Back
X