- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
Çözüm olmaz demiş arkadaş![]()
En etkili çözüm bana kalırsa telefonu açmamak

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay siz böyle anlatınca halamın başına gelen bi olay geldi aklıma
Kadının biri halamı arayıp duruyomuş, Hasanı ver diyomuş.. Halam Hasan diye biri yok yanlış numara diyip kapattıktan sonra yine arka arkaya birkaç kez arayıp Hasanı ver demiş.
Halam en sonunda Hasan öldü demiş :)) Bi daha arayan olmamış![]()
O zaman bir süre açmayayım ısrarla devam ederse babama veririm artıkEn etkili çözüm bana kalırsa telefonu açmamak![]()
Benim başıma da gelmişti hatta tehdit içeriyordu, yakın bir arkadaşım avukat onunla görüştük bir şey çıkmaz diyeyse de dinlemeyip dosya açtırdım ve bir işe yaramadı
Kızlar bir kaç hafta önce telefon sapığı dadandı; tam sapık mıdır onuda bilemiyorum, açıyorum ay yanlış numara diyip kapatıyo. İlk aradığında olabilir dedim yanlış numara çevrilebilir sonuçta. Daha sonra bir iki gün önce tekrar aradı, ilk arıyor yarım saat bir saat sonra tekrar arıyor. Ve son olarak bu gün tam üç kere aradı!!!Toplamda 8 kere aramış bu süre zarfında. En sonunda "bir daha bu numarayı ararsan numaranı savcılığa veririm" dedim, " tamam ya yanlış numara" diyip suratıma kapattı. Fakat çok tedirgin oldumElim ayağım titriyor daha önce hiç başıma gelmemişti. Size sormak istediğimse bir daha arasa ne yapmalıyım ? Çözüm savcılıksa bunun prosedürü nedir ?
Açmamayı düşünüyorum zaten :/ İlk defa başıma gelince birden panik oldum aklına bin türlü şey geliyor insanın saıkmıdır beni tanıyomu ya takip ederse diye bin tane senaryo döndü kafamdabence ararsa hiç açma eğer numarasını aklımda tutamıyorum dersen kaydet rehberine ve aradığında açma yada telefonunda arama engelleme gibi bişeyin varsa numarayı engelle o aradığında otomatikman reddediyor canım arar arar sonra bırakır yani sürekli arayacak değil ya korkma canım neden bu kadar çok tedirgin oluyorsun ki?
Aman allahım :S sapıkmıdır nedirTelefon sapığının alası bana dadanmıştı. 2 gün boyunca sürekli aradı ama ciddi anlamda sürekli ben meşgule atıyorum o arıyor. Açınca merhaba diyip hiç konuşmuyordu bi kere telefonu açıp odaya bırakmıştım dizi bittikten sonra baktım hala telefon açıkSevgilimle konuşturdum yok o kadar küfürü yedi hala telefonu kapatmıyor, babam arayıp konuştu hala aramaya devam etti. En son babamın polis arkadaşı yerini tespit etti de kurtulduk 35 yaşında adamın tekiymiş, tanımam etmem nereden bulduysa beni
![]()
tedirgin olma boşyere bida ararsa ver o teli erkek ark.yada babana abine yada bi erkeğe küfrü bassın bak bakalım bida aryomu
Açmamayı düşünüyorum zaten :/ İlk defa başıma gelince birden panik oldum aklına bin türlü şey geliyor insanın saıkmıdır beni tanıyomu ya takip ederse diye bin tane senaryo döndü kafamda![]()
Aman allahım :S sapıkmıdır nedir
Israrla aramaya devam ederse babama veiririm artık :/
Yardımlarınız için teşekkür ederim kızlar çok tedirgin olmuştum sürekli arayınca içimi rahatlattınız..
Erkek sesiydi canım ama sanmam zaten numaramı çok az kişiye veriyorum yakınlara filanbi arkadaşınız kekliyo olmasın.
itiraf edeyim biz bazen canımız sıkılıyo kızlarla sapıklık yapıyoruz arkadaşlarımıza :))
yok ben turkcell değilim arayan numarada ev numarasıGünaydın arkadaşım belki bir tanıdıgınız falanda işletiyo olabilir telefon numara kime ait diye netten bulabilirsin senin tel hattın ve arayan kişinin hattı turkcellmi eger böyleyse rehbere kayıtlı ise kime ait oldugu bulanabiliyor diger hatları bilmiyorum bulunuyormu diye belki bulunuyordur.
Cep telefonumda aradım ama engelleme seçeneği yok malesef bir daha ararsa açmamayı düşünüyorumyaşlıymış o kadar korkmana gerek yok
beni de geçenlerde bi aten aradı üfürkler hıhhhhlamalar Allah Allah ne istersen var:)
ama benim ev tel.iydi
çektim fişi bitirdim işi:)
senin cepmi aralarda okumadım ama ceptende engelleyebiliyosun ev tel.inden de
telekoma gidip numarayı verince engelleniyo.
cepi biliyosundur heralde..
Yok hiç olmadı böyle bişey... İnş. hattımı değiştirmeye kadar gitmez. Bakalım bugun aramadı hiçkorkma tatlım Allah ın izniye hiç bişey olmaz şimdiye kadar böyle bir takip durumu falan olmuşmuydu hiç? takma bile canım gerekirse hattını değiştirirsin canım bişey olmaz korkma:)
Ay siz böyle anlatınca halamın başına gelen bi olay geldi aklıma
Kadının biri halamı arayıp duruyomuş, Hasanı ver diyomuş.. Halam Hasan diye biri yok yanlış numara diyip kapattıktan sonra yine arka arkaya birkaç kez arayıp Hasanı ver demiş.
Halam en sonunda Hasan öldü demiş :)) Bi daha arayan olmamış![]()