keremce_ ^yavru kuşum^ Kayıtlı Üye 5 Temmuz 2010 2.232 3 66 Giresun 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Bryce #41 bi ara bize de dadanmıştı... anneanneme telefonda donunu indir geliyom demişti sapık
Bryce Zilli Kayıtlı Üye 3 Haziran 2011 392 2 66 18 Eylül 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Bryce #42 yeliz_nur .!.: Bildigim kadarıyla ev numarasıda ögreniliyor netten araştırıp bulabilirsin Genişletmek için tıkla... Şimdilik kendi haline bıraktım.. simon .!.: sapıktan birilerine bahsettin mi peki ilk arayınca çünkü bize bazı arkadaşlar sapık dadandı diyo biz de makara olsun diye bi iki gün dadanıyoruzz öyle birşey olabilir mi ki Genişletmek için tıkla... forumda ne çok telefon sapığı varmış hayır kimseye bahsetmedim annem hariç pin_up_girl .!.: Yanlış numaradır o cidden sapıklık olduğunu sanmıyorum. Bizim evin telefonu da nedense bilumum internet sitesinde ve eski tarihli reklam ilanında bir banka şubesinin numarası olarak geçiyor.Günde en az 3-4 defa aranıyorduk bir dönem. Genişletmek için tıkla... sanırım bizimkide öyle gereksiz yere panik yaptığımı düşünmeye başladım keremce_ .!.: bi ara bize de dadanmıştı... anneanneme telefonda donunu indir geliyom demişti sapık Genişletmek için tıkla... tövbe tövbe
yeliz_nur .!.: Bildigim kadarıyla ev numarasıda ögreniliyor netten araştırıp bulabilirsin Genişletmek için tıkla... Şimdilik kendi haline bıraktım.. simon .!.: sapıktan birilerine bahsettin mi peki ilk arayınca çünkü bize bazı arkadaşlar sapık dadandı diyo biz de makara olsun diye bi iki gün dadanıyoruzz öyle birşey olabilir mi ki Genişletmek için tıkla... forumda ne çok telefon sapığı varmış hayır kimseye bahsetmedim annem hariç pin_up_girl .!.: Yanlış numaradır o cidden sapıklık olduğunu sanmıyorum. Bizim evin telefonu da nedense bilumum internet sitesinde ve eski tarihli reklam ilanında bir banka şubesinin numarası olarak geçiyor.Günde en az 3-4 defa aranıyorduk bir dönem. Genişletmek için tıkla... sanırım bizimkide öyle gereksiz yere panik yaptığımı düşünmeye başladım keremce_ .!.: bi ara bize de dadanmıştı... anneanneme telefonda donunu indir geliyom demişti sapık Genişletmek için tıkla... tövbe tövbe