Telefon sapığım :(

Maritsa

Bazen sktri cekmek lazim
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2011
4.185
25
108
İzmir
Arkadaşlar telefon sapığım tarafından ,2-3 aydır sürekli rahatsız ediliyorum .Galiba arkadaşlarına da telefon numaramı dağıtmış
Demin gene aradı kimsiniz neden arıyorsunuz, aramayın diyorum o da oh ,moh acayip sesler çıkartıyor arkadan .

Her aradığında diyorum şikayet edeceğim, arama sakın :/ diyor ki; bacım yanlışlıkla aradım seni bir kez daha olmaz ,aramam .Sonra üstünden 2-3 gün geçiyor gene arıyor gene aynı şeyleri zırvalıyorum ,şikayet edeceğim fln fistan diye , cezası neyse çekeriz diyor .

Kafayı yemek üzereyim

Son düzenleme:
slm
lafta bırakmayın hemen savcılığaşikayet edin. Anca böyle anlarlar öküzler

benide bi gece birisi aradı böyle 2. arayışında eşime verdim telefonu eşim dümdüz gitti adam birdaha aramadı bu dilden anlıyorlar demek ki

2-3 aydır her aradıklarında açıyo musun ?
Yerinde olsam 2. yada 3. aramadan sonra babama açtırırdım yada bi erkek arkadaşıma falan
Sevgilin varsa ona
Bencede şikayet et,kediye dönerler

numaranı değiştir, oluru bu bu işina ncak ben de çok çektim hem de nerdeyse bir seneye yakın çektim. savcılık diyorum, erkek arkadaşıma veriyorum bilmem ne vazgeçiremedim bi türlü. bir de telefonu erkek arkadaşıma verdiğimde "bu kız benim eski sevgilim, ohoo neler yaşadık biz onunla" falan dedi. şok oldum resmen. bu olaydan sonra evdekilere de bir şey söyleyemedim. iftira atıcak evdekilerle aramı bozucak diye. elin telefon sapığına inanacaklarından değil ama illaki bir huzursuzluk olucaktı, elin adamı için iki saat sorguya çekilicektim "kim bu? hakikaten var mı? bak doğruyu söyle." bilmem ne diye. kırdım attım hattı, sorana da telefonu düşrdüm telefonun içinde kırılmış, yenisini alıcam dedim. öyle kurtuldum artık.

2-3 aydır her aradıklarında açıyo musun ?
Yerinde olsam 2. yada 3. aramadan sonra babama açtırırdım yada bi erkek arkadaşıma falan
Sevgilin varsa ona
Bencede şikayet et,kediye dönerler

benide bi gece birisi aradı böyle 2. arayışında eşime verdim telefonu eşim dümdüz gitti adam birdaha aramadı bu dilden anlıyorlar demek ki

Kızlar hepsini denedik erkek arkadaşımda aradı, bir çok defa tehdit etti ama öylesi yüzsüz bir adam ki ,bir hafta geçmeden gene arıyor.
slm
lafta bırakmayın hemen savcılığaşikayet edin. Anca böyle anlarlar öküzler

Bu sefer kesin şikayet edeceğim zaten bezdirdi beni .

Hadi ya :26: sen de çok kötü bir tercübe yaşamıssın .
Telefon hattını kırmak çözüm değil bence. Yeni alacağın telefon hattına da bir sapık dadabilirir aynısı yaşadığında ,tekradan mı değiştircen o zaman .

Son düzenleme:
Arkadaşlar şikayet için ,şimdi savcılığa mı gitmem lazım çalıştığım için ,iş yerinden izin almam mi gerekiyor ?
Benim yerime babam gitse olur mu ki :44: Bu asalak tipler yüzünden ,uğraştığım şeye bakın

cumhuriyet başsavcılığına diye başlık açarsın kağıda
sonra da kullanmış olduğun telfon numarasını belirterek sürelki olarak arandığını, bu şekilde rahatsız edilerek huzurunun bozulduğunu belirtirsin. beni bu şekilde rahatsız eden kişi veya kişilerden şikayetçiyim, uzlaşmak istemiyorum yazarsın dilekçene.
altına isim, adres yazarak imzalarsın, dilekçene de kimlik fotokopini ekleyerek bulunduğun yerin adliyesine giderek müracaat edersin. niye bekliyorsun ki hala
baban da gidemez, senin gitmen gerekir

aynı numaradan arıyorsa eğer artık telefonlarda arayanı engelleme diye bişey var. telefon ayarlarınızdan onu yapabilirsiniz, bir süre sonra vazgeçecektir. eğer gizli numaradan arıyorsa hattınızı gizli numaralara kapabilirsiniz. eğer sürekli farklı numaralardan arıyorsa ve bu durumdan çok rahatsız oluyorsanız bir süre yabancı numaralara cevap vermeyin.

Yeni hat çözüm değil .Aynısını yeni hattımda yaşamayacağım ne mağlum .
Ayrıca benim numaram sadece dostlarımlarımda,iş arkadaşlarımda ve ailemde vardır .

Yenı hat al. baska turlu kurtulamazsın.
yenı hat kurtuluş olmaz dıyorsan eger, bu hattını kullanmaya
devam et ve bu uygunsuz duruma razı ol.

canım öncelikle moralini bozmaman gerek.bu tür adamlar telefonda tepki bekler, bağırıp çağırmanı tehdit etmeni, bunlar bu tür sapıkların beklentileri.normal konuşsanda bu sefer konuşmaya gönüllü olduğunu zannedip daha çok abartacak.şikayet edip uğraşacağına en temizi hattını değiştirmen olacaktır.eminim bir çoğumuz yaşamıştır.ben zamanında şikayet etmeye cesaret edememiştim.ailem kurcalayacaktı diye.gerçi başımızda yine bir bela var ama, dediğim gibi hattını değiştir kurtul bence.

Yenı hat al. baska turlu kurtulamazsın.
yenı hat kurtuluş olmaz dıyorsan eger, bu hattını kullanmaya
devam et ve bu uygunsuz duruma razı ol.
Ben diyorum ki şikayet edeceğim ,siz diyorsunuz yeni hat al .
Cezasız kalmasını istemiyorum uygunsuz duruma razı olamak demek ,şikayet etmemektir,sessiz kalmaktır.
Farklı numarlardan da arıyor farklı numaraları açmak zorunda kalıyorum ,işle ilgili birşey olabilir diye.

Çok sağol canım .
Öğrenmek istediğim buydu zaten.Bir değil bir çok numaradan, hatta gizli numaradan bile aradığı oluyor dilekçemde hepsini belirtmem lazım galiba.

Sağol canım çok yıprandım gerçekten .
Nereden ,ne şekilde bulduğunuda bilmiyorum çünkü tanımadığım, bilmediğim insanlara asla vermem numaramı.
Önümde iki şeçenek var ya hattı kırcam ,iptal etticem ya da şikayet edeceğim .
Büyük ihtimal sessiz kalmayıp ,savcılığına gideceğim .

Son düzenleme:
Hattı değiştir değiştirme onu bosverde o sapığı mutlaka şikayet et, cezasız kalmamalı olmadı şikayet ettikten sonra değiştirebilirsin hattını ancak oyle kurtulursun diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…