Arkadaşlar telefon sapığım tarafından ,2-3 aydır sürekli rahatsız ediliyorum .Galiba arkadaşlarına da telefon numaramı dağıtmış
Demin gene aradıkimsiniz neden arıyorsunuz, aramayın diyorum o da oh ,moh acayip sesler çıkartıyor arkadan .
Her aradığında diyorum şikayet edeceğim, arama sakın :/ diyor ki; bacım yanlışlıkla aradım seni bir kez daha olmaz ,aramam .Sonra üstünden 2-3 gün geçiyor gene arıyorgene aynı şeyleri zırvalıyorum ,şikayet edeceğim fln fistan diye , cezası neyse çekeriz diyor .
Kafayı yemek üzereyim
2-3 aydır her aradıklarında açıyo musun ?
Yerinde olsam 2. yada 3. aramadan sonra babama açtırırdım yada bi erkek arkadaşıma falan
Sevgilin varsa ona
Bencede şikayet et,kediye dönerler
benide bi gece birisi aradı böyle 2. arayışında eşime verdim telefonu eşim dümdüz gittiadam birdaha aramadı bu dilden anlıyorlar demek ki
slm
lafta bırakmayın hemen savcılığaşikayet edin. Anca böyle anlarlar öküzler
numaranı değiştir, oluru bu bu işina ncak ben de çok çektim hem de nerdeyse bir seneye yakın çektim. savcılık diyorum, erkek arkadaşıma veriyorum bilmem ne vazgeçiremedim bi türlü. bir de telefonu erkek arkadaşıma verdiğimde "bu kız benim eski sevgilim, ohoo neler yaşadık biz onunla" falan dedi. şok oldum resmen. bu olaydan sonra evdekilere de bir şey söyleyemedim. iftira atıcak evdekilerle aramı bozucak diye. elin telefon sapığına inanacaklarından değil ama illaki bir huzursuzluk olucaktı, elin adamı için iki saat sorguya çekilicektim "kim bu? hakikaten var mı? bak doğruyu söyle." bilmem ne diye. kırdım attım hattı, sorana da telefonu düşrdüm telefonun içinde kırılmış, yenisini alıcam dedim. öyle kurtuldum artık.
telefonu bi erkeğe açtır çookk etkili oluyo
Yeni hat alın. Ve fazla kişiye vermeyin numaranızı. Bu kadar basit.
Arkadaşlar şikayet için ,şimdi savcılığa mı gitmem lazımçalıştığım için ,iş yerinden izin almam mi gerekiyor ?
Benim yerime babam gitse olur mu ki :44: Bu asalak tipler yüzünden ,uğraştığım şeye bakın
Yeni hat çözüm değil .Aynısını yeni hattımda yaşamayacağım ne mağlum .
Ayrıca benim numaram sadece dostlarımlarımda,iş arkadaşlarımda ve ailemde vardır .
Ben diyorum ki şikayet edeceğim ,siz diyorsunuz yeni hat al .Yenı hat al. baska turlu kurtulamazsın.
yenı hat kurtuluş olmaz dıyorsan eger, bu hattını kullanmaya
devam et ve bu uygunsuz duruma razı ol.
Farklı numarlardan da arıyoraynı numaradan arıyorsa eğer artık telefonlarda arayanı engelleme diye bişey var. telefon ayarlarınızdan onu yapabilirsiniz, bir süre sonra vazgeçecektir. eğer gizli numaradan arıyorsa hattınızı gizli numaralara kapabilirsiniz. eğer sürekli farklı numaralardan arıyorsa ve bu durumdan çok rahatsız oluyorsanız bir süre yabancı numaralara cevap vermeyin.
cumhuriyet başsavcılığına diye başlık açarsın kağıda
sonra da kullanmış olduğun telfon numarasını belirterek sürelki olarak arandığını, bu şekilde rahatsız edilerek huzurunun bozulduğunu belirtirsin. beni bu şekilde rahatsız eden kişi veya kişilerden şikayetçiyim, uzlaşmak istemiyorum yazarsın dilekçene.
altına isim, adres yazarak imzalarsın, dilekçene de kimlik fotokopini ekleyerek bulunduğun yerin adliyesine giderek müracaat edersin. niye bekliyorsun ki hala
baban da gidemez, senin gitmen gerekir
canım öncelikle moralini bozmaman gerek.bu tür adamlar telefonda tepki bekler, bağırıp çağırmanı tehdit etmeni, bunlar bu tür sapıkların beklentileri.normal konuşsanda bu sefer konuşmaya gönüllü olduğunu zannedip daha çok abartacak.şikayet edip uğraşacağına en temizi hattını değiştirmen olacaktır.eminim bir çoğumuz yaşamıştır.ben zamanında şikayet etmeye cesaret edememiştim.ailem kurcalayacaktı diye.gerçi başımızda yine bir bela var ama, dediğim gibi hattını değiştir kurtul bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?