Telefon sapığım :(

üniversitede bir kız arkadaşım telefon sapığından çok çekmişti sonra savcılığa bildirdi, bir kaç ay sonra sonuç geldi, arayan kişi kuzenlerinden biriymiş ve çok kötü olmuştu, yüzleşmeye gittiler, kuzeni inkar etmiş falan öff bir sürü saçma sapan gerilim yaşadı.

numaranızı kafadan atıp tutturmadılarsa akraba veya iş arkadaşlarınızı gözden geçirmenizi öneririm
ayrıca savcılığa vermekle tehdit etmeyi bırakıp biran önce savcılığa verin, arayınca da açmayın
:26:

Son düzenleme:

Doğru söylüyorsunuz bu devirde kimseye güvenilmiyor bazen bu tür sapıklar en yakın arkadaş yada akraba bile çıkyor

Sahiden mi eğer tanıdık birisi çıkarsa ,çok sancılı olur benim için .
Yarın ya da ertesi gün izin alıp ,gideceğim savcılığa .

Sahiden mi eğer tanıdık birisi çıkarsa ,çok sancılı olur benim için .
Yarın ya da ertesi gün izin alıp ,gideceğim savcılığa .

evet canım, akraba ya da tanıdıklardan çıkarsa kötü olur ama bu cezasız kalması gerektiği anlamına gelmez,
kim olursa olsun yaptığı şeyin cezasını çekmeli.

evet canım, akraba ya da tanıdıklardan çıkarsa kötü olur ama bu cezasız kalması gerektiği anlamına gelmez,
kim olursa olsun yaptığı şeyin cezasını çekmeli.

Tabii kesinlikle öyle bunu yapıyorsa eğer ,herşeyi göze almıştr demektir.
Her kimse çeksin cezasını.
Ben çok yıprandım öyle böyle değil .

Yakının bile olsa senin bu kadar yıpranmana üzülmene neden olan kişiyi bilmeye ve deşifre etmeye hakkın var. Bence de mutlaka git savcılığa dilekçe ver en azından kim olduğu ortaya çıksın sen de dostunu düşmanını öğrenmiş olursun boş yere kim olduğunu neden yaptığını düşünüp kendini yıpratmazsın...

Konuyu okumadan cevap yazanları anlamıyorum :/ şikayet etmeyecek miyim dedim sanki .

sonuc ne oldu canım :S banada tanıdık biri yapıyor hissi geldi nedense.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…