Başlık biraz dikkat çekme amaçlı mı olmuş nea.s
Kötü bir davranışını görmedim, çok saygılı falan filan demişsin. Doğrudur, şu an başka türlü davranması beklenemez ki zaten.
Bütün bunların başlangıcını düşün. Adamın biri bir hatun numarası yayıyor ortalığa, asker ocağı gibi bir yerde. Ve o da bu numarayı arıyor şansını denemek için. Sen bu adamın iyi niyetli olduğunu nasıl düşünebilirsin aklım almıyor.
Yaşadıkların şu an için sana enteresan, heyecan verici gelebilir. Âşık oldun demiyorum, onunla konuşmak sana keyif veriyor olabilir. Ama emin ol bir erkek 19 yaşında genç bir kızın neler duymak istediğini, onun güvenini kazanmanın yollarını çok iyi biliyordur. Bu kadar çabuk kapılma. Hatta hiç kapılma. Hayatında konuşmaktan keyif alacağın başka insanlar da vardır, olacaktır. Elin adamına nasıl güvenebilirsin. Bayramda msnde konuşsan, kameradan görsen ne değişecek ki, sadece dışardan bakıldığında neye benzediğini bilebileceksin, içini asla bilemeyeceksin. Sen içten içe ona bir şans vermek istiyorsun ama eline geçirdiği bir "kız numarası"nı ya tutarsa diye arayan bir insan iyi niyetli olabilir mi ki?
Askerden dönen arkadaşlarımı çok dinledim ben. 0532'li gibi faturalı hatlara "doğuda askerlik yapıyorum, sıkışık durumdayım, biraz kontör gönderseniz çok makbule geçer ailemle konuşacağım" diye duygu sömürüsü yapıp gelen kontörlerle hatun avına çıkan asker hikâyeleri çok yaygın tatlım. Adamlar meşgale arıyor yahu, yoksa delirecekler...
Sen onun iyi niyetli olduğuna inanmak istiyorsun. Bizden de bunu duymak istiyorsun çünkü senin de için rahat değil. Ama kusura bakma arkadaşım, böyle giderse üzülürsün. Bunu kendine yapma, sadece sohbet edeceksen bile, daha sağlam temelli ilişkiler kurmalısın. Öyle sanaldan ya da telefonun öbür ucundan olmaz.