• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon sapyla ak?!

"Telefon sapığı ile aşk" oldukça ilginç. Ben de erkek ark tlf tanıdım; ama sapık değildi ne olduğunu, kim olduğunu azda olsa biliyordum çünkü bi bağlantı vardı arada. Kim olduğunu bilmediğin birine nasıl aşık olunur ki onunla iyi anlaşman zamanını tlf olsa geçirmen ona aşık olduğunu göstermez. Aşk ne demek bilmiyosun galiba, aşk bu değil. İlginç bi fantazi:jeyyar:

Son düzenleme:
telefon sapıgıyla nasıl konuşursun sana yanlışlıkla her msj atan insanla konuşup ona birşeyler hissedersen yandın 19 yaşındasın güzelim bak aklını başına al.hiç mantıgın alıyormu bunu ya tanımadıgın biriyle konuşmak ne demek hadi arkadaşın tanıştırsa neyse de o kadar mı sevgiye ilgiye ihtiyacın var.gençlik nereye gidiyor anlamıyorum sana uyarım kardeşçedir onu bunu boşver.ya adam yalan söyluyorsa seni kandırıyorsa ya güvenilir biri değilse bunları hiç düşündünmü.tanımadıgı bir insana duygu besleyecek kadar saf! olmamalı bir insan.hırlı mı hırsız mı sapık mı evli mi ne biliyorsun zamanını böyle boş işlere harcama

Başlık biraz dikkat çekme amaçlı mı olmuş nea.s

Kötü bir davranışını görmedim, çok saygılı falan filan demişsin. Doğrudur, şu an başka türlü davranması beklenemez ki zaten.

Bütün bunların başlangıcını düşün. Adamın biri bir hatun numarası yayıyor ortalığa, asker ocağı gibi bir yerde. Ve o da bu numarayı arıyor şansını denemek için. Sen bu adamın iyi niyetli olduğunu nasıl düşünebilirsin aklım almıyor.

Yaşadıkların şu an için sana enteresan, heyecan verici gelebilir. Âşık oldun demiyorum, onunla konuşmak sana keyif veriyor olabilir. Ama emin ol bir erkek 19 yaşında genç bir kızın neler duymak istediğini, onun güvenini kazanmanın yollarını çok iyi biliyordur. Bu kadar çabuk kapılma. Hatta hiç kapılma. Hayatında konuşmaktan keyif alacağın başka insanlar da vardır, olacaktır. Elin adamına nasıl güvenebilirsin. Bayramda msnde konuşsan, kameradan görsen ne değişecek ki, sadece dışardan bakıldığında neye benzediğini bilebileceksin, içini asla bilemeyeceksin. Sen içten içe ona bir şans vermek istiyorsun ama eline geçirdiği bir "kız numarası"nı ya tutarsa diye arayan bir insan iyi niyetli olabilir mi ki?

Askerden dönen arkadaşlarımı çok dinledim ben. 0532'li gibi faturalı hatlara "doğuda askerlik yapıyorum, sıkışık durumdayım, biraz kontör gönderseniz çok makbule geçer ailemle konuşacağım" diye duygu sömürüsü yapıp gelen kontörlerle hatun avına çıkan asker hikâyeleri çok yaygın tatlım. Adamlar meşgale arıyor yahu, yoksa delirecekler...

Sen onun iyi niyetli olduğuna inanmak istiyorsun. Bizden de bunu duymak istiyorsun çünkü senin de için rahat değil. Ama kusura bakma arkadaşım, böyle giderse üzülürsün. Bunu kendine yapma, sadece sohbet edeceksen bile, daha sağlam temelli ilişkiler kurmalısın. Öyle sanaldan ya da telefonun öbür ucundan olmaz.

Bu baslik bence hic hos olmamis...madem "sapik" olarak nitelendiriyorsun, o zaman niye hayatinda hic gormedigin bu kisiyle gorusuyorsun? Bu tip iliskiler bence cok yanlis hatta tehlikeli olabilir,aman dikkat et derim...

insan bosluktayken ne yaptigini bilemez..seninki de boyle bi durum..erkeklerin eline bu kadar koz verirseniz ya uzulursunuz ya da basiniz derde girer...yuzunu gormedigim kimseyle telefonda saatlerce sohbet etmem acikcasi

inşallah başın belaya girmez
numaranı herkese dağıtan biri seni nasıl biri olarak lanse etmiştir acaba :uhm:
ve seninle konuşan kişi o şartlarda numaranı ele geçirdiğine göre sana ne kadar dürüst yaklaşıyordur
ne kadar iyi niyetlidir
babanın kulağına giderse bu durum, birinin senin numaranı bir tabura dağıttını
ve senin de onlardan biriyle görüştüğünü duyarsa baban ne yapar, ne düşünür vs. vs.
daha bir sürü soru sorulabilir bence

öncelikle sağoklun yorumlarınız için
dün aradığında beni bi daha aramamasını istediğimi ararsada açmayacağımı söyledim
çünkü gerçekten mantık dışı yaptığım niye yaptığımı hala bilmiyorum ama oldu bi kere
hala arıyo ama telefonum kapalı
bikaç güne kadarda numaramı değiştireceğim
o zaman zaten ulaşamayacakmış
sizler sayesinde yanlış yolda olduğumu fakettim
ve döndüm zarardan numaramı değiştirdiğimdede herhamgi bi sorun kalmayacak
gerçekten düşününce ne kadar saçma olduğunu anlayabiliyor insan bende gece oturdum düşündüm
ve bu sonucu vardım
tekrar sağolun hepiniz..

öncelikle sağoklun yorumlarınız için
dün aradığında beni bi daha aramamasını istediğimi ararsada açmayacağımı söyledim
çünkü gerçekten mantık dışı yaptığım niye yaptığımı hala bilmiyorum ama oldu bi kere
hala arıyo ama telefonum kapalı
bikaç güne kadarda numaramı değiştireceğim
o zaman zaten ulaşamayacakmış
sizler sayesinde yanlış yolda olduğumu fakettim
ve döndüm zarardan numaramı değiştirdiğimdede herhamgi bi sorun kalmayacak
gerçekten düşününce ne kadar saçma olduğunu anlayabiliyor insan bende gece oturdum düşündüm
ve bu sonucu vardım
tekrar sağolun hepiniz..

İnşallah yeni numaranız da başkalarına verilmez..
Şu aradaki kişiyi nasıl kaale almıyorsunuz anlamıyorum..:delphin:

kimse büyük konuşmasın......insanın bir boş anına gelir.......
ilgiye sevgiye muhtaç oldugu bir ana gelir......
ve karşısındaki kim olursa hoşlantısı artar......
ama adı aşk degildir.....aşk bambaşka bir şeydir....
sizinki ilgi olabilir........bir hayecan olabilir........ yanlış olan şey 2 ay olmasına ragmen birbirinizi görmemeniz.....tanımadıginiz birine öyle yada böyle baglanmanız güvenmeniz olmuş......
hatanızıda anlamışınız zaten......
burda sizin telefon numaranızı veren kişinin ne kadar kişilikli biri ne kadar insan olduguda tartışılır......
numaranızı vereceginiz kişilere dikkat edin bence.....

klasik bir laf olcak......ama bu devirde kimseye güvenilmez......hemde hiç kimseye......

Sonunda doğru yolu bulduğuna sevindim bacım.
Asla konuşma onunla ve aradaki kişiyi bulmaya bak derim...
Kim böyle kalleşlik yapabilir ki???

kararına bende sevindim..
hakkında hayırlısı olsun..
biran önce numaranı değiştir ve numaranı dağıtan kisiye de haddini bildir..

kimse büyük konuşmasın......insanın bir boş anına gelir.......
ilgiye sevgiye muhtaç oldugu bir ana gelir......
ve karşısındaki kim olursa hoşlantısı artar......
ama adı aşk degildir.....aşk bambaşka bir şeydir....
sizinki ilgi olabilir........bir hayecan olabilir........ yanlış olan şey 2 ay olmasına ragmen birbirinizi görmemeniz.....tanımadıginiz birine öyle yada böyle baglanmanız güvenmeniz olmuş......
hatanızıda anlamışınız zaten......
burda sizin telefon numaranızı veren kişinin ne kadar kişilikli biri ne kadar insan olduguda tartışılır......
numaranızı vereceginiz kişilere dikkat edin bence.....

klasik bir laf olcak......ama bu devirde kimseye güvenilmez......hemde hiç kimseye......

Buna kesinlikle katılıyorum. Ayrıca bana ne oluyorsa, son mesajınızı görünce içim rahatladı =)

Sizi üzecek bir şey yaşamadan buna bir son vermeniz çok iyi oldu diye düşünüyorum. Allah muhafaza, sonu birçok kötü yere varabilirdi. Bazen paranoyak olmak lazım diyorum. Ve o yüzden telefon numaranızı bir tabur dolusu abazan erkeğe verebilen kişiye karşı da dikkatli olun. Gerekirse babanızla konuşun, sesinizi çıkarın biraz. Bu yaşadığınız şeyin adı taciz aslında.

Onun yokluğuna alışırken benimle de konuşabilirsiniz, bu site üzerinden mesajlaşırız. Onun yerini tutamam belki ama idâre ederim kaydirigubbakcemile3

dogruyu bulmana sevindim.ama bu zamana kadar numarani veren kisiyi neden sormadin,ogrenmedin onu anlamadim..sana iyilik yapmak icin herhalde numarani vermemistir bir acigi bulup seni inciltmek icinde yapilmis olabilir..lutfen dikkatli ol..

Son düzenleme:
İnşallah yeni numaranız da başkalarına verilmez..
Şu aradaki kişiyi nasıl kaale almıyorsunuz anlamıyorum..:delphin:

numaramı dağıtan kişiye gerekli cevabı verdim zaten
konuştuğumdan beri yeni kişiler aramıyo
arasada artık ulaşamayacak hattımı bugün değiştirdim çünkü

Buna kesinlikle katılıyorum. Ayrıca bana ne oluyorsa, son mesajınızı görünce içim rahatladı =)

Sizi üzecek bir şey yaşamadan buna bir son vermeniz çok iyi oldu diye düşünüyorum. Allah muhafaza, sonu birçok kötü yere varabilirdi. Bazen paranoyak olmak lazım diyorum. Ve o yüzden telefon numaranızı bir tabur dolusu abazan erkeğe verebilen kişiye karşı da dikkatli olun. Gerekirse babanızla konuşun, sesinizi çıkarın biraz. Bu yaşadığınız şeyin adı taciz aslında.

Onun yokluğuna alışırken benimle de konuşabilirsiniz, bu site üzerinden mesajlaşırız. Onun yerini tutamam belki ama idâre ederim kaydirigubbakcemile3

teşekkür ederim beni düşündüğün için
yalan söylemiycem evet merak ediyorum acaba bişey oldumu diye ama
o kadar iradesiz değilim
tamam mesaj atıcam sana :)

dogruyu bulmana sevindim.ama bu zamana kadar numarani veren kisiyi neden sormadin,ogrenmedin onu anlamadim..sana iyilik yapmak icin herhalde numarani vermemistir bir acigi bulup seni inciltmek icinde yapilmis olabilir..lutfen dikkatli ol..

numaramaı veren kişiyi buldum konuştum zaten özür diledi vs.
bi daha yaparsan babam öğrenir dedim
ama artık versede fayda etmez çünkü bugün yeni hattımı aldım

ayrıca hepinizze ayrıca teşekürler bu kararı vermemde etkili oldunuz ne yapıyorum ben diye düşündüm ve doğru yola ulaştım

Back
X