• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon sapyla ak?!

:roflol: benimde başıma geldi bu olay hemde aynısı nerdeyse sen yaşlardaydım, gençlik cahillik işte, ben kafamdan bi numara atıp güya yanlış mesaj yolladım o numaraya, sonra telefonda konuşmaya başladık, hergünn günde milyon kere, çok hoşuma giderdi bu konuşmalar ama o istanbuldaydı ben ankarada, kalktı ankaraya geldi görüşünce tipinden hiçç hoşlanmadım, telefonla konuşmalarımızda artık eski hevesim kalmamıştı, yavaş yavaş sallamaya başladım, sonra zaten telimi deiştirdim bitti gitti, ahh ahh gençliiikk :roflol: ilerde sende böle diyceksiinn

:roflol: benimde başıma geldi bu olay hemde aynısı nerdeyse sen yaşlardaydım, gençlik cahillik işte, ben kafamdan bi numara atıp güya yanlış mesaj yolladım o numaraya, sonra telefonda konuşmaya başladık, hergünn günde milyon kere, çok hoşuma giderdi bu konuşmalar ama o istanbuldaydı ben ankarada, kalktı ankaraya geldi görüşünce tipinden hiçç hoşlanmadım, telefonla konuşmalarımızda artık eski hevesim kalmamıştı, yavaş yavaş sallamaya başladım, sonra zaten telimi deiştirdim bitti gitti, ahh ahh gençliiikk :roflol: ilerde sende böle diyceksiinn

işte benim anlatmaya çalıştığım bu görüşürüm olursa olur olmazsa olmaz
illla olacak diye birşey söylemiyorum ki
herkes bi anda beni yanlış anladı heralde
ben aşık falan değilim
sadece konuşmak sohbet etmek hoşuma gdiyo
o kadar eğer beğenmezsem benim yapacağım aynı şeydir bu kadar

ea_ceyda cnm biz sana bağlandın aşk meşk var demiyoruz ama karşında senle tanışma maksatlı değil kötüniyetlideolabilir

ea_ceyda cnm biz sana bağlandın aşk meşk var demiyoruz ama karşında senle tanışma maksatlı değil kötüniyetlideolabilir

ama kötü niyetli olma ihtimali kadar olmama ihtimalide var ben size haksızsınız demiyorum hepiniz haklısınız sonuçta iyiliğim için konuşuyosunuz mantıklı şeylerde söyledikleriniz ama biraz tanıdım hiç değilse bu 2 ayda kötü birine benzemiyo

ama kötü niyetli olma ihtimali kadar olmama ihtimalide var ben size haksızsınız demiyorum hepiniz haklısınız sonuçta iyiliğim için konuşuyosunuz mantıklı şeylerde söyledikleriniz ama biraz tanıdım hiç değilse bu 2 ayda kötü birine benzemiyo

iyi çıkarsa şanslısın da ya kötü çıkarsa Allah muhafaza geri dönüşü olmaayn şeylerdeolabilir tabi sana iyi davranacak iyi konuşacak gönlünü kazanmak için sölediklerinin yüzdeyüz doğru olduguna garantin varmı

benim ki de sana benziyor işte kaydirigubbakcemile3

bu benimkisi çok ama çok iyi niyetli biriydi bir televizyon kanalında çalışıyordu, her allahın günü günde milyon kez konuşurduk tabi ben sesinden kendi zevkime uygun kendimce yakışıklı birisi olabileceğini hayal ediyordum hep sölüyodu ben çirkinim diye ama ben genede görmeden karar vermek istemiyordum, böyle söleyerek beni deneyebileceğini düşünüyordum olsun tip önemli deil falan diyordum sanki kırk yıldır tanışıyoduk buraya gelince tabi cidden beğenmedim eh nolcak yaş da 18-19 onu görünce hevesim heyecanım kaçtı kaydirigubbakcemile3 sonrada yavaş yavaş zaman içerisinde bitti konuşmalarımız ama o beni çok beğenmişti hatta sevmişti ama bende bişi yoktu telimide onun yüzünden deiştirmedim zaten faturalı hattan kontörlüye geçmek için deiştirdim yeni no.da vermedim ölece bitti gittiiii

insan sadece telefonda konuşarakta aşık olabilir
ama doğru insanmı bi geleceğiniz olur mu bunu şuan bilemezsin
madem seninde hoşuna gidio bu konuşmalar sende devam et ama fasla kaptırma kendini sonra üzülebilirsin

Katiliyorum:emir_bebek:

ya benim böle anım var arkadasım telefondan birisiyle sürekli görüştü resmen asık oldular birbirlerine bulusmak falan istediler kız şok tabi karsısına cıkan kel şişko sapık adamın teki anlattıgı gibi çıkmadı tabi bu istisnadır..ama çok riskli komkkafamçokkarıştı

yani diyeceğim o ki bu işler heyecanlı hevesli olabilir ama tehlikeli işler bide kör kütük asık olur mazallah..bulasmayın

ya benim böle anım var arkadasım telefondan birisiyle sürekli görüştü resmen asık oldular birbirlerine bulusmak falan istediler kız şok tabi karsısına cıkan kel şişko sapık adamın teki anlattıgı gibi çıkmadı tabi bu istisnadır..ama çok riskli komkkafamçokkarıştı

aşk o kadar basit birşey değilkötükedihüso

tabi hakkını verene

bu tür olayların peşinden koşarak ggerçek hayatı aşkı sevgiyi bulmanız zorlaşır:delphin:

canm açtığın başlığa bi bak lütfen

"telefon sapığıyla AŞK"

ama habire aşk yok diyip duruyosun. ne anlamamızı bekliyodun bende onu anlamadım doğrusu. aşk yok diyosan başlığı dikkat çekmek için mi yazdın?

canm açtığın başlığa bi bak lütfen

"telefon sapığıyla AŞK"

ama habire aşk yok diyip duruyosun. ne anlamamızı bekliyodun bende onu anlamadım doğrusu. aşk yok diyosan başlığı dikkat çekmek için mi yazdın?

işte bende aynı şeyi düşünmüştüm.
çelişki var .

ben olsam o arkadasımada baslardım arayanada ki arkadasım nasıl beni numaramı verir bir baskasına ünvdeyken okuldan bi ark da senin tlf sapığı dediğin tarzda biriyle konusmaya basladı ve onlarda ASK! yasadılar 3 ay içinde o geldi bu gitti derken sömestre tatilinde duydukki arkadasım o cocuga kacmıs sadece 3 aydır konustugu ve 2 defa gördüğü bir telefon sapığına :olmaz: daha sonra bizi aradı hamileymiş çocugun söyledigi hersey yalan cıkmıs yası,öğrenim durumu,babasının meslegi,hersey hersey bırakıp gidecegim yer yok pişmanım dedi kendi düşen ağlamaz biz ne yapabilridik

anlatmak istedigim sana doğru söyleyip söylemedigin bir adama asla baglanma görüşseniz 1 derece tamam dicem ama :umursamaz:

Back
X