• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon sapyla ak?!

ama bana telefonda bile herhangi taciz veya başka herhangi kötü birsöz söylemedi
yanlış anlaşılacak bilecek tek bir kelime bile duymadım ağzından
evet bu onunla konuşturmamaı gerektirmez
ama tanımak istiyorum neden olduğunu bilmediğim bi şekilde

konu başlığı
telefon sapığıyla aşk.

sapık ne demek:
Tavır ve davranışları normal olmayan veya geleneklerden, törelerden ayrılan, anormal (kimse), gayritabii, anormal.

Delice davranışları olan, meczup.

Tavır ve davranışları kümenin benimsediği törel ölçülere uymayan kimse.

bu konuyu açarken bu kişiye sapık demişsin.
o zaman telefonda tanıştığım biri demeliydin. demekki sende bu kişiye sapık olarak bakıyorsun ki bu başlığı atmışsın.
yada sapık kelimesinin anlamını bilmiyorsun.
ki bu adamın yaptığı apaçık telefon sapıklığı.

ceyda cım madem girdin buyola ilk buluşmada devam kararı alırsanız onu iyi izle ve tanımaya çalış sakın tanımadan kendini kaptırma sor soruştur nedir kimdir onu ailesini öğren falan hakkında hayırlısı olsun cnm

ceyda burada sağlıklı bir karar alacağını sanmıyorum çünkü dalga geçenler kötüleyen eleştiriler ben olsam yerinde kafamı karıştırmazdım.seni iyi tanıyan samimi evli bir büyüğüne danış illa ne yapman gerektiğini bilmiyorsan

evet ilk başlarda belki başka türlü görüyodum ama tanıdıktan konuştuktan sonra fikrim değişti iyi biri gibi bakın iyi biri demiyorum gibi çünkü daha tam olarak tanımıyorum
ben illa görüşücemde demedim en ufak bi yanlışını görsem buluşmıcam
bi arkadaş garip davranışları olan birine sapık denir demiş hiç bir garip davranışını görmedim yorumlarınız ve fikirleriniz için sağolun

ceyda cım madem girdin buyola ilk buluşmada devam kararı alırsanız onu iyi izle ve tanımaya çalış sakın tanımadan kendini kaptırma sor soruştur nedir kimdir onu ailesini öğren falan hakkında hayırlısı olsun cnm

öyle yapıcam zaten saol yorumların için çok teşekkürler

konu başlığı
telefon sapığıyla aşk.

sapık ne demek:
Tavır ve davranışları normal olmayan veya geleneklerden, törelerden ayrılan, anormal (kimse), gayritabii, anormal.

Delice davranışları olan, meczup.

Tavır ve davranışları kümenin benimsediği törel ölçülere uymayan kimse.

bu konuyu açarken bu kişiye sapık demişsin.
o zaman telefonda tanıştığım biri demeliydin. demekki sende bu kişiye sapık olarak bakıyorsun ki bu başlığı atmışsın.
yada sapık kelimesinin anlamını bilmiyorsun.
ki bu adamın yaptığı apaçık telefon sapıklığı.

hiçbir garip ve sapıkça bi davranışını görmedim
gayet düzgün ve seviyeli konuşuyo
onu size savunmuyorum sadece
nasıl biri olduğunu anlatmaya çalışıyorum

tatlım o zaman başlığını doğru ac..
icerikle başlığının alakası yok..eleştiride alırsın dalgaya da alınırsın..
biri demiş kötü eleştiri yapanlar yüzünden kafan karışır diye..tabii ya doğru gitsin buluşsun takılsın hiç tanımadığı bı adamla..evet bu çok doğru olumlu eleştiri yeterki arkadasımızın kafası karışmasın..gaz verelim bol bol..tabii yaa..

hiçbir garip ve sapıkça bi davranışını görmedim
gayet düzgün ve seviyeli konuşuyo
onu size savunmuyorum sadece
nasıl biri olduğunu anlatmaya çalışıyorum

eee sapıkça bir davranışını görmüyorum deyip neden telefon sapığıyla aşk diye konu açıyorsun..
sen kendinle çelişiyorsun.

telefon sapığı diyosun başlıkta snr sapık değil diyorsun
ask diyorsun yine başlıkta snr ask değil diyorsun
canım sen ne diyorsuuun??

ya sizene ben böyle düşünüyorum kararı arkadaş vericek ne gazı ya biz ne dersek diyelim arkadaş doğru bildiğini yapıcak eğerki yapıcak ise doğru bir şekilde olmalı git buluş arkadaş ol falan diye bir yazı yok ortada anlamayan bidaha okusun

ne dediğini bilse zaten boş şeylerle uğraşmaz

asker olduğunu söyleyen biri telefon numarasını birinden alıyor... bu da onunla muhabbete başlıyor...

numara sahibine sorulmadan başkalarından alınıp kullanılması ayıptır...numaranın sahibine saygısızlıktır.. hele ki böyle bi amaç için

baştan sana bir saygısızlık yapmış nasıl oluyorsa sen bu adamla hala konuşuyor ve sevgli olmanın hayalini kuruyorsun

o adam zaten adam gibi adam olsaydı arkadaşından numara alıp da kızları rahatsız etmezdi...

senin gibi kaç kişiyi arıyordur kim bilir :delphin:

yüzüne güzel davranıyor

telefonu kapattıktan sonraa alaya alıyordur seni ve arkandan da böyle gülüyordur işte

:dance: :roflol::roflol:

zaten numaranı dağıtan akrabanında istediği bu değil miydi şakkıdı

ya sizene ben böyle düşünüyorum kararı arkadaş vericek ne gazı ya biz ne dersek diyelim arkadaş doğru bildiğini yapıcak eğerki yapıcak ise doğru bir şekilde olmalı git buluş arkadaş ol falan diye bir yazı yok ortada anlamayan bidaha okusun

evet alenen öyle bir yazı yok ama kötü eleştiri derken neyi ima ettigin anlaşılıyor..
tabiikide nasıl istersen öyle düşünürsün..ama konuşma buluşma vs diyen bizlerin söylediklerine kötü eleştiri dersen konuyu açana gaz vermiş gibi olursun..
konuyu açan kisi zaten seninde dediğin gibi kafasına koymuşsa o zaman konu acmasinida gerektiricek fikir almasını gerektiricek bir durum yok demektir..insan kafasına koyduğu şey için niye fikir alsın ki??

Kısaca;
ıncinmekten korkmuyorum ben dünyaya ders almaya geldim elbette kırılacağım gerekirse dersen...
BULUŞ GÖRÜŞ KONUŞ SEVGıLı DE OL...
Ama dersen ki mantıklı davrancam, benim telefonumu başkasından alıp benle sohbet eden biriyle konuşmam gerçekten mantıksız bunu anladım dersen...
ıRTıBATI KES...
Gözünü aç, tanıdığımız insanlar bile bize ne kazıklar atarken hiç tanımadığın ve seni gizemli şekilde bulan biri neler yapar???
Biraz temkinli olmaya çalış... :1no2:
Herşey filmlerdeki kadar romantik değil hayatta maalesef...
:1hug:

konuyu açan arkadasım..sen denildiği gibi ztn kafana koymussun,ne yapicagini biliyorsun o yüzden artık bundan snrsi bizi ilgilendirmez..
ama ben senin yerinde olsam numaramı abuk subuk insanlara veren kisinin bir güzel ağzına .... dim..kusura bakma ama ben malmiyim benim numaramı dağıtıyor diye de düşünür arayan kisinin gözünde de malmiyim acaba diye de dusunurdum!!!
5 sene önce bir spor salonuna gidiyordum,orada tlfn numaranida veriyorsun kayıt yaptirirken,yılbaşı aksamı tanımadığım bir numaradan msj gelmişti cvp vermedim snr aradı ve bana aynı spor salonuna gittiğimizi beni tanıdığını ve beğendiğini söyleyen biri çıktı..telefonu yüzüne kapadigim gibi bir daha da o spor salonuna gitmedim(daha üyeliğimin bitmesine de 1 ay vardı,param da gitti)istesem dava bile acardim ama onun yerine basıma geleni herkese anlattım ve spor salonunun imajı zedelendi ve hatta bı süre snr da kapandı..
tabii bu benim..benim görüşüm bu..benim dogrum bu..
herkesin hayatı görüşü kendine..ama dediğim gibi en azından numaranı dağıtan kisiye haddini bildirmen gerekir diye düşünüyorum..

aşk o kadar basit birşey değilkötükedihüso

tabi hakkını verene

bu tür olayların peşinden koşarak ggerçek hayatı aşkı sevgiyi bulmanız zorlaşır:delphin:

arkadasım onun söylemine göre resmen asık olmuslar ben onun yalancısıyım yoksa tabikide aşk öle kolay değil ama istisnalar da olmuyor değil..opuyorumnanaktan

sapığınmı varrr..ne güzell:asigim:-tatlicadiarzu-
bende hep bi sapığım olsun ona topikler açıyım,ama bi yandanda aşık oluyım istemişimdirhihoyyyt-tatlicadiarzu-

sapığınmı varrr..ne güzell:asigim:-tatlicadiarzu-
bende hep bi sapığım olsun ona topikler açıyım,ama bi yandanda aşık oluyım istemişimdirhihoyyyt-tatlicadiarzu-

allah ıylıgını versın...bu saatte öldum gülmekten.çok yasa emi....delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X