- 27 Şubat 2023
- 578
- 554
- 33
- Konu Sahibi iyi_biri_06
-
A a deli mi bu kadin? Niye cocuguyla olan fotosunu evli barkli adamlara gonderiyor?
Adam bekarmış o zamanlar
Yeni foto da varmis. Bence biraz kurcalasa altindan baska seyler cikacak gibi.ancak bizim daha yeni konuştuğumuz tarihte de bir fotoğrafi var.
Yeni foto da varmis. Bence biraz kurcalasa altindan baska seyler cikacak gibi.
Aman boşver takılma bile hiçMerhaba sevgili kadınlar umarım iyisinizdir
Kısa kesmeye çalışacağım. Geçen hafta eşimle telefonlarımızda olan dosyaları benim pcye attık telefonlarımızı temizlemek için ancak benim eşim teknoloji özürlüsü.
Daha önce bir kızla aralarında bir şey yaşanmış kadının bir oğlu var. Kadın beni birkaç yerde denk gelince gözleriyle çok rahatsız etmişti ancak zaten çok denk gelmediğimiz için umursamadım. Eşim sevgili olmadık ben istemedim falan demişti kayınvalide de devamlı ilk evlendigimiz zaman o kadından hayiflanarak bahsediyordu. "İşte beni çok seviyordu oğlumdan çok hoşlanıyordu ama oğlum istemedi diyerek."
İşte bu telefon temizliğini sırasında eşimin normalde sildiği ancak dosyalarda kalan fotoğraflarini gördüm. Biliyorum kafası basmıyor teknolojiye ama fotoğraflar biraz rahatsız ediciydi kadın kendisinin uygun olmayan fotoğraflarını da atmış normal işte oğluyla olan fotoğraflarını da. Yani bir sürü fotoğraf. Ama yıllar öncesinin.
Biraz önce fotoğrafları sileceğim dedi ben de yanına gittim göstermek için ancak bizim daha yeni konuştuğumuz tarihte de bir fotoğrafi var. Bu benim hiç hoşuma gitmedi doğal olarak.
Siz olsaydınız ne yapardınız? Daha kotu şeyler de gördüm dile getirmek bile istemiyorum. Ağlamak istiyorum gerçekten
İkinci sınıf değil özür dilerim yani eşim bana sevgili değildik demişti ama normal oğluyla da fotoğrafları var yani bildigimiz bir iliski demek istedim. Yoksa ben de her an boşanabilirim ve ikizlerim var ikinci sınıf insan muamelesi yapacak son insanimKadının çocuğu olduğunu belirtmenizdeki amaç ne üstelik kaç yerde oğlu var diye belirtmişsiniz yani amaç tam olarak nedir çocuğu olduğu için ilişki yapamaz mı üstelik yıllar önce bekar iki insan nedir yani bu çocuğu var diye ikinci sınıf insan muamelesi
İkizlerim var 15 aylık.Of of Cook kötü olmuş.. yani eğer çocuğun yoksa bunu atlatana dek iyi korun .. Ben görsem çok uzun süre laf sokardım burnunundan getirirdim
Bilerek tutmuyor galeriden siliyor ancak dosyalarda bilirsiniz durur ben pcye atınca onlar da geldi teknoloji özürlü biliyorum ama görmek beni mahvettiBen takarım benden öncesi beni ilgilendirmez ama o fotolar neden tutuluyor???Silmek cok mu zor?Ayrıca yeni foto ne alaka?Nasıl bi iletisimleri var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?