Adamı hiç görmemişsiniz
Kokusunu, dokusunu bilmiyorsunuz
Üç aydır internet üzerinden görüşüyorsunuz
Israrla telefonunu vermiyor
Siz ne olduğunu gayet iyi biliyorsunuz bence, bile bile ateşe yürüyorsunuz...
Yok ben illa gözümle adamı karısıyla sevgilisiyle görücem anca öyle ikna olurum. Buraya konu açmadan önce de bir kaç arkadaşım uyardı beni saflığım işte adama yine de şans verdim. Aslında sorun var biliyorum ama adım atamıyordum bitirmek için bu kez netim konuşmak görüşmek istemiyorum hiçbir şekilde
kendi saflığıma gülüyorum
İlişki yok ki ortada zatenKafamda soru işaretleriyle, sürekli sorun yaşayarak bir ilişki yaşamak istemiyorum.
İlişki yok ki ortada zaten
O Phone u bilmiyorum. Ama çok uğraştım. Yok olmuyor spam yoluyla gene geliyor. Karşı tarafta iletildiğini biliyor sinir oluyorum.Iphone da olmuyor, ıphone un en sevdiğim özelliği de buydu. Engellediğim insanın mesajlarını görmek istesem neden engelleyeyyim maalesef bir çok telefonda var bu sorun.
Facebook mu kaldı
Ne yaptınız acaba? Size ulaştı mı bence siz engeli kaldırdınız öyle hissediyorumBen hala eskide kaldım :) kullandığım bir tek sosyal medya hesabım fb :)
Kk de bir sosyal medya değil mi?Ben hala eskide kaldım :) kullandığım bir tek sosyal medya hesabım fb :)
Spam mesajlar engellenemiyor. Bir kişiyi her yerden engelleyebilirsiniz. Fakat telefonun normal mesaj bölümünden atılan mesajlar, engelli dahi olsa spam olarak gene geliyor.
Savcılığa fake bir sosyal medya hesabı yüzünden vereceğini falan söylemişti. Olay buydu.
Ne yaptınız acaba? Size ulaştı mı bence siz engeli kaldırdınız öyle hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?