• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefon vermeme mevzusu

Engeli kaldırmayacağım, çünkü şöyle söyleyeyim daha önceki ayrılıklarım biraz blöftü yani ayrılık noktasına gelince belki verir belki kaybetmek istemez diye düşündüm işe yaramadı tabi dün tekrar bu konudan tartışınca buraya yazıp sizlerinde yorumları sayesinde kafamda herşey net artık, o engel kalkmayacakkkk yani.!!!

Bir araya geldiniz mi hiç, yoksa sadece sosyal medyadan mi devam etti?

hem altta kalmayacak kadar dik başlı ve tabiri caizse uyanıksınız hem de bu saçma durumu kabulleniyorsunuz. bu durumu hiç anlamadım birşeyler sakladığı bariz

Aslında başından beri herşey benim kontrolümdeydi yani bitirince kaybetmekten korkar bir adam vardı karşımda ama ne zamanki telefon konusu açıldı bende saçmalamaya onun 7/24 seninleyim zaten daha neyi sorguluyorsun cümleleri ile aptallık etmeye başladım.

Yarasi olmasa verir neden vermesin bence facesi sahte face evli olabilir sevgilisi olabilir yani hersey olabilir erkek bu yaaa bos olsa tanıştığınız gunun aksamina isterdi telefonu

Gelmedik pandemi döneminde tanıştık zaten. Sosyal medyadan devam etti görüntülü konuştuk sadece.

Anladım. Sosyal medyadan tanışmaya karşı değilim asla. Adam büyük ihtimalle elindekinden sıkılmış ve arayışta. Heyecan arıyor kendine nosunu bile vermeden hem de :)

Anladım. Sosyal medyadan tanışmaya karşı değilim asla. Adam büyük ihtimalle elindekinden sıkılmış ve arayışta. Heyecan arıyor kendine nosunu bile vermeden hem de :)

Ben artık şu şekilde düşünmeye başladım. Ofiste canı sıkılıyor çok sosyal biri de değil, sohbetimiz de güzel vakit öldürüyor benimle zaman geçiriyor.

Ben artık şu şekilde düşünmeye başladım. Ofiste canı sıkılıyor çok sosyal biri de değil, sohbetimiz de güzel vakit öldürüyor benimle zaman geçiriyor.

bravo, hem de nosunu bile vermeden. Ne güzel, ne risksiz bir arkadaşlık değil mi? :)

Telefon numarasını bile vermeden nasıl sevgililik aşamasına geldiniz 😳 tamam Facebook , Messenger felan anladım da numarası olmayan biri nasıl sevgilim olur anlayamadım valla

Aslında başından beri herşey benim kontrolümdeydi yani bitirince kaybetmekten korkar bir adam vardı karşımda ama ne zamanki telefon konusu açıldı bende saçmalamaya onun 7/24 seninleyim zaten daha neyi sorguluyorsun cümleleri ile aptallık etmeye başladım.
kesinlikle bu durumu asla kabul etmeyin. iyi yada kötü sakladığı ne varsa mutlaka ortaya çıkarın.

Duygusal davranma bacım ona alıştın biliyorum ama maalesef ayak üstü bir sürü yalan söylüyor bazı erkekler kendi kanmalarımdan biliyorum :KK51::KK53:

Duygusal davranma maya çalışıyorum olay netlik kazanınca benim üzülme sürem azalıyor, buraya konu açmadan önce çok fazla takıyordum, anlattığı şeyleri, gittiği yerleri akşam neler yaptığını kafamda birleştirmeye çalışıyordum, bu da beni epey yoruyordu. Buraya konu açtıktan sonra netim artık, bitmesine de üzülmedim.

Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz şaşıyorum

Ilk duyunca ne yaptin? Ve en son me yaptin 😊
Ayrıldım. Bitti. O günden beri görüşmedim. Heryerden engelledim. Sadece attığı mesajlar spam bölümüne düşüyor,onu engelleyemiyorum. Bir de o beni savcılığa vermekle tehdit etmişti gerizekalı. Hala problem yaşıyorum fakat ben yok sayıyorum onu görmezden geliyorum.

Numaranızı istemedi ve kendi numarasini vermedi diye işkillenip ayrılıyorsunuz.Sonra numara istemediği halde tekrar barışıyorsunuz kusura bakmayın ama sorun çözülmeden barışmak ile hata yapmışsınız.
Dondurun Facebook unuzu pat diye.Bakalım o zaman isteyecek mi numarayı ortak arkadaştan.
Fakat telefon numarasını ısrarla vermemesi ve olayı Facebook üzerinden yürütmesi nerden baksan şüpheli.
Biraz kalabalık bir adam olabilir

Ayrıldım. Bitti. O günden beri görüşmedim. Heryerden engelledim. Sadece attığı mesajlar spam bölümüne düşüyor,onu engelleyemiyorum. Bir de o beni savcılığa vermekle tehdit etmişti gerizekalı. Hala problem yaşıyorum fakat ben yok sayıyorum onu görmezden geliyorum.
Hala yazıyor yani...

Back
X