• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefon yardımı :-D

NeOlurBiSabah

dünyada bensiz bırakmam seniii.... :-D
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
2.395
1.339
448
Canlarimmmm eşimin telefonu kafayı yemiş bulunmakta. Sony xpreia z buarada. Ona hediye olarak bi telefon alayim istiorum ama süprissss olsun:-D şimdi boyle konuşmalarda falan sony nin su geçirmez bi telefonu varmis onu alsam falan dior ama ben de iphone 5 yada samsung galaxy s5 alsanmiki diorum. Ben samsung kullanicisiyimdir severim. Ama o daha cok sony ci:-D siz ne dersiniz??

Canlarimmmm eşimin telefonu kafayı yemiş bulunmakta. Sony xpreia z buarada. Ona hediye olarak bi telefon alayim istiorum ama süprissss olsun:-D şimdi boyle konuşmalarda falan sony nin su geçirmez bi telefonu varmis onu alsam falan dior ama ben de iphone 5 yada samsung galaxy s5 alsanmiki diorum. Ben samsung kullanicisiyimdir severim. Ama o daha cok sony ci:-D siz ne dersiniz??
benim de eşimin kesin olarak sony takıntısı var. yani çok fazla model çıkaran bir marka da değil ama sony dışında bir şey kullamıyor kesinlikle. Bense aksine alışkın değilim cepte sony e.
SAmsung çabuk bozuluyor, bir arızadan sonra kendine gelemiyor, sürekli arıza veriyor.
Sony seviyorsa kesinlike başka marka alma. mutlu olmaz, eşimden biliyorum. Sony sevenler derneği kurmak lazım bunlara.

Sony kullanan bir daha vazgeçemiyor sanırım. Ben de experia kullanıyorum, bir sonrakini de yine experia alacağım. Dediğin model z1, bunun yanısıra z2 ve m1'e de bakabilirsin. Eşim de ıphonecu. 5s kullanıyor şu an. Canavar telefon. Samsungtansa ıphoneu tavsiye ederim.

benim de eşimin kesin olarak sony takıntısı var. yani çok fazla model çıkaran bir marka da değil ama sony dışında bir şey kullamıyor kesinlikle. Bense aksine alışkın değilim cepte sony e.
SAmsung çabuk bozuluyor, bir arızadan sonra kendine gelemiyor, sürekli arıza veriyor.
Sony seviyorsa kesinlike başka marka alma. mutlu olmaz, eşimden biliyorum. Sony sevenler derneği kurmak lazım bunlara.
Sonynin kalitesi cok iyi aslinda ama dedigin gbii model yok secenek cok az ve ben birsz yumuşak hatli seyler seviorum sony her daim cok küt gelmiştir bana. Ama gel gorki onlar icin vazgecilmez birsey:-D
Samsunguda uzun zamandir kullaniorum ama hic arizasina denk gelmedim. Su elektronikte şanslı kesimdenim heralde:-D

ben de iphonecuyum şahsen samsunga da bi gıcıgım var nedendir bilinmez kullanamıyorum telefona bakar bakar sinir olurum yani o derece düşünün :D şimdi biri bana samsung bi telefon alsa cok sevinemem mesela ama iphone 6 falan gelse ucarım :) eşiniz de aynı şekilde sony gelse ucar diye dusunuyorm :)

Sony kullanan bir daha vazgeçemiyor sanırım. Ben de experia kullanıyorum, bir sonrakini de yine experia alacağım. Dediğin model z1, bunun yanısıra z2 ve m1'e de bakabilirsin. Eşim de ıphonecu. 5s kullanıyor şu an. Canavar telefon. Samsungtansa ıphoneu tavsiye ederim.
Ya biraz baktım da şikayet eden cok olmuş ssu gecirior falan die. Gerci millet de abartmis sabunlayip yikamalar falan ama. Esim cok daha titizdir bir heves istior iste oyle cesme altlarinda kopürtmez asla da:-D

Bana olsa terrddutsuz samsunga kosardim ama ona gelince sanirim sony ve iphone arasinda kalmis oldum:-D iphone da tek derdim farkli isletim sistemi olmasi. Birde foto ve dosya paylaşımıfalan sıkıntılı galiba öylemi?

haklısın ama işte büyük telefon seviyorum ben

tek şikayetim note 3 degilde note 3 neo almam oldu..

general mobile kullandım onda bile daha memmundum ooofff hiç içime sinmiyor telefonum

Sonynin kalitesi cok iyi aslinda ama dedigin gbii model yok secenek cok az ve ben birsz yumuşak hatli seyler seviorum sony her daim cok küt gelmiştir bana. Ama gel gorki onlar icin vazgecilmez birsey:-D
Samsunguda uzun zamandir kullaniorum ama hic arizasina denk gelmedim. Su elektronikte şanslı kesimdenim heralde:-D
biz o kadar çok gezdik ki şu an kullandığı sony i bulmak için... hatta ben tele çok para vermeyi mantıklı bulmayanlardanım ki 2500 tl al artık arama şunu dedim. o kadar baymıştı beni. biraz da sony e gıcığım buradan geliyor sanırım.:KK59:
ben 2 kere samsung kullandım 2 si ilk arızadan sonra hiç bir zaman toplanamadı. illa değiştirmek zorunda kaldım.

ya gerçekten telefonlara verilen paraya ben de acıyorum ipek

ben note 3 neo'ya 1650 tl ödedim çok koydu ya

ne geregi var ki diyorum

Ya biraz baktım da şikayet eden cok olmuş ssu gecirior falan die. Gerci millet de abartmis sabunlayip yikamalar falan ama. Esim cok daha titizdir bir heves istior iste oyle cesme altlarinda kopürtmez asla da:-D

Bana olsa terrddutsuz samsunga kosardim ama ona gelince sanirim sony ve iphone arasinda kalmis oldum:-D iphone da tek derdim farkli isletim sistemi olmasi. Birde foto ve dosya paylaşımıfalan sıkıntılı galiba öylemi?
Iphoneda bahsettiğin sıkıntılar kesinlikle yok. İşletim sistemi androide göre çok daha gelişmiş. Foto paylaşmak konusunda da çok sıkıntı yok. Sadece blutoothla gönderim yapılamıyor sanırım android telefonlara. Ama whatsapp falan hallediyor o işi de. Biz hiç ihtiyaç duymadık.
Sony'nin en dandiklerinden birini suya düşürdüm ben. Çıkardığımda hala çalışıyordu. Su geçirmeme gibi bir özelliği olmamasına rağmen geçirmedi. Su geçirmiyor diye abartmamak lazım sanırım.
Ben de iki kez samsung kullandım, bir daha asla dedim mesela. Tecrübelerle alakalı bişey olabilir. Benimkiler hoş tecrübeler değildi.

ne geregi var ki diyorum
bana çok gereksiz geliyor. mail falan çok acil olmadıkça bakmıyorum. yani iş dışı işle ilgilenmek midemi bozuyor artık. geri kalan fonsiyonlar artık en kıytırık telde bile var.
nedense benim eşim de tam tersi çok sever. kitap falan okur telden. o yüzden onunkini değiştirip ben onun eskisini kullanıyorum genelde.:KK14:

biz o kadar çok gezdik ki şu an kullandığı sony i bulmak için... hatta ben tele çok para vermeyi mantıklı bulmayanlardanım ki 2500 tl al artık arama şunu dedim. o kadar baymıştı beni. biraz da sony e gıcığım buradan geliyor sanırım.:KK59:
ben 2 kere samsung kullandım 2 si ilk arızadan sonra hiç bir zaman toplanamadı. illa değiştirmek zorunda kaldım.

Bunh bana mı söylüyorsun. Ben daha gecen sene tanıştım akıllı telefonlarla direndim direndim nokiamlaa:-D alirken bile s3mini aldim hem biraz uygun die:-D ama isin icinde kocanın gözündeki o mutluluk ışığı olunca iste 2500 de verirsin, dükkan dükkan da gezersin demii:-D:-D

ne geregi var ki diyorum

Ben en çok asgari ucretle çalışan birinin elinde iphone görünce üzülüyorum. Yahu nerdeyse 2bucuk ay hatta 3 ay onun icin çalışıyorsun degermi die düşünüyorum. Ama tüketim çılgınlığı iste nabacazz:-D

Bunh bana mı söylüyorsun. Ben daha gecen sene tanıştım akıllı telefonlarla direndim direndim nokiamlaa:-D alirken bile s3mini aldim hem biraz uygun die:-D ama isin icinde kocanın gözündeki o mutluluk ışığı olunca iste 2500 de verirsin, dükkan dükkan da gezersin demii:-D:-D
sen yeni evli olduğun için ışık seni çok mutlu ediyor.:KK45:
beni de ediyor ama yeri geliyor "aman ne gerek var bu kadar pahalı tele" diyebiliyorum.
sonra da diyorum ki kendi kendime "şimdi çocukların ellerinde ne telefonlar var, kocacım iş ortamında belli bir yeri var. 3'ün 5'in hesabını mı yapacağım diyorum."sonra onun istediği oluyor.
hoş iş ortamlarında bu tür şeyler benim için önemli değil ama bazı inanlar gerçekten karşısındaki insanın her haltına dikkat ediyor. sigaranın çok tüketildiği bir zamanda insanların sigara markasına bakılırdı, şimdi cep telefonu gibi şeylere bakılıyor.

Ben en çok asgari ucretle çalışan birinin elinde iphone görünce üzülüyorum. Yahu nerdeyse 2bucuk ay hatta 3 ay onun icin çalışıyorsun degermi die düşünüyorum. Ama tüketim çılgınlığı iste nabacazz:-D
ben de bunu anlayamıyorum. borçtan kıvrandıklarını söyleyen insanların çocuklarının elinde benimkinden daha iyi telefonlar. mesela benim eltimlerin sözüm ona çok borçları varmış. bitmiyor bir türlü.bize geldiler şok oldum iki çocuğunun elindeki telefon da benimkine bin basar. Şaşırdım kaldım.

Ben de daha akıllı telefonlarla tanısalı çok olmadı eski telim lg gw305 di klavyeli bir özelligi yoktu wifiye bile baglanamıyordum

sonra telim arıza yapınca gittik yeni tel almaya

Anam bakıp bakıp durdum tam 2 saat hangisini alsam acaba dedim ama fiyatlarına bakınca oha dedim

general mobile discovery aldım ehehe 850 tl vermiştim o bile çok gelmişti sonra 4 ay kullandım eşimin telefonu arıza yaptı o da tuşlu telefon kullanıyıordu ikimizde gereksiz dedik hiç almadık öyle böyle derken onun tel de arıza çıkardı hoooop yine telefoncuya bu seferde nıote 3 aldı onu bana verdi benim teli o aldı

gerçekten nasıl verdim diye düşünüyorum

Back
X