TELEFON

boşanmak için sebep mi arıyorsunuz nedir bu kurcalama hayırdır yahu işiniz yok mu yoksa ben mi fırsat bulamıyorum eşimin telini elime alacak kadar bile vaktim yok öhüüü

Eşiniz telefon kurduysa biraz zor bulursunuz diye düşünüyorum. Ama herhangi bir güvensizlik yaşatmadıysa size karşı bu kadar paranoyak olmayın bence bu hem sizi hem eşinizi hemde evliliğinizi yıpratır :KK20:

Durduk yer karıştırmıyorum.iki seneden fazladır benden çok sonra yatıyo.uykum yok ben yatamıyorum sen gibi diyo.uyanıp baktığımda hep telefon elinde.hiç kocamla aynı saatte yatmadım diyebilirim.
Eşinizin telefonuna bakmak için geçerli bir sebep değil sizden geç yatması, bende eşimden saatler sonra yatarım ve sürekli tablet önündeyim.
Başka şüphelendiğiniz birşey varsa onu bilemem lakin aldatmak isteyen biri 7/24 kontrol altında tutulsa da aldatır, telefon, mail, sosyal hesapların kontrol edilmesini özele müdahale olarak görüyorum, yapılmasını da tasvip etmiyorum fakat karıştırıp velev ki sizi aldattığını dair bir delil bulursanız ayrılmayacaksanız araştırma içine girmemenizi öneririm, bu sizi yaralamaktan başka bir işe yaramaz çünkü.

Back
X