Peki bu uygulamayı telefonun neresinde bulabilirimevet yukarda kirmizi isaret oluyo.ama onu ayarlardanda kapatiliyo
İşsizliktenNiye bir kadınlar hep bir dedektifcilik oynama hevesindeyiz hiç anlamam.
İşsizlikten
Aldatma değil de bizde başka durumlar var aldatacağını sanmıyorum çünkü. Aldatsa zaten 1 dk durmam
Anladım çok teşekkür ederim haklısınız aslında ama bi emin olayım bakalım.Casus programlar telde gorunmez
Ucretli alinan programlardir.bir link vardır aktivasyon icin takip edilecek tele 1 defalik link girilir ve silinip cikilir.ortam sesi arama mesaj mail whatsap konum hersey bu programla takip edilir.
Yani telefonla alakali 1 sey degildir.telefonun sahibi asla anlayamaz.
Guvenmediginiz adamlarla birlikte olmamalisiniz.bu tarz seyler sizide huzursuz ve mutsuzluk dolu 1 karanliga ceker.
Ben bu programı yararli buluyorum cocuklari ozellikle ergen cocuklari olan aileler icin.
Esler sevgililer icin asla asla
Çok teşekkür ederim. UmarımBence özgüven eksikliğinden. Umarim kadınlık hislerinde yanilmazsin canim
bi dedektif imgesi gibi bişey vardıcasus program bildirim panelinde görünmez. büyük ihtimalle pil gücünü koruyucu bir şeydir veya çağrı engelleyici var onlardan biridir.
bi dedektif imgesi gibi bişey vardı
Anladım çok teşekkür ederimarama geçmişini otomatik silen appler vs var ama dediğim gibi casus program bildirim panelinde görünmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?