- 18 Temmuz 2013
- 704
- 349
- 88
- Konu Sahibi kiskanckiz
-
Bence babama bahsetmeyin demeniz de çok gereksiz olmuş. Sadece format atın deseniz yeterdi.
Güvenebilirsiniz bence.
Bence babama bahsetmeyin demeniz de çok gereksiz olmuş. Sadece format atın deseniz yeterdi.
Güvenebilirsiniz bence.
dimi yaafarkındayım ama adam hemen beni hatırlayınca dedim işimi şansa bırrakmayayım..şimdi babam almaya gelince.beyfendi tamir ettik.kızınız da formatlayın demişti onu da hallettik falan dese, babam diyecek 15 saatlik yoldan tutuşup firmayı aradığına göre ne saklıodun? adamın aklına daha kötü şeyler gelecek
Yaaa öyle ama ya babsina verirken kiziniz aramisti formatlama işinize yaptik derse
İnşallah unutmaz guzelimde kendisinin kurcalayacagi kesin
Bilemedim ya ama adama güvenmekten başka çaren yok gibi.. Tekrar ararsın 2 gün sonra telefon yapıldı mı artık babam kullanıcak bi daha sorun çıkarmaz dimi gibi.. En son da format attınız dimi dersin kaparsın.
15 saat yol var,öğretmenim.. yanlarından zaten bayramda ayrıldım.. bi telefon için oraya gidilmez kiGidip bakma imkanın yokmu ?
ailenle aranız çok uzakmı yani..
evet arayayım bence..ama yarın.... peki ne diyeyim? ben yine salak salak konuşurum...
haklısınn ben böyle olduğunu sanmamıştım..15 saat yol var,öğretmenim.. yanlarından zaten bayramda ayrıldım.. bi telefon için oraya gidilmez ki
bence baban neden format attırdın derse elin adamına mı gitsin fotolarım telefoncuya niye güveniim önce atsın format sonra çalışsın dersin :)
haklısınn ben böyle olduğunu sanmamıştım..
baksana aklıma ne geldi kargoyla yollasınlar sana..
Babanlara da telefona acil ihtiyacım vardı falan dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?