- 31 Ağustos 2015
- 40
- 8
- 1
- Konu Sahibi ayseyanardoner
-
Didem nanay derken iyi değil manasında mı? Hiç mi beğenmediniz?ben zehradan memnun kaldim.didem nanay.senin saydigin nil asude denizi ilk defa duydum.ben zehrayi tavsiye ederim.sen hangisini tavsiye ediyosun memnun kaldigin kim?
ben denizi tavsiye ederim dedikleri çıktı. ama daha zamanı var bazı şeylerin bekliyorum daha ama yakın tarihli verdikleri çıktıben zehradan memnun kaldim.didem nanay.senin saydigin nil asude denizi ilk defa duydum.ben zehrayi tavsiye ederim.sen hangisini tavsiye ediyosun memnun kaldigin kim?
özelden attım canım no yudenizin nosunu atarmisiniz bana?
ben denizi tavsiye ederim dedikleri çıktı. ama daha zamanı var bazı şeylerin bekliyorum daha ama yakın tarihli verdikleri çıktı
denizin nosunu atarmisiniz bana?
kızlaaaaaaar telefonda bakan bilen var mı ben baktırdım geçenlerde çok iyiydi ama yinede bende takıntı oldu artık duramıyorum sürekli baktırıyorum burak , deniz, asude ve nil dışında var mı birileri.
ben denizi tavsiye ederim dedikleri çıktı. ama daha zamanı var bazı şeylerin bekliyorum daha ama yakın tarihli verdikleri çıktı
Ben varim istersen sana detayli bakarim ve cok ciddi bakarim bugune kadar baktiklarimda cok net cikmistir bukonuda uzmanim ulasmak istersen yazabilirsinkızlaaaaaaar telefonda bakan bilen var mı ben baktırdım geçenlerde çok iyiydi ama yinede bende takıntı oldu artık duramıyorum sürekli baktırıyorum burak , deniz, asude ve nil dışında var mı birileri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?