telefonda bakan falcı bilenler tavsiyeler

ve sizce bunlardan hangileri iyi

• burak

OY: 1 33,3%
  • deniz

• asude

OY: 0 0,0%
  • nil

• eren

OY: 2 66,7%
  • dilek

• kadir

• melisa

• seyhan

• mert

• rezzan

• nalan abla

• selena

• aylin

• kurtuluş

OY: 2 66,7%
  • yiğit

• didem

• Ankete Katılan
    3

ayseyanardoner

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
40
8
1
kızlaaaaaaar telefonda bakan bilen var mı ben baktırdım geçenlerde çok iyiydi ama yinede bende takıntı oldu artık duramıyorum sürekli baktırıyorum burak , deniz, asude ve nil dışında var mı birileri.

ben zehradan memnun kaldim.didem nanay.senin saydigin nil asude denizi ilk defa duydum.ben zehrayi tavsiye ederim.sen hangisini tavsiye ediyosun memnun kaldigin kim?

ben zehradan memnun kaldim.didem nanay.senin saydigin nil asude denizi ilk defa duydum.ben zehrayi tavsiye ederim.sen hangisini tavsiye ediyosun memnun kaldigin kim?
ben denizi tavsiye ederim dedikleri çıktı. ama daha zamanı var bazı şeylerin bekliyorum daha ama yakın tarihli verdikleri çıktı

az önce bu siteden her kim ise bana utanmadan mesaj attı. siz bu şekilde burada benim numaramı paylaşamazsınız beni bu şekilde rahatsız asla edemezsin çocuk oyuncağı değil bu iş siz istersiniz ben falınıza bakarım veya bakmam benim ne buradan reklam yapmaya ne de sahip olduğumdan fazla müşteriye ihtiyacım var. bunu buradan benim başka bir arkadaşıma da yaptınız o da geldi açıklamasını yaptı. saygısızlığın lüzumu yok insanların sinirlerini bu saatte geremeye ise hiç hakkınız yok gelip bana bu şekilde mesajlar atmayın buradan benim numaramı paylaşan insanlar da bunu bir daha yaptıkları takdirde bunu cezasını ödeyecekler kimse kimsenin şahsi bilgilerini izinsiz paylaşamaz hukuk önünde de cezası var bunun hepiniz bi kendinize gelin işim gücüm yok oturup size reklam yapmakla uğraşacak değilim bir sürü müşterim var biri bile bu saygısızlığı yapmadı reklama ihtiyacım varsa girer kendim de yazarım.yeter bu saygısızlık kendini haddini bilmeyip de gelip bana gecenin bi yarısı saçma sapan suçlamalarla mesaj yatan bayan da bi kendine gelsin.

kızlaaaaaaar telefonda bakan bilen var mı ben baktırdım geçenlerde çok iyiydi ama yinede bende takıntı oldu artık duramıyorum sürekli baktırıyorum burak , deniz, asude ve nil dışında var mı birileri.

çok mükemmel bi kadın, uzun bakıyor baktıkları çıkıyor deneyin derim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben varim istersen sana detayli bakarim ve cok ciddi bakarim bugune kadar baktiklarimda cok net cikmistir bukonuda uzmanim ulasmak istersen yazabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…