Telefonda Fal Bakanlar

Benimde aklımda Erden hanım vardı bu sitedeki yorumlara istinaden. Aradım bir kaç kez açmadı. Whatsaptanda yazdım dönmedi...Müsait mi değil görüşmek mi istemedi anlamadım bir türlü?

Be

Benii soyleyebilirsin ayse merve diye
Çok teşekkür ederim canım benim. İnternette hakkınızda iyi yorumlara istinaden aradım diye yazdım. Bakalım ne cevap verecek... Referanssız bakmam derse ismini veririm artık :) Sanada böyle yaptımı :))) Önceki yorumunda iyi analiz etti durumu demişsin canım. Geçmiş Anlık durumda nasıldı canım. Birde ücreti paylaşabilir misin?

Ya aslinda adam hakkinda dusundugum acaba bole mi dedigim seyleri bir bir soledi ama tabii gelecek konusu icin bisey diyemem cikar mi cikmaz mi o konu muallak... 100 tlydi benden referans istememisti...

Bu kişiden bahsettim

Bu kişiden bahsettim
Erden anlik durumu iyi analiz etti adamin nasi biri oldugunu hayatini falan iyi anlatti ama sonucta bosver bu adami daha iyisi olcak vs demisti sonra biz baristik adamla sonra tekrar ayrildik. Aralarda nokta atislari oldu ama bi daha baktirmadim acikcasi baktirmam da sanirim

Anladım teşekkür ederim

Şimdi tekrar aradım. Mesajla döndü. İsmimi ve referansımı soruyor :)))) Ayy ne desem bilemedim. Burdan biliyorum ismini Erden hanımın.
Merhaba erden hanıma baktirdiniz mi ben baktırdım ilk bakim yapıyo sonra uygulama ama şuan bi gelişme yok Siz neler yaşadınız olumlu oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…