- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #2.041
Ben 2 kez baktirdim beni hic iade etmediYeşilçingene sizleri de iade ediyor mu?Acaba kötü bir şey mi gördü?
Benimde aklımda Erden hanım vardı bu sitedeki yorumlara istinaden. Aradım bir kaç kez açmadı. Whatsaptanda yazdım dönmedi...Müsait mi değil görüşmek mi istemedi anlamadım bir türlü?Buaralar bir suru falciya fal baktirdim oyle cok nokta atislari falan olan olmadi vade verdiler hep eylul ekim gibi... en son telefonda erden e baktirdim bodrumlu kibrista dedikleri... bir o acikcasi durumu cok iyi analiz etti en memnun kaldigim o oldu... onu da bu forumda baktirablardan okumustum
Allaallaaa doner aslinda whatsapptan dogru numaraya mi atiyosunuz acabaBenimde aklımda Erden hanım vardı bu sitedeki yorumlara istinaden. Aradım bir kaç kez açmadı. Whatsaptanda yazdım dönmedi...Müsait mi değil görüşmek mi istemedi anlamadım bir türlü?
Şimdi tekrar aradım. Mesajla döndü. İsmimi ve referansımı soruyor :)))) Ayy ne desem bilemedim. Burdan biliyorum ismini Erden hanımın.Allaallaaa doner aslinda whatsapptan dogru numaraya mi atiyosunuz acaba
Benii soyleyebilirsin ayse merve diyeŞimdi tekrar aradım. Mesajla döndü. İsmimi ve referansımı soruyor :)))) Ayy ne desem bilemedim. Burdan biliyorum ismini Erden hanımın.
Çok teşekkür ederim canım benim. İnternette hakkınızda iyi yorumlara istinaden aradım diye yazdım. Bakalım ne cevap verecek... Referanssız bakmam derse ismini veririm artık :) Sanada böyle yaptımı :))) Önceki yorumunda iyi analiz etti durumu demişsin canım. Geçmiş Anlık durumda nasıldı canım. Birde ücreti paylaşabilir misin?Be
Benii soyleyebilirsin ayse merve diye
Ya aslinda adam hakkinda dusundugum acaba bole mi dedigim seyleri bir bir soledi ama tabii gelecek konusu icin bisey diyemem cikar mi cikmaz mi o konu muallak... 100 tlydi benden referans istememisti...Çok teşekkür ederim canım benim. İnternette hakkınızda iyi yorumlara istinaden aradım diye yazdım. Bakalım ne cevap verecek... Referanssız bakmam derse ismini veririm artık :) Sanada böyle yaptımı :))) Önceki yorumunda iyi analiz etti durumu demişsin canım. Geçmiş Anlık durumda nasıldı canım. Birde ücreti paylaşabilir misin?
ben dün baktırdım ona iyi bildi gibi ama verdiği tarihleri beklicemDenis olabilir mi o? Bu sayfaya ne zaman girsem ya da hangi konuda fal kelimesi geçse sitede medyum denis diye birinin reklamı çıkıyor da:)) astrocenter diye bi site. 10dk si 1euro Sonrası dk başına 1euro diyor.
Dedikleri oldu mu merak ettimBe
Benii soyleyebilirsin ayse merve diye
Kimin dedikleri?Dedikleri oldu mu merak ettim
Bu kişiden bahsettimBuaralar bir suru falciya fal baktirdim oyle cok nokta atislari falan olan olmadi vade verdiler hep eylul ekim gibi... en son telefonda erden e baktirdim bodrumlu kibrista dedikleri... bir o acikcasi durumu cok iyi analiz etti en memnun kaldigim o oldu... onu da bu forumda baktirablardan okumustum
Erden anlik durumu iyi analiz etti adamin nasi biri oldugunu hayatini falan iyi anlatti ama sonucta bosver bu adami daha iyisi olcak vs demisti sonra biz baristik adamla sonra tekrar ayrildik. Aralarda nokta atislari oldu ama bi daha baktirmadim acikcasi baktirmam da sanirimBu kişiden bahsettim
Anladım teşekkür ederimErden anlik durumu iyi analiz etti adamin nasi biri oldugunu hayatini falan iyi anlatti ama sonucta bosver bu adami daha iyisi olcak vs demisti sonra biz baristik adamla sonra tekrar ayrildik. Aralarda nokta atislari oldu ama bi daha baktirmadim acikcasi baktirmam da sanirim
eylemin numarasini alabilirmiyim acaba
Merhaba erden hanıma baktirdiniz mi ben baktırdım ilk bakim yapıyo sonra uygulama ama şuan bi gelişme yok Siz neler yaşadınız olumlu oldu muŞimdi tekrar aradım. Mesajla döndü. İsmimi ve referansımı soruyor :)))) Ayy ne desem bilemedim. Burdan biliyorum ismini Erden hanımın.
Merhaba erden hanım uygulama falanda yapıyo sifalandirma gibi acaba yaptırdınız mi hayatınızda bi değişiklik oldu miAnladım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?