Telefonda Fal Bakanlar

yigit tamamen hikaye bende baktirdim ani cok iyi bildi adami bildi ve tarif etti ama dediklaerinin bir bir teri cikti bosuna baktirmayin hicbir dedigi olmadi sadece an da iyi

numarasini bana msj atabilirmisiniz lutfen

ah canim benimbende sibele baktirdim aynen berbat ve inanilmaz paragoz

bana numarasini atarmisin lutfen rica etsem

yigit tamamen hikaye bende baktirdim ani cok iyi bildi adami bildi ve tarif etti ama dediklaerinin bir bir teri cikti bosuna baktirmayin hicbir dedigi olmadi sadece an da iyi
ya kac kere soyledik biz yiğite eskiden fal baktıran insanlar, cıkmıyor, bilmiyor-insanlara umut satıyor. su yiğiti sorup duranlar bi eski mesajları aratsa sorun kalmayacak. ben bu mesajı atarım 3 mesaj sonra yiğiti sorar biri yine. ya insanların sokaga atacak parası cok ya da baska bir sey çözemedim. yiğit saat verir açmaz, mal gibi bekletir, karsısındakine saygısı yok bi kere. hayır bari dedikleri çıksa. pembe tablocu, herkese olumlu.

ah canim benimbende sibele baktirdim aynen berbat ve inanilmaz paragoz
Sibele telden bende baktırdım. Ve çok paracı biri gerçekten... Wen...Astro...... diye bir sitede çalışıyor. (Sitenin tam adını yazmadım) Söylediklerinden hiç birşey çıkmadı. Dua et umut et olacak diyor. Ama olmuyor :) O sitede çalışanların çoğu zaten kafelerden kovulmuş iş bulamayanlarla dolu. Dertleri sadece para müşteriden para yolma derdindeler sürekli.Çünkü dakika başına euro ödüyorsun.... Farklı farklı rumuzlarla o sitede falcılık yapıyorlar. Ne deyim Allah böylelerin eline bizi bir daha düşürmesin.

Merhaba kızlar... Bende 1 yıldır sürekli fal baktırdım telden... 15 kişi denemişimdir....İyi diyebileceğim 1-2 kişi vardı ama artık onlarında dedikleri son 3 aydır çıkmıyor... Anı ve karşı tarafın kafasındakileri bana söyleyebilecek ne yaşadığını bilecek küçükte olsa yakın geçmiş zamanı tutturan iyi bir uzman varmı önerebileceğiniz...

iyi diyebileceğin 1-2 kişi kim acaba? ben buraka baktırıyordum ama o kadar cok baktırdım ki fal olmuyo artık..

iyi diyebileceğin 1-2 kişi kim acaba? ben buraka baktırıyordum ama o kadar cok baktırdım ki fal olmuyo artık..
Kuzum son 3 aydır dedikleri çıkmadığı için öneremiyorum ve bunun vebaline girmek istemiyorum. Detaylar ara çıksada sonuç ve önemli olan olayın çıkmaması beni üzdü. Beni boşu boşuna oyaladılar bunca zamandır. İşte bu yüzden öneremiyorum. Sizede aynısını yapmasınlar. Haaa ilerleyen tarihlerde dedikleri çıkarsa burdan büyük harflerle yazarım sizlere hem de gün gün yaşadığım ne varsa...

lutfen sahra hanimin numarasini baa yazarmisiniz

Buaralar bir suru falciya fal baktirdim oyle cok nokta atislari falan olan olmadi vade verdiler hep eylul ekim gibi... en son telefonda erden e baktirdim bodrumlu kibrista dedikleri... bir o acikcasi durumu cok iyi analiz etti en memnun kaldigim o oldu... onu da bu forumda baktirablardan okumustum

Yeşilçingene sizleri de iade ediyor mu?Acaba kötü bir şey mi gördü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…