- 8 Ağustos 2018
- 58
- 13
- 88
- 43
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #2.021
yigit tamamen hikaye bende baktirdim ani cok iyi bildi adami bildi ve tarif etti ama dediklaerinin bir bir teri cikti bosuna baktirmayin hicbir dedigi olmadi sadece an da iyikızlar Yiğit çıkmıyor. net olarak çıkmıyor. bana evleneceksiniz dediği adamla ayrıldık, ne haldedir haberim bile yok. başkasıyla evlenmiştir belki. benim hayatımda başkası var.
yani özetle çıkmadıııı
bende yeni uye oldu lutfen eylemin numarasini bende istiyorummerhaba siteye yeni üye oldum da EYLEM in telefonunu alabilir miyim??
aynen onermiyorum banada tutmadiyiğit bana salladı ve hiçbiri tutmadı ben asla önermiyorum yiğit'i. zaten ulaşmak çok sıkıntıydı eskiden saat verir açmaz ararsın. söylediğinden sonra ki saatlerde bakardı şimdi nasıl bilmiyorum ama .
numarasini bana msj atabilirmisiniz lutfenSahra hn a fal baktirdim... telefonda bakti neye baktigini bilmiyorum ama geçmiş ve şuanı çok iyi bildi kişi tahlilleri de gayet iyi daha yeni baktigi için gelecek cikar mi bilemiyorum... gelecekle ilgili kisa vadeli söylediği seyler de var orta vadeli de ... en uzun 6 8 ay sonrasına kadar soyluyor zaten daha uzağı soylemedi en kısa vadeli söylediği olay 8 gun icinde idi digeri de 2 ay içinde 8 gun icinde soyledigi çıkarsa yazarim 2 ay icinde dedigi de diğerleri daha uzun vadeli bence denenebilir... tabii herkes kendisi bilir
ah canim benimbende sibele baktirdim aynen berbat ve inanilmaz paragozİstanbul forumdan bir üyenin tavsiyesine istinaden , Telefonla fal bakan Sibel'e (numarası 0553 156...9) baktırdım. Doğruysa Ankaradaymış ve bir ara fal sitesinde çalışmış. Son derece kötü. Tamamen genel ifadeler. Gelecekten vazgeçtim, şu an veya geçmiş konusunda bile en ufak birşey tutturamadı. Hiçbir şey gördüğü filan yok. Sezgi, enerji filan gibi şeyler kadında asla yok. Sürekli ve ısrarla soru sorup cevaplamanızı istiyor ki aklı sıra buna göre bakmaya devam edecek. Haa bir de nasihat vermeye kalkıyor. Bu nasihatler bile herkese söylenebilecek nasihatler; kafaya takmayın, güvensizlik yapmayın, vs vs gibi. Konuşması böyle başlayınca devamını dinlemek istemediğimi ve ödediğim 100 liranın iadesini istedim. Gönderemeyeceğini ve Kadınlar Kulübü foruma istediğimi yazabileceğimi söyledi. Dünya kadar fal baktırmış birisi olarak bu kadar reziline rastlamamıştım. Sibel, kesinlikle uzak durulması gereken bir istismarcı.
bana numarasini atarmisin lutfen rica etsemSahra hn a fal baktirdim... telefonda bakti neye baktigini bilmiyorum ama geçmiş ve şuanı çok iyi bildi kişi tahlilleri de gayet iyi daha yeni baktigi için gelecek cikar mi bilemiyorum... gelecekle ilgili kisa vadeli söylediği seyler de var orta vadeli de ... en uzun 6 8 ay sonrasına kadar soyluyor zaten daha uzağı soylemedi en kısa vadeli söylediği olay 8 gun icinde idi digeri de 2 ay içinde 8 gun icinde soyledigi çıkarsa yazarim 2 ay icinde dedigi de diğerleri daha uzun vadeli bence denenebilir... tabii herkes kendisi bilir
eylemin numarasi lutfenbende yeni uye oldu lutfen eylemin numarasini bende istiyorum
ya kac kere soyledik biz yiğite eskiden fal baktıran insanlar, cıkmıyor, bilmiyor-insanlara umut satıyor. su yiğiti sorup duranlar bi eski mesajları aratsa sorun kalmayacak. ben bu mesajı atarım 3 mesaj sonra yiğiti sorar biri yine. ya insanların sokaga atacak parası cok ya da baska bir sey çözemedim. yiğit saat verir açmaz, mal gibi bekletir, karsısındakine saygısı yok bi kere. hayır bari dedikleri çıksa. pembe tablocu, herkese olumlu.yigit tamamen hikaye bende baktirdim ani cok iyi bildi adami bildi ve tarif etti ama dediklaerinin bir bir teri cikti bosuna baktirmayin hicbir dedigi olmadi sadece an da iyi
Sibele telden bende baktırdım. Ve çok paracı biri gerçekten... Wen...Astro...... diye bir sitede çalışıyor. (Sitenin tam adını yazmadım) Söylediklerinden hiç birşey çıkmadı. Dua et umut et olacak diyor. Ama olmuyor :) O sitede çalışanların çoğu zaten kafelerden kovulmuş iş bulamayanlarla dolu. Dertleri sadece para müşteriden para yolma derdindeler sürekli.Çünkü dakika başına euro ödüyorsun.... Farklı farklı rumuzlarla o sitede falcılık yapıyorlar. Ne deyim Allah böylelerin eline bizi bir daha düşürmesin.ah canim benimbende sibele baktirdim aynen berbat ve inanilmaz paragoz
iyi diyebileceğin 1-2 kişi kim acaba? ben buraka baktırıyordum ama o kadar cok baktırdım ki fal olmuyo artık..Merhaba kızlar... Bende 1 yıldır sürekli fal baktırdım telden... 15 kişi denemişimdir....İyi diyebileceğim 1-2 kişi vardı ama artık onlarında dedikleri son 3 aydır çıkmıyor... Anı ve karşı tarafın kafasındakileri bana söyleyebilecek ne yaşadığını bilecek küçükte olsa yakın geçmiş zamanı tutturan iyi bir uzman varmı önerebileceğiniz...
Kuzum son 3 aydır dedikleri çıkmadığı için öneremiyorum ve bunun vebaline girmek istemiyorum. Detaylar ara çıksada sonuç ve önemli olan olayın çıkmaması beni üzdü. Beni boşu boşuna oyaladılar bunca zamandır. İşte bu yüzden öneremiyorum. Sizede aynısını yapmasınlar. Haaa ilerleyen tarihlerde dedikleri çıkarsa burdan büyük harflerle yazarım sizlere hem de gün gün yaşadığım ne varsa...iyi diyebileceğin 1-2 kişi kim acaba? ben buraka baktırıyordum ama o kadar cok baktırdım ki fal olmuyo artık..
lutfen bana eylemin numarasini yollayabilirmisiniz?Eylem kendine Sahra ismini koymuş fal bakıyor şimdi
lutfen sahra hanimin numarasini bende alabilirmiyimKızlar bana telefonda iyi bakam bi falcı numarası lazım
Numarası nı gönderir misin tatlım
Numarası nı gönderir misin tatlım
lutfen sahra hanimin numarasini baa yazarmisinizSahra hn a fal baktirdim... telefonda bakti neye baktigini bilmiyorum ama geçmiş ve şuanı çok iyi bildi kişi tahlilleri de gayet iyi daha yeni baktigi için gelecek cikar mi bilemiyorum... gelecekle ilgili kisa vadeli söylediği seyler de var orta vadeli de ... en uzun 6 8 ay sonrasına kadar soyluyor zaten daha uzağı soylemedi en kısa vadeli söylediği olay 8 gun icinde idi digeri de 2 ay içinde 8 gun icinde soyledigi çıkarsa yazarim 2 ay icinde dedigi de diğerleri daha uzun vadeli bence denenebilir... tabii herkes kendisi bilir
eylemin numarasini alabilirmiyim acabaEvet o Kadriye eylem iste
Arkadaşım. Baktirmisti eylem e.
Kadriye demişti
Şimdi aradım sordum onunla soyismi bile. Aynı.
Aynı kişi bu..
Yeşilçingene sizleri de iade ediyor mu?Acaba kötü bir şey mi gördü?Sibele telden bende baktırdım. Ve çok paracı biri gerçekten... Wen...Astro...... diye bir sitede çalışıyor. (Sitenin tam adını yazmadım) Söylediklerinden hiç birşey çıkmadı. Dua et umut et olacak diyor. Ama olmuyor :) O sitede çalışanların çoğu zaten kafelerden kovulmuş iş bulamayanlarla dolu. Dertleri sadece para müşteriden para yolma derdindeler sürekli.Çünkü dakika başına euro ödüyorsun.... Farklı farklı rumuzlarla o sitede falcılık yapıyorlar. Ne deyim Allah böylelerin eline bizi bir daha düşürmesin.
canım ben onu denemedim hiç.Yeşilçingene sizleri de iade ediyor mu?Acaba kötü bir şey mi gördü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?