Telefonda Fal Bakanlar

Selam kızlar. Telefonda bakan ve gerçekten çıkıyo dediğiniz birisi varsa bana da önerebilir misiniz? Bütçem çok yüksek değik bu arada onu da belirteyim.

Bana da numarasını gönderebilir misiniz

Kizlar ben de dudulluda dogum haritasina baktirdim 50 tlye sizce cikar mi?
Telefon nosunu aldim cikarsa tekrar gidecem

boyle fal di medyumdu seylere nasil inaniyorsunuz . Allah sizi islah etsin. bide biri yazmis bu zamanda iyi falci bulmak zor. Aklinizi kullanin aklinizi azicik adamin kadinin neyse kendine hayri yok falciymis medyummus. herseyi biliyomus neden para kazaniyoki herseyi biliyosa loto numaralarini piyango biletlerini bilsin yada banka soysun nasilsa herseyi biliyo goruyo kacmasi kolay olur. Allah hepinize akil versin. Allah a dua edin .insanoglu ne garip . Allah i sirk kosuyosunuz.
Gelecegi ancak Allah CC. bilir. Allah bu fallara medyumlara gidenlere akil versin . onlarda sizi yolunacak kaz goruyo iste. gordugumu soylemek zorundayimki farkimiz olsunnn...Allah islah etsin nediyim.

27/NEML-65: De ki: «Göklerde ve yerde gaybı Allah'tan başka kimse bilmez. Onlar ne zaman dirileceklerinin şuuruna varmıyorlar.»)
Mune banlarsan beni senin canin sagolsun ablam

Keşke farkınız üslubunuz olsaydı. Gördüğünüzü söyleyebilirsiniz, uyarabilirsiniz ancak üslubunuza dikkat edin derim. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…