- 8 Aralık 2014
- 152
- 35
- 73
- 38
- Konu Sahibi sevdagokhannnn
-
- #2.001
merhaba Sule nin numarasini verebilir misiniz?Eylemin numarasi konusunda sana ozelden yazdim...
Ben en son uzun zaman once izini kaybedip yeniden buldugum Şuleye tarot baktirdim... denemek istersen numarasını veririm
Eylem kendine Sahra ismini koymuş fal bakıyor şimdieylem yada sulenin numarasını verirmisiniz rica etsem?
Bana da gönderir misin yiğit telefonunuYiğit istanbuldan izmire tasinmisti en son .. ben 1 bucuk yil once istanbulda baktirmistim yuzyuze ama sonrasinda hep tlf da baktirdim.. numarasini özelden yolluyorum
Bana da numarasını gönderebilir misinizArkadaşlar merhaba. Bakırköy dejavu cafeden ayrılan edi var dün ona telefonda fal baktırdım ilk etapta söyledikleri epey tuttu gibi gelecekle ilgili de epey şeyler söyledi acaba baktıran var mı? Dedikleri tutuyor mu? Çünkü geçmiş ve şimdiki zamanda gayet başarılı. Umarım çıkan vardır ya çok güzel şeyler söyledi
numarasını verır mısın30 tl bakıyor..ben ve bir çok arkadasım baktırdı..hepside cok memnun tavsiye ederim
Bana da numarasını verir misiniz? cok tesekkur ederimBana da gönderir misin yiğit telefonunu
kuzey nerde yada numarası var mıBende dün konuştum. Şimdiki zaman ve gecmiste iyiydi.. Verdiği tarihleri bekliyorum. Telefonda baktırabileceğim önerileriniz var mı?
kuzey nerde yada numarası var mı
Keşke farkınız üslubunuz olsaydı. Gördüğünüzü söyleyebilirsiniz, uyarabilirsiniz ancak üslubunuza dikkat edin derim. Kimin ne yaşadığını bilemezsiniz.boyle fal di medyumdu seylere nasil inaniyorsunuz . Allah sizi islah etsin. bide biri yazmis bu zamanda iyi falci bulmak zor. Aklinizi kullanin aklinizi azicik adamin kadinin neyse kendine hayri yok falciymis medyummus. herseyi biliyomus neden para kazaniyoki herseyi biliyosa loto numaralarini piyango biletlerini bilsin yada banka soysun nasilsa herseyi biliyo goruyo kacmasi kolay olur. Allah hepinize akil versin. Allah a dua edin .insanoglu ne garip . Allah i sirk kosuyosunuz.
Gelecegi ancak Allah CC. bilir. Allah bu fallara medyumlara gidenlere akil versin . onlarda sizi yolunacak kaz goruyo iste. gordugumu soylemek zorundayimki farkimiz olsunnn...Allah islah etsin nediyim.
27/NEML-65: De ki: «Göklerde ve yerde gaybı Allah'tan başka kimse bilmez. Onlar ne zaman dirileceklerinin şuuruna varmıyorlar.»)
Mune banlarsan beni senin canin sagolsun ablam
adanali eylem mi?Eylem kendine Sahra ismini koymuş fal bakıyor şimdi
cok ama cok rica diyorum lutfen bana da eylemin numarsini msj atarmisinizmerhaba Sule nin numarasini verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?