Telefonda Fal Bakanlar

ne kadara bakıyor nokta atışları varmı peki
Nokta atişi var bir de soyle bisey var:laf kalabaligi kesinlikle yapmadan; karsisindakine soru sormadan bakim yapiyor.hatta ilk gittigimde baslarken baktiracagim kisinin adini da soyliyimmi dedim.sen soyliyceksen neden bana geldin o zaman dedi.ve tabi isim haric bircokince detayi da verdi.ben boyle basladim yani.bakimi da kirk lira

Arka arkaya yazmis oldum.kusuruma bakmayin artik

numarasını atarmısın bana çok merak ettim baktırıyım bugün

kızlar baktırdıklarımı yazıyım dedim bunların hepsi telefonda bakanlar :)

Yiğit ; Benim enerjim hiç ama hiç tutmadı dediklerinin hiçbirini yaşamadım

Yasemin ; Kesinlikle senin kaderin bu adamla yazılmış dedi ama adamla ayrıldık hemde nasıl bir kavga ve hakaretle

Burak ; Bu zamana kadar en çok tutturan o oldu. :)

Gökçe ; Çok samimi biriydi söyledikleri çıktı diyebilirim zaten kesinlikle şu olacak demiyordu Şöyle gözüküyor öyle olabilir şeklindeydi .Geçen yıl baktırmıştım hepsi çıktı diyemem ama bildikleri oldu iyiydi yani bence :)

Tekirdağ'da bir kadın vardı numarasını kaybettim adını da hatırlamıyorum ama hem çok uygundu fiyatı hemde senin adına kahve içip bakıyordu. An ve yakın gelecekte çok iyiydi ama uzun zamanda oda bu çocuk sana aşık diyenlerdendi

Gökçe kimdir ne kadara bakıyor ? Bu telefonda bakanlar da fix 50 den bakıyorlar heralde

antalyada falcı seda var arkadaşlar telefonda da bakıyor kendisi bu onlıne fal sitelerinde de bakıyor reklam olmasın diye detay yazmıyorum ama intenetten araştırıp teline ulaşabilirsiniz muck muck:)

antalyada falcı seda var arkadaşlar telefonda da bakıyor kendisi bu onlıne fal sitelerinde de bakıyor reklam olmasın diye detay yazmıyorum ama intenetten araştırıp teline ulaşabilirsiniz muck muck:)

seda kadar dandik başka falcı görmedim bende ...

Kızlar yğit'İn numarasını paylaşr mısınız bide ücreti havale yoluyla mı ödüyoruz nasıl oluyor telefonda fal bakımı?

bir arkadaşımdan aldım güneş diye istanbuldan bir falcı. baktırdım. rakam olarak biraz yüksekti. sosyete falcısı gibi bir şey. 70 lira ödedim. detaylı ve güzeldi. tuttu diyebilirim. hatta gelecekle alakalı çok alakasız bir şey söylemişti, attı bunu diye düşünmüştüm. o da çıktı. ama fiyat yüksek olduğundan sitelere baktırmaya devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…