Telefonda Fal

eylulyagmuru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
4
0
36
- Yurtdışı
selam arkadaslar, ben yurtdisinda yasiyorum ve bu siralar cok zor gunler geciriyorum ve fala merak sardim ama burda oyle gidilebilecek yerler yok acaba iyi fal bakan birileri varmi bildiginiz telefonda bana yardimci olabilecek.yardimci olursaniz cok memnun olacagim, simdiden tesekkurler.

evet var telefonda bakıyor adı Mercan belki seyretmişsinizdir tv de cıkıyordu. ayrıldı ama özel bakıyor. numarası var bende ama nasıl ulastırırım bilmiyorum yeni üyeyim pek anlamıyorum:)

yeni uye oldugum icin sana ozel mesaj gonderemedim miraje saniyorumki sende yenisin ve ozel mesaj yollayabilmek icin 50 mesaj atmis olman lazimmis, bu yazidign gibi buraya numarasini yazarsan cok sevinirim, tesekkurler.

yada istanbulda falcılar forumunda cok bahsediyorlar belki vardır onların msj hakları onlar yazabilir sana. bende yRDIMCI OLMAK İSTEDİM UMARIM OLABİLİRİM.

bence tarot bölümünü takip et. orada biri var herkese bakıyor:)

Orada kim ve nasıl bakıyor yazabilir misiniz.
Bir de aramayı nasıl yapıcaz ben face ye biraz yabancıyım

Face Book da doğru bir arama yaptıysam eğer Morris Goodman diye biri çıkıyor. o'mu oysa eğer eklemmiz mi gerekli face e anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…