• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Telefonda ses yankilanmasi

Evet bana da oluyor hatta iyyy bu kadar cirtlak miymis sesim diye dusunurum hep.. hatta o sese kendimi vermeden hizlica kojusup cumlemi bitirmeye bakarim kafam karisiyo kendi sesimden :D

Ben de sık sık aynı sorunu yaşıyorum . Dinleniyor olma ihtimalim yüksek , bunu da biliyorum ..hiç derdim değil ,yastığa kafayı bi koyuyorum ,sabaha kadar pertingen :))

Ama bi kere şey olmuştu ,önce çok korktum ,sonra şaşırdım . Annemi aradım , bir kere calmadan hemen biri konuşmaya başladı .ama neler neler anlatıyor :) olayın şokunu atlatinca sesi tanımaya çalıştım :) bildiğin adamın yedi sulalesinden girdi çıktı .sonra dur ben bide onu arayayım ,yoklayayım dedi karsidakine, pat diye kapattı :) yine arayayım bakayım arkasından saydığı adama nasıl minnoslasacak, bide ne duyayım ,annem : kızım acil değilse sonra konuşalım ,şuan bankadayim :)) aman anne hevesim kaçtı zaten dedim kapattım ..

Yat uyu sıkıntı yok :)

Back
X