- 10 Ekim 2020
- 1.997
- 8.772
- 88
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
-
Emin misiniz? Ona göre önlem alsam mı bilemedim.Bişey olmaz. Geri getirmek için bişi yapamaz
Evet var, telefoncu bir arkadasım var servıs vs yapıyor. Bir bayan telefonunu bırakmıs dugun fotolarını silmiş yanlıslıkla. Ben de tum silinenleri geri getirip yukledım dedi. Uc bes senelık fotolar da vardı demıstı devamında da bu kadını hanım hanımcık bilirdm baya yaramaz bi kadınmıs demişti biz de sinirlenmiştik ne bakıyosun madem diyeMerhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Telefonum bu aralar kendiliğinden kapanıp duruyor bir türlü fırsat bulup servise veremedim ama arkadaşımın bir dediği aklıma takıldı ben de gerçekten anlamıyorum bu işlerden pek. Telefonumu sıfırlamamı eğer sıfırlanmadan kapanırsa ben silmiş olsam bile silinen fotoğraflarımın geri getirebileceğini söyledi servise verdiğim kişi tarafından. Ben de mesela geçen haftalarda birkaç sütyen almıştım onları deneyip attım arkadaşıma ya da buna benzer beni zor duruma sokmayacak olsa bile kimsenin görmesini istemediğim fotoğraflar çekmişliğim olmuştur sonradan hem galeriden hem de telefonun fotoğraflar kısmından silerek kendimce önlem alıyordum ama bu geri getirme kısmı aklıma kurcaladı. Böyle bir şey gerçekten var mı? Bu arada sen de çekmeseydin tarzı şeyler yazmayın lütfen zaten yüzüm gözükmüyor hiçbirinde ya da yazın bikinili çektiğim fotoğraflardan extra bir açıklığı yok sadece merak ettim ona göre servise vermeden farklı bir yol izlemem gerekir mi diye.
Ne yapacağımı bilemedim şimdi böyle bir durum varsa. Aslında çok sıkıntı olacak bir fotoğrafım yok normal şartlarda ama abimin arkadaşı telefoncu eğer o arkadaşıma götüreyim muhabbeti yaparsa diye iyice stres oldum. Telefondan anlayan birileri varsa burada, ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi?Evet var, telefoncu bir arkadasım var servıs vs yapıyor. Bir bayan telefonunu bırakmıs dugun fotolarını silmiş yanlıslıkla. Ben de tum silinenleri geri getirip yukledım dedi. Uc bes senelık fotolar da vardı demıstı devamında da bu kadını hanım hanımcık bilirdm baya yaramaz bi kadınmıs demişti biz de sinirlenmiştik ne bakıyosun madem diye
Ben de öyle önemli biri olduğumdan değilbir sey olmaz. ugrasmaz kimse hele de tanimadiginiz biri.
ben de biliyorum her seyi ama yine de bu “telefonlara dikkatttttt her sey ortaya cikarrrr” tribini cok sevmiyorum. kim neden ve niye normal duz insanlarin telefonundaki fotograflarin pesine dussun? benim hayatim cok renksiz sanirim hdjdhdjdhdjdh
sevgilim de laptopun falan kamerasini kapatiyor ileride unlu bir muhendis olursa rezil olmayacakmis ahsjshajshsjsh
Ya çok teşekkür ederim ben de önceden bilmiyordum bu fotoğrafların geri getirilme olayını rahattım o yüzden arkadaşımdan öğrenince de buradan sormak istedim çünkü gerçekten anlamıyorum bu işlerden. Uygulama indirip galeriye şifre koysam yeterli diyorsunuz yani?Eşim ile beraber işlettiğimiz telefon satış ve tamir üzerine iş yerimiz var günde ortalama 50 şahıstan bir okadarda yine bu işi yapıp teknik servisi olmayan telefonculardan tamir için telefon gelir 15 senedir bu işin içindeyim hiç aklıma gelmedi galeriye girip silinmiş telefonları geri getirmek silinmesini istemiyorsanız cihazınız androidse play store dan uygulama indirip kilit koyabilirsiniz illa resetlemek istiyorsanız artık telefonlarda androidse google account kilidi var artı masraf açar size ios ise zaten apple adresi şifrenizi bilmeniz gerekir bunlara dikkat edin silerseniz
Onun için uğrasması gerek ama, öyle pat diye getıremıyor kaldı kı bunu parayla yapan adam neden o kadar saat ugrasıp getırsın kiNe yapacağımı bilemedim şimdi böyle bir durum varsa. Aslında çok sıkıntı olacak bir fotoğrafım yok normal şartlarda ama abimin arkadaşı telefoncu eğer o arkadaşıma götüreyim muhabbeti yaparsa diye iyice stres oldum. Telefondan anlayan birileri varsa burada, ne yapmam gerektiğini söyleyebilir mi?
Haklısınız sanırım ben abarttımOnun için uğrasması gerek ama, öyle pat diye getıremıyor kaldı kı bunu parayla yapan adam neden o kadar saat ugrasıp getırsın ki
Benim başıma geldi, sildim dediğim heryer den sildiğim bütün resimlerim telefonumda çıktıMerhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Telefonum bu aralar kendiliğinden kapanıp duruyor bir türlü fırsat bulup servise veremedim ama arkadaşımın bir dediği aklıma takıldı ben de gerçekten anlamıyorum bu işlerden pek. Telefonumu sıfırlamamı eğer sıfırlanmadan kapanırsa ben silmiş olsam bile silinen fotoğraflarımın geri getirebileceğini söyledi servise verdiğim kişi tarafından. Ben de mesela geçen haftalarda birkaç sütyen almıştım onları deneyip attım arkadaşıma ya da buna benzer beni zor duruma sokmayacak olsa bile kimsenin görmesini istemediğim fotoğraflar çekmişliğim olmuştur sonradan hem galeriden hem de telefonun fotoğraflar kısmından silerek kendimce önlem alıyordum ama bu geri getirme kısmı aklıma kurcaladı. Böyle bir şey gerçekten var mı? Bu arada sen de çekmeseydin tarzı şeyler yazmayın lütfen zaten yüzüm gözükmüyor hiçbirinde ya da yazın bikinili çektiğim fotoğraflardan extra bir açıklığı yok sadece merak ettim ona göre servise vermeden farklı bir yol izlemem gerekir mi diye.
Bence yeterli yinede içiniz rahat etmeyecekse formatlayıp verinYa çok teşekkür ederim ben de önceden bilmiyordum bu fotoğrafların geri getirilme olayını rahattım o yüzden arkadaşımdan öğrenince de buradan sormak istedim çünkü gerçekten anlamıyorum bu işlerden. Uygulama indirip galeriye şifre koysam yeterli diyorsunuz yani?
Bide şimdi şunun üst modeli var bize çip takıp bizi izliceklerbir sey olmaz. ugrasmaz kimse hele de tanimadiginiz biri.
ben de biliyorum her seyi ama yine de bu “telefonlara dikkatttttt her sey ortaya cikarrrr” tribini cok sevmiyorum. kim neden ve niye normal duz insanlarin telefonundaki fotograflarin pesine dussun? benim hayatim cok renksiz sanirim hdjdhdjdhdjdh
sevgilim de laptopun falan kamerasini kapatiyor ileride unlu bir muhendis olursa rezil olmayacakmis ahsjshajshsjsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?