- 20 Ocak 2010
- 48.982
- 190.307
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi muhtesemgatsby
-
nasıl çıktı peki tekrar fotolar?Benim başıma geldi, sildim dediğim heryer den sildiğim bütün resimlerim telefonumda çıktı
yok zaten normalde telefoncu napsın benim fotoğraflarımıTelefonu kendi servisine götürünce hemen format atarlar mesela ve bunu size söylerler öyle foto işleriyle kimse uğraşmaz anca sizi kafaya takacak bir telefoncu olacak
Evett bir tane aynısından almıştık ama benimkinin duruşu tuhaf gelmişti ondan dolayı gönderdim. Ha yoksa gönderir miydim? evetArkadasiniza sütyen mi deneyip attniz?
çok doğru söylemiş tik tk kullananların haberi bile yok videolarımıza fotoğraflarımıza kameraya ulaşabiliyormuş benim de kızım kullanmıştı 1 ay nerden duyduysa.Eşim mühendis hemen sildirtti programıbu konuda tecrübesi olanlar fikir versin. benim diyeceğim şu; akıllı telefonlar, internete bağlanan telefonlar zaten güvenli değil. tik..tk şirketinde çalışan bir türk kadının röportajı vardı. video çekip de yüklemeseniz bile sadece telefonda tutsanız bile biz görebiliyoruz diyordu. Ayarlar bölümünden uygulamalara bakın. Yüklediğiniz uygulamalar hep mikrofona, kameraya, galeriye ulaşma izni alıyor. Biz veriyoruz o izni yüklerken. Zaten bence baştan her zaman tedbirli davranmalı. Sadece servisteki adam ulaşır diye korkmanın dışında..
tanıdık olması daha kötü yav ya merak ederse diye düşünürüm benyok zaten normalde telefoncu napsın benim fotoğraflarımıabimin arkadaşı olduğu için ben kendi kendime telaş yaptım işte
şimdilik bir şey değiliz de ya bir gün bir mucize olur da önemlileşirsek de bize karşı kullanılırsa o bilgiler resimler dimi amaaaaa bibiiiBide şimdi şunun üst modeli var bize çip takıp bizi izliceklerulan beni izlese ne olacak hiç demiyorlar mı ben kimim
Ya arada yüzyüze geliyoruz yani bakmış olmasa bile çekinirim eğer verirsemtanıdık olması daha kötü yav ya merak ederse diye düşünürüm ben
insanoğlu meraklıdır ben mesela evime temizliğe yardımcı alınca asla evden ayrılmam anahtarımı ona vermem evde yokken temizlesin diye mutlaka karıştırır çünkü çalmasa da bir şey ev insanın en özel yeri neden yabancı bir insan çekmecelerimde ne var ne tür evraklarım takı dolabımda nelerim var bilsin.Ya arada yüzyüze geliyoruz yani bakmış olmasa bile çekinirim eğer verirsemen iyisi telefonum bozuldu muhabbeti yapmadan gizlice başka bir servise vermek sanırım
Anahtarınızı vermemekle iyi yapmışsınız yoksa döndüğünüzde bizim gibi evi boş bulabilirdinizinsanoğlu meraklıdır ben mesela evime temizliğe yardımcı alınca asla evden ayrılmam anahtarımı ona vermem evde yokken temizlesin diye mutlaka karıştırır çünkü çalmasa da bir şey ev insanın en özel yeri neden yabancı bir insan çekmecelerimde ne var ne tür evraklarım takı dolabımda nelerim var bilsin.
program indirirken ya da cocuklara oyun indirirken onaylayip geciyoruz. kucuk kucuk yazilmis sozlesmeyi okumuyoruz. hepsi izin istiyor. oyun mesela kamerayla galeriyle isi olmamasi lazim.. hatta internette bazen o kadar ileri derecede abuk sabuk tiktk vs videolariyla karsilasiyorum ki.. diyorum insanlar bu kadar aptal olamaz. bunlari bilincli yuklemezler internete.. bu programlar alip yasa disi yukluyorlar bu videolari demek ki.. bir de konustugumuz konunun reklam olarak karsimiza cikmasi var ki ben eminim mikrofondan dinlenildigimize..çok doğru söylemiş tik tk kullananların haberi bile yok videolarımıza fotoğraflarımıza kameraya ulaşabiliyormuş benim de kızım kullanmıştı 1 ay nerden duyduysa.Eşim mühendis hemen sildirtti programı
Canım benim bu kadar pimpirekli olma.. Evet çok pislik insanlar var ama herkesin de uğraşıp sizin fotolarınızı geri getirmeye çalıştığını sanmıyorum ben.. Üstelik abinizin arkadaşıymış.. Ben sanmıyorum ama yaparsa da Allah kahretsin diyeceğiz ne yapacağız çok düşünmeyin bence..Merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Telefonum bu aralar kendiliğinden kapanıp duruyor bir türlü fırsat bulup servise veremedim ama arkadaşımın bir dediği aklıma takıldı ben de gerçekten anlamıyorum bu işlerden pek. Telefonumu sıfırlamamı eğer sıfırlanmadan kapanırsa ben silmiş olsam bile silinen fotoğraflarımın geri getirebileceğini söyledi servise verdiğim kişi tarafından. Ben de mesela geçen haftalarda birkaç sütyen almıştım onları deneyip attım arkadaşıma ya da buna benzer beni zor duruma sokmayacak olsa bile kimsenin görmesini istemediğim fotoğraflar çekmişliğim olmuştur sonradan hem galeriden hem de telefonun fotoğraflar kısmından silerek kendimce önlem alıyordum ama bu geri getirme kısmı aklıma kurcaladı. Böyle bir şey gerçekten var mı? Bu arada sen de çekmeseydin tarzı şeyler yazmayın lütfen zaten yüzüm gözükmüyor hiçbirinde ya da yazın bikinili çektiğim fotoğraflardan extra bir açıklığı yok sadece merak ettim ona göre servise vermeden farklı bir yol izlemem gerekir mi diye.
Edit: Yazmayı unutmuşum abimin arkadaşı telefoncu eğer abim telefonu ona götürelim derse arkadaşının görme ihtimali korkuttu biraz beni.
güvenlik kısmı tamam da bir de bu tip programlar saçma fenomenler sosyal medya paylaşımlarıyla eğitim çağındaki çocuklarımız gençlerimiz zamanını bomboş geçiriyor tek kitap okumayan çocuk enes baturun attığı adımı biliyor tik...tk hele akıllara zarar psikolojik sosyolojik olarak incelenmeli benceprogram indirirken ya da cocuklara oyun indirirken onaylayip geciyoruz. kucuk kucuk yazilmis sozlesmeyi okumuyoruz. hepsi izin istiyor. oyun mesela kamerayla galeriyle isi olmamasi lazim.. hatta internette bazen o kadar ileri derecede abuk sabuk tiktk vs videolariyla karsilasiyorum ki.. diyorum insanlar bu kadar aptal olamaz. bunlari bilincli yuklemezler internete.. bu programlar alip yasa disi yukluyorlar bu videolari demek ki.. bir de konustugumuz konunun reklam olarak karsimiza cikmasi var ki ben eminim mikrofondan dinlenildigimize..
aaaa nasıl yaniiiiAnahtarınızı vermemekle iyi yapmışsınız yoksa döndüğünüzde bizim gibi evi boş bulabilirdiniz
Valla uzun hikaye ben de küçüktüm o zamanlar, ailem de baya zengindi ben o yaşlardayken her gün gelen bir yardımcımız vardı annem de hep bu kadın çok kendi halinde vs diyerek kadına güvenirdi ufak tefek şeylerimiz kayboluyordu ama göze batmayacak kadar çaktırmadan yapmaya çalışıyormuş sonra bir gün kimse evde yokken ona emanet etmiş annem evi, geldiğimizde buzdolabımız bile boştu neredeyse ne bulduysa götürmüş sonradan öğrendik ki şehir dışına falan kaçmış biz polise verdiğimizde bir şey çıkmamıştı ama başka yerde yakalanmış yine aynı taktikle ilerlerken. Tabii olayı aklımda kaldığı kadarıyla anlattım detayları pek bilmiyorum çünkü evde bahsi geçmesi bile yasak annem kendine çok kızdığı için hatırlamak istemiyor kesinlikle.aaaa nasıl yaniiii
Telefon modeliniz nedir?Merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir. Telefonum bu aralar kendiliğinden kapanıp duruyor bir türlü fırsat bulup servise veremedim ama arkadaşımın bir dediği aklıma takıldı ben de gerçekten anlamıyorum bu işlerden pek. Telefonumu sıfırlamamı eğer sıfırlanmadan kapanırsa ben silmiş olsam bile silinen fotoğraflarımın geri getirebileceğini söyledi servise verdiğim kişi tarafından. Ben de mesela geçen haftalarda birkaç sütyen almıştım onları deneyip attım arkadaşıma ya da buna benzer beni zor duruma sokmayacak olsa bile kimsenin görmesini istemediğim fotoğraflar çekmişliğim olmuştur sonradan hem galeriden hem de telefonun fotoğraflar kısmından silerek kendimce önlem alıyordum ama bu geri getirme kısmı aklıma kurcaladı. Böyle bir şey gerçekten var mı? Bu arada sen de çekmeseydin tarzı şeyler yazmayın lütfen zaten yüzüm gözükmüyor hiçbirinde ya da yazın bikinili çektiğim fotoğraflardan extra bir açıklığı yok sadece merak ettim ona göre servise vermeden farklı bir yol izlemem gerekir mi diye.
Edit: Yazmayı unutmuşum abimin arkadaşı telefoncu eğer abim telefonu ona götürelim derse arkadaşının görme ihtimali korkuttu biraz beni.
Lg g5Telefon modeliniz nedir?
Nasıl getirilebilir,eminmisiniz,keşke gelse.Malesef sifirlanarak giden fotoğraflar bile geri getirilebilir. Sosyal medyalarimizda ya da telefonlarımızda silinen hiçbir şey gerçekten silinmiyor.
Ama telefoncularin bununla ugrasacagini sanmam
Kaç tane telefon geliyordur onlara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?