Telefondaki özel fotoğraflarım

Telefonu kendi servisine götürünce hemen format atarlar mesela ve bunu size söylerler öyle foto işleriyle kimse uğraşmaz anca sizi kafaya takacak bir telefoncu olacak

Telefonu kendi servisine götürünce hemen format atarlar mesela ve bunu size söylerler öyle foto işleriyle kimse uğraşmaz anca sizi kafaya takacak bir telefoncu olacak
yok zaten normalde telefoncu napsın benim fotoğraflarımı abimin arkadaşı olduğu için ben kendi kendime telaş yaptım işte

Arkadasiniza sütyen mi deneyip attniz?
Evett bir tane aynısından almıştık ama benimkinin duruşu tuhaf gelmişti ondan dolayı gönderdim. Ha yoksa gönderir miydim? evet nasıl olmuş diye de atabilirdim yani çok garipsediğim bir durum değil sadece abimin arkadaşının görme ihtimali biraz tuhaf olurdu

çok doğru söylemiş tik tk kullananların haberi bile yok videolarımıza fotoğraflarımıza kameraya ulaşabiliyormuş benim de kızım kullanmıştı 1 ay nerden duyduysa.Eşim mühendis hemen sildirtti programı

Ya arada yüzyüze geliyoruz yani bakmış olmasa bile çekinirim eğer verirsem en iyisi telefonum bozuldu muhabbeti yapmadan gizlice başka bir servise vermek sanırım
insanoğlu meraklıdır ben mesela evime temizliğe yardımcı alınca asla evden ayrılmam anahtarımı ona vermem evde yokken temizlesin diye mutlaka karıştırır çünkü çalmasa da bir şey ev insanın en özel yeri neden yabancı bir insan çekmecelerimde ne var ne tür evraklarım takı dolabımda nelerim var bilsin.

Anahtarınızı vermemekle iyi yapmışsınız yoksa döndüğünüzde bizim gibi evi boş bulabilirdiniz

program indirirken ya da cocuklara oyun indirirken onaylayip geciyoruz. kucuk kucuk yazilmis sozlesmeyi okumuyoruz. hepsi izin istiyor. oyun mesela kamerayla galeriyle isi olmamasi lazim.. hatta internette bazen o kadar ileri derecede abuk sabuk tiktk vs videolariyla karsilasiyorum ki.. diyorum insanlar bu kadar aptal olamaz. bunlari bilincli yuklemezler internete.. bu programlar alip yasa disi yukluyorlar bu videolari demek ki.. bir de konustugumuz konunun reklam olarak karsimiza cikmasi var ki ben eminim mikrofondan dinlenildigimize..

Canım benim bu kadar pimpirekli olma.. Evet çok pislik insanlar var ama herkesin de uğraşıp sizin fotolarınızı geri getirmeye çalıştığını sanmıyorum ben.. Üstelik abinizin arkadaşıymış.. Ben sanmıyorum ama yaparsa da Allah kahretsin diyeceğiz ne yapacağız çok düşünmeyin bence..

güvenlik kısmı tamam da bir de bu tip programlar saçma fenomenler sosyal medya paylaşımlarıyla eğitim çağındaki çocuklarımız gençlerimiz zamanını bomboş geçiriyor tek kitap okumayan çocuk enes baturun attığı adımı biliyor tik...tk hele akıllara zarar psikolojik sosyolojik olarak incelenmeli bence

aaaa nasıl yaniiii
Valla uzun hikaye ben de küçüktüm o zamanlar, ailem de baya zengindi ben o yaşlardayken her gün gelen bir yardımcımız vardı annem de hep bu kadın çok kendi halinde vs diyerek kadına güvenirdi ufak tefek şeylerimiz kayboluyordu ama göze batmayacak kadar çaktırmadan yapmaya çalışıyormuş sonra bir gün kimse evde yokken ona emanet etmiş annem evi, geldiğimizde buzdolabımız bile boştu neredeyse ne bulduysa götürmüş sonradan öğrendik ki şehir dışına falan kaçmış biz polise verdiğimizde bir şey çıkmamıştı ama başka yerde yakalanmış yine aynı taktikle ilerlerken. Tabii olayı aklımda kaldığı kadarıyla anlattım detayları pek bilmiyorum çünkü evde bahsi geçmesi bile yasak annem kendine çok kızdığı için hatırlamak istemiyor kesinlikle.

Telefon modeliniz nedir?

Evet sildiğiniz bütün resimler geri yüklenebiliyor.Arkadaşim yanlışlıkla telefonundan galeriyi silmiş bütün kına düğün resimleri silinmiş iki gözü iki çeşme ağlıyordu.Telefoncuya gittik geri getirilir ama telefonda çekipte sildiğiniz resimlerde geri yüklenir dediler ve öyle oldu.Çekip beğenmeyip sildiği bütün resimlerde geri yüklenmişti diğer resimler gibi.

Nasıl getirilebilir,eminmisiniz,keşke gelse.
Telefonum bozulmuştu,çocuklarımın güzel okul fotoğrafları vardı,gittiler,çok üzülmüştüm.Tam ne olmuştu hatırlamıyorum ama sanırım acamamislardi telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…