çok cahilmişim ben hep sevgimden kızmasın etmesin gitmesin diye böyle yaptım kendimden çok utanıyorum dediklerinizin çoğunu yptım msn face her yerden sildim ama işe yaramadı telefon numarımı değiştirip hayatımdan çıkaracağım çünkü dengemi alt üst etti çok yanlış bi insan olduğunun farkındayım lütfen kızmayın bana yardımlarınız için teşekkürler.Çok doğru düşünüyorsun, ne mutlu sana ki kendinden utanıyorsun ve yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun.. Açıkça, seni kullanmak istiyor. Ama neden kızmasın diye, biraz da olsa ona tatmin edici şeyler söyledin? O kim ki?? Tatmin olmak istiyorsa defolsun gitsin. İstemediğin birşeyi, başkaları alınacak kızacak diye asla yapma, kendini kullandırtma.. Ayrıca hemen ayrıl, o kişi de kendine layık birini bulsun. Daha çok gençsin.. Bundan sonraki hayatında da insanlara dikkat etmelisin. "Alınacak, kızacak" mantığıyla istemediğin hiçbirşeyi yapma..
çok cahilmişim ben hep sevgimden kızmasın etmesin gitmesin diye böyle yaptım kendimden çok utanıyorum dediklerinizin çoğunu yptım msn face her yerden sildim ama işe yaramadı telefon numarımı değiştirip hayatımdan çıkaracağım çünkü dengemi alt üst etti çok yanlış bi insan olduğunun farkındayım lütfen kızmayın bana yardımlarınız için teşekkürler.
çok cahilmişim ben hep sevgimden kızmasın etmesin gitmesin diye böyle yaptım kendimden çok utanıyorum dediklerinizin çoğunu yptım msn face her yerden sildim ama işe yaramadı telefon numarımı değiştirip hayatımdan çıkaracağım çünkü dengemi alt üst etti çok yanlış bi insan olduğunun farkındayım lütfen kızmayın bana yardımlarınız için teşekkürler.
Bana göre sevgilinizin niyeti çok kötü
Bunu bildiğin halde bu iğrençliğe neden devam ediyorsun güzelim yol ver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?