Telefondan cinsel ilişki yaşıyoruz bu doğru mu :/ yardım

GGY_cici

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2011
8
0
36
Ankara
merhaba arkadaşlar ben 19 yaşındayım bu zamana kadar erkek arkadaşlarımla öpüşmekten sarılmaktan öteye gitmedik son 3 senedir erkek arkadaşım yok zaten. konuya gireyim benim benden 2 yaş büyük bi erkek arkadaşım var sevgili değiliz ama o bana çok yakın davranıyordu kendisi eskişehirde ben ankaradayım neyse hep mesajlaşarak konuşuyorduk benimle çıkmak istediğini söyledi ben olmaz dedim o ısrar etti kabul ettim daha sonra ilişkimiz sadece internet,telefon gibi yollardan nasıl ilerleyecekse ilerledi ve bir gün şimdi üstünde ne var diyerek konuya girdi ... vs bana sorular sormaya başladı ve ben hep tersledim çok utandım kendimden utandım özellikle çok kötü oldum,ama sonraları yine aynı şeyler oldu ve biz hep birbirimizi tatmin edici şeyler yazmaya başladık telefondan bi kaç kere ben ayrıldım sırf bu yüzden depresyona girdim kendime hiç yakıştıramıyordum tamam gerçekte birşey yapmıyordum rabbime şükür hiç bilmediğim şeyleri öğrendim cinsellik konusunda off utanıyorum , ankaraya gelmek istedi reddettim ya bana birşey yaparsa ya kötü birşy olursa diye çok korktum ben çok çekingen biriyim bunu yapmam ne kadar doğru ne kadar yanlış lütfen cevap verin kaç kere ayrıldık istemiyorum düzgün şeyler konuşalım diyip terkettim kaç kez ama en uzun 3 ay ayrı kalabildik hep konuşurken konuşurken konu böyle yerlere geldi artık kızmasın diye onu tatmin edici şeyler söylüyordum bende :/ çünkü çok sevip bağlanmıştım her ne kadar sanal birşeyde olsa gel gelelim ki yine ayrılmak istiyorum çünkü düşündükçe hata yapıyorum gibi geliyor kaç kez dedim ben normalde böyle şeyler yaşamaya karşıyım lütfen beni böyle tanıma dedim o çok anlayışlı düzgün bi insan ama yinede bilemem benim hakkımda ne düşünür,sizce böyle bişeyi sanal yoldanda tatmış olmam evlenmeden önce beni evlenince olumsuz etkiler mi ? (((( çünkü erkek arkadaşım olsun bile istemiyorum tüm erkeklerin böyle istekleri olacak gibi geliyor ooff konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum çok uzun oldu ama çok zor bi durumdayım tamda anlatamadım derdimi yardım edin

Konu yalnış yere açılmış 'bir derdm var' bölümünde olman gerekiyodu...

ne işin var boyle bi insanla bence herşeyden once kendine saygısızlık ediyorsun. konuşacak paylaşacak başka şeyleriniz yokmuda bunlardan bahsediyorsunuz. hem sen yanlış yolda olduğununda farkındasın. canım derhal kendine gel ve bu ilişkiye hemen son ver inan psikolojik olarak çok yıpranırsın hemde bu yaşta

sana yanlis geliyorsa, kendini kötü hissediyorsan yanlis tabi ki.
burda bizim ne düsündügümüz veya bize yanlis veya dogru gelmesi önemli degil ki
senin ne hissetmen....
burdaki karar mercegi bizim duygularimiz degil senin duygularin olmali.

sen istemedigin halde, seni mutsuz ettigini bile bile bu konuda israr etmesi hos bi davranis degil acikcasi
bu durumda ciddi bi sekilde onun sevgisinden süphe etmelisin.

tamam bi cift ( ki siz cift bile degil misiniz) bunu yasar, iki tarafta ister mutlu olur bu onlarin kendi tercihi
ama bi taraf istemiyor, diger taraf israr ediyorsa, bu bana cok ters gelir...

iyi düsün tasin bence, bana bu adamdan pek hayir gelir gibi gelmedi

Yardımcı olmak isterim ama ne diyeceğimi şaşırdım
İlişkiniz çok yeni ve sen istemeden böyle bişey yapmanız anormal
Yaşında küçük daha ne diyebilirm ki!

evet ayrılmak istiyorum kaç kez ayrıldım hatta en sonunda yalan bile söylemek zorunda kaldım annemle babamın sorunları ben iyi değilim konuşmak istemiyorum dedim tamam falan dedi arayıp sormadı daha sonraları yine benim duygusal tarfımı kullanarak ele geçirdi çok mutsuzum .

Bu çocuk seni bal gibi cinsel tatmin için kullaniyor.
Ask sevgi bu mu Allah askina? cinsel durtu ve heyecanlari ask diye tanimliyor artik yeni nesil...
Kendini kotu hissediyorsun cunku bana gore yaptigin yanlis. Mutsuzsun ustelik, ayril bir daha da seni etkileyip elde etmesine izin verme.

Benim de nutkum tutuldu, ne desem bilemedim.

Eğer kendin bu yaptığından huzursuzluk duyuyorsan yollarınızı ayırmanız en iyisi.
Numaranı değiştir, msn fb gibi sitelerden onu sil. Hayatından çıkar.
Araya soğukluk girsin.
Unutur gidersin böyle.
Emin ol, bu tip şeyler onun için sadece geçici heves.
Sana gerçekten değer verseydi, bu tip konuşmalar yaşamazdınız.
Bunu bilir bunu söylerim.

Ayril derken, zaten ayrisiniz! farkli sehirlerde, gelecege donuk bir plan yok, evlilik lafi yok?(degil mi?)
iliskiye bak beh...

Çok doğru düşünüyorsun, ne mutlu sana ki kendinden utanıyorsun ve yaptığının yanlış olduğunu biliyorsun.. Açıkça, seni kullanmak istiyor. Ama neden kızmasın diye, biraz da olsa ona tatmin edici şeyler söyledin? O kim ki?? Tatmin olmak istiyorsa defolsun gitsin. İstemediğin birşeyi, başkaları alınacak kızacak diye asla yapma, kendini kullandırtma.. Ayrıca hemen ayrıl, o kişi de kendine layık birini bulsun. Daha çok gençsin.. Bundan sonraki hayatında da insanlara dikkat etmelisin. "Alınacak, kızacak" mantığıyla istemediğin hiçbirşeyi yapma..

çok cahilmişim ben hep sevgimden kızmasın etmesin gitmesin diye böyle yaptım kendimden çok utanıyorum dediklerinizin çoğunu yptım msn face her yerden sildim ama işe yaramadı telefon numarımı değiştirip hayatımdan çıkaracağım çünkü dengemi alt üst etti çok yanlış bi insan olduğunun farkındayım lütfen kızmayın bana yardımlarınız için teşekkürler.

o adamdan sana hiç bir hayır, gelmezzzzz neymiş anlayışlıymış olgunmuş saf olma arkadaşım, seven insan aslaaaaaaa böyle birşey yapmazzzz,

sen onu sevdigin icin en kiymetli degerinden fedakarlik ediyorsun, peki karsiligi?
bedeli senin mutsuzlugun olsada en basit dürtüsünden fedakarlik edemeyen bi adam...

Burda kimsenin sana kızmaya hakkı yokki
Yardımcı olmak isitiyo herkes
Üzülme hata sende değil senden yararlanmak isteyende..!

Bana göre sevgilinizin niyeti çok kötü
Bunu bildiğin halde bu iğrençliğe neden devam ediyorsun güzelim yol ver gitsin

Müşteri hizmetlerini hemen arayıp değiştirebilirsin numaranı 3-5 tl gibi kontur karşılığı.. Kendinden utanmana gerek yok canım, önemli olan doğruyu anlayabilmen, farkına varabilmen.. Bu da büyük bir olgunluk.. Bundan sonraki hayatında doğru insanla mutlu olursun inşallah..

Son düzenleme:
telefonda cınsellık nasıl yasanır kı cok sacma sapkınlık manyaklık baska hıcbısey degıl yol yakınken don canım gorusmeye kakma bu sapık adamla telefonda bunları yapan yuzyuze neler yapmaz aman dıkkat...

Guzel kardesim, cok yalnis bi yoldasin, cok gec olmadan dogru yolu bul. insan nisanliyken bile bunlari yasamamali, herseyin bir vakti bir zamani var, hersey zamaninda yasaninca guzel.

Bak, hem kendini iyi hissetmiyorsun, kendinden utaniyorsun, o zaman kendine dikkat et, baskasi icin, helede senin icin HIC BIR SEY olmayan biri icin boyle kendine eziyet etme.
Bunun yanisira, anneni babani dusun, onlarda hic istemez boyle seyleri, onlarin guvenini sarsma...

Eger bu beraber oldugun kisi seninle ciddi olsaydi, ileriye donuk baksaydi sana bu sekilde zarar vermezdi cunku bence hicbir akli basinda biri evlenecegi ciddi
dusundugu bir kiza bu sekilde yaklasamaz...

Sen en iyisi bir an once kendine gel ve bu cocukla iliskini kopart, ileriyi dusun, yarin obur gun pisman olacagin seyleri yapma, daha cok gencsin, daha yolun basindasin, senin karsina Rabbim dogru yolda sana saygi duyan ve seni gercek sevgiyle seven birini cikartsin ama sakin bunun icin acele etme, dedim ya herseyin bir zamani var, ask gozunu kor etmesin gercek yuzunu goremessin, birini sevmeden onceden duygularina kapilmamayi ogren biraz mantigini kullan canim kardesim...

Bana göre sevgilinizin niyeti çok kötü
Bunu bildiğin halde bu iğrençliğe neden devam ediyorsun güzelim yol ver gitsin

kesinlikle katılıyorum canım hemen ayrılmalısın, bu yaşlarda sanki ondan başkasını sevemem gibi düşünüyo insan, hep yaşadık inan bana öyle olmuyo, bi başkasını daha çok aşklada seviyosun bi güzel, yok yakınken dön, yanına gelmesinede izin verme, dayanamaz görüşürsün, iradeli olamayabilirsin güzelim

Senin sevgini ve duygusallığını kullanıyor bence bi an önce hayatından uzaklaştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…