Telefondan cinsel ilişki yaşıyoruz bu doğru mu :/ yardım

3 senelık evlıyım eşimle 3 sene flort donenemımız oldu ama hıç böle taleplerımız olmadı telefonda kı bız saatlerce telde konuşurduk ama hep geleceğe daır seylerden konuşulurdu
bende cıddı nıyetlı bı erkek kız arkadasını o duruma duşurmez utanır bıdefa kaybetmekten yanlış anlaşılmaktan korkar yası kaç olursa olsun
bence telefonda edılen bu tur muhabbetler cok hafıf ve sevıyesız gelıyor bana
bencede uzaklaştr kendınden bu cocuğu yasın 19 daha adam akıllı bırı cıkar nede olsa karsına.

asıl sız saka mısınız ? nedır bu sımdı sırf yorum yapmak ıcın yapılan yorumlardan bırı daha .konuda veya konu sahıbınde saka olucak ne gıbı bır durum gordunuz de ,asaglar gıbı sertce elestırıyorsunuz ? gunumuzun cagında bu yaslarda bunun gıbı birsuru örnek var .bu sekılde asaglar boyutta yorum yapmak yerıne ,guzel uslupla nasıhat versenız kızcagız ıcın daha olumlu sonuc olurdu.kız gelmıs derdını paylasmıs .yardımınıza ıhtıyacım var demıs ,yaptıgım dogru mu degıl mı demıs ? sız de sırf yorum yapmak ıcın yorum yapmıssınız .lutfen rıca edıyorum konu sahıplerıne bıraz daha elestırılerınzde kıbar olun .konu acmaya korkar olduk ya .

valla benım cevremde bu yasta olup telde cınsellık konusan bır kız olmadıgı ıcın ve aynı yastan bende gecerek bu yasa geldıgım halde boyle bır sey yapmadıgım ıcın evet bana şaka gıbı geldı ya bıtır sın arkadas bır okulu alsın elıne işini ondan sonra ne yaparsa yapsın canı ne ısterse dogru veya yanlıs iyi veya kotu ben bu yasta bu tarz seylerı dusunmenın yanlıs oldugunu yapıcak cok daha guzel seyler oldugunu soyledım ve soyluyorum suan açtıgı konu onun yasına hıc uymuyor bence ilerde yaşaması gerekn şeylerı bu kadar erken yaşayıp hayatını bu kadar cabuk tuketmeye hakkı yok bence :82:

sevgilin senden her dakika her saniyemi cinsel isteklerde bulunuyor yoksa ara ara aklına estikçemi? ben bu cinselliği tabu haline getirmiş insanları anlamıyorum tamam bu istekler çok aşırı boyutta olur yada rahatsız edici olur o zaman dur denir ama her insanın ihtiyaçları var sevgilnde seninle yaşamak gidermek istiyor bu ihtiyaçlarını ve anladığım kadarıyla yazısal boyutta sadece bu senin namusundan bişey alıp götürmüyor sevdiğinden eminsen ne olurki konuşsanız cinselliği bilseniz rahip rahibe hayatı yaşıyacaksınız o zaman bu yorumları okuyunca hemen bu tarz şeyler istedi sevgiliniz diye seni kullanıyor diye yorumlar gelmiş ya allahaşkına bu nasıl bi mantıktır aşk sevgi illa parkta oturup gezmek sinemaya gitmek midir insan sevdiğiyle yapmak istemezmi bişeyler ben çok ileri gidilsin demiyorum dozunu ayarladığınız sürece ve sevdiğiniz kişiden emin niyetinden emin olduğunuz sürece ne bu kullanıyor lafları falan... yapmayın allah aşkına...

Konuyu okuyunca diyecek söz bulamadım bir an. Daha 19 yaşındasın ve sen de yaptığın hatanın farkındasın. Bu yaşta paylaşacak, konuşacak daha farklı konularınız olmalı. Ayrıl tabi ki ve bir daha da görüşme. Çünkü çocuk seni resmen cinsellik için arıyor. Kimsenin cinsel duygularını tatmin etmek zorunda değilsin, bir de kızmasın diye vs.. yazmışsın. Kızarsa kızsın canım, kızdığı yerlerine... tövbe tövbe!!!! Yapma canım daha bu yaşta tertemiz aklını böyle şeylerle doldurma cinselliği yaşayacak vaktin olacak ama bunu kendi içine sinen şekilde eşinle yaşa. Kimsenin cinsel objesi konuma sokma kendini, ne kendini utandır bu yolda ne de aileni utandır. Sana yakışmadığını düşündüğün hiç bir şeyi yapmak zorunda değilsin karşındaki kim olursa olsun, ne kadar seversen sev önce kendin değerlisin, önemlisin, kendini kullandırma!

yarabbim ne günlere kaldık. güzel kardeşim, hoşlanmadığın şeyi yapmak zorunda değilsin. işine gelmezse çeksin gitsin madem. kaç yaşındasın daha? evde mi kaldın? erkek mi kalmadı?

bence aranızdaki bu muhabbetin bu saatten sonra toparlanması mümkün değil. "hayır artık seninle öyle konuşup yazışmayacağım, yanlış yaptım" desen ne olur? o çocuk seni öyle tanıdı bildi bir kere... bence sen bu çocuğu at bir kenara ve bir an evvel çıkar hayatından. bu olanları unut, bir daha da asla yapma...

acil bir şekilde uzak dur yok sa hayatını kaydırır bu yaşda canım benim ne yap ne et uzakdur

canım sen duygusal yaşıyorsun ama karşında ki öyle değil .seni duygusala bağlayıp kullanıyor bence bak mutluda değilsin kendine saygınlığını kaybetmeden direk defet bu pisliği başından .belliki tek düşüncesi sex sanalda bu şekildeyse reelde nasıl kimbilir kurtul ondan lütfen

canım bırak şunu daha kimler çıkacak karşına böyle netten telefondan olan ilişkilerin amacı belli illa acı çekerek öğrenmen gerekmiyor bunu ateşin yaktıgını anlamak için niye ateşe yaklaşıyorsun ki.kim bilir orda neler yapıyor böyle şeyler yapan insanların kendine güveni olmaz bir ara modaydı internetten ilşkiler hala öyle mi ya uzak tutun kendinizi böyle insnalardan yıllarca kafana takılır bak hem farkındasın yol yakınken bırak adım kadar eminim telefonunu değiştirdiginde senin bulmak için gelmeyecek bile yaşadıgın şehire gelse bile amacı belli.

Son düzenleme:
ah be güzelim ne diyelim ki sana,
daha çok küçüksün bence,tabii ki sevgilin olacak bu çok normal,ama sevgilininde normal olması gerekiyor kesinlikle,
bence bu görüştüğün kişi biraz sapık ruhlu,hem sen tanımadan etmeden,sanal yollarla görüştüğün bi kişiyi nasıl sevebiliyorsun ki,
hemen hayatından çıkarmalısın bu şahsı (aslında şahsiyetsiz)
doğru zaman geldiğinde ve doğru kişiyle karşılaşınca başlar seninde aşk hayatın

ne kadar katı kesin hükümler içeren bi mesaj bu böyle kızı resmen aşağılamışsınız, kullanmak nedir ya?
bu kızın hiç mi duyguları yok? keza 19 yaşına gelmiş bi insana kimse istemeden bir şey yaptıramaz, 1-2 kez yapsa gam yemiycem ama defalarca olan bi olay hakkında neden hemen karşı tarafa yüklendiğinizi anlayamadım..

19 Yaşında, Yaşından Çok Büyük Şeyler Yaşamışsın..
Yapmak İstemiyorsan Yapma..
İradeli Ol..
Geleceğini Düşün..
Evlenince Problem Olur mu Diye Sormuşsun ..
Evet Olur..

doğru olmadığını kendinde biliyosun aslında..
yazdıklarınlada bunu açıkça belli etmişsin, yanlış yaptığının farkındasın..
bunun doğru olduğunu düşünsen, rahatsız olmasan buraya konu açmazsın değilmi..
o zaman buraya yazıp rahatsız olduğunu belirttiğin gibi, onada bi msj yaz ve bitir yani böyle bi ilişki olabilir mi?
kendi zevki için senin rahatsız olduğun birşeyi yapmakta ısrar eden biri en nihayetinde..

bak canım benim, o yaştaki erkeklerin beyinleriyle cinsel organları yer değiştiriyor. yani cinsel organlarıyla düşünüyorlar. yanına gelip senle cinsel ilişkiye girecek yüzü bulmuş senden, bu yüzden bunu teklif etmiş bu sefer de. inan amacı sadece cinsellik.

uzak dur derim

Yaşadıkların falan değil ama ayrılıp ayrılmama olayına değinmek istiyorum ,

Git kendine gerçek bi sevgili bul , yaşına göre yaşa , gez toz eğlen , emin ol sadece mesajlaşmaktan daha çok mutlu edicektir seni GERÇEK arkadaşın ve sanal sevgilini unutursun , hem kimse sana sen istemedikten sonra bişey yapamaz , evine gitmezsin yalnız ıssız bi yere gitmezsin olur biter , filmde yaşamıyoruz ya seni bayıltıp kaçırsınlar...

Burdaki ablalarından orta bi tavisye olcağına eminim ama uzak dur ondan ve sanal tüm birlikteliklerinden !

öğrencilik yıllarımda arkadaşımın ev arkadaşıda böyle telefonda cinsellik yaşıyodu sevgilisiyle psikolojisi bozulmuştu kızın ama gerçekten bağımlılık yapıyo heralde böyle şeyler kız bi türlü vazgeçemiyodu çocuktan ne isterse yapıyodu. öyle söylemişti

tamam cinsellik hayatın bir köşesinde var ama bu şekilde olan cinsellik bence çok yanlış bilmiyorum ne tür bir sevgi besliyor sana ama bence sadece kendini tatmin etmek istiyor gibi geldi bir an önce ayrıl derim aklın varsa

eğer senin hormonların da onun hormonları gibi horon tepmiyorsa ve ilişkin devam etmesi için zevk almadan sırf o istediği için bu fantezilere katlanıyorsan, olmaz tabii !!! sırf erkek mutlu olsun diye tatmin olmuş gibi numara yapan kadınlardan farkın kalmaz..

aslında sen de hoşlanıyorken istiyorken sadece yanlış bir şeyler mi yapıyorum acaba bu yaptığımız kötü mü şeklinde toplumsal ahlak duvarına çarpıp duruyorsan sizin ilişkinize kimsenin karışmasına hakkı olamaz, yorumlayamaz, başkaları ne der moduna girme derim...

bi de şu yönü var olayın, kendi kuralların vardır, başkalarının ne düşüneceğinden öte kendi sınırların vardır, o sınırını aşıyorsa taviz verme derim, sonra pişman olursun, tabi esneme payı bırakırsın o başka, değişim sürecine girersin, sınırlarını tekrar düşüneceğine karar verirsin, ileride pişman olmamak şartıyla onda da sorun yok..

işte artık hangi seçeneksen seç birini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…