cinsel ilişki erkek için olduğu kadar da kadın içinde gayet keyifli ve sevdiğin insanla birlikte olduğunda tarif edilemeyecek kadar güzel birşeydir. ancak ben burada bir sevgi kırıntısı bile göremiyorum tatlım. üzülerek söylemeliyim ki o çocuğun seni sevme ihtimali YOK. çünkü seven insana en uzak olacak şey, sevdiği insanı mutsuz etmektir. tabiki telefonda da internette de insanlar ilişki yaşayabilir, bu kısmı beni bağlamaz her nasıl yapıp keyif alıyorlarsa da helal olsun!! ancak senin mutsuz olduğunu bile bile, depresyona girdiğini bile bile bu adam hala seni üzecek senin kendinden utanmanı gerektirecek şeyler yapıyorsa, sevmesini geçtim kıymet bile vermiyordur karşısındakine. bence doğru kişi bu adam değil hayatım, boşa kürek çekip zamanını çöpe atma!!! bu arada bu tip ilişki yaşayan insanlar çok fazla ve bence senin utanmanı sıkılmanı gerektirecek bir durum yok, istediğin şeyi istediğin şekilde istediğin kişiyle yaşayabilirsin bunlar kesinlikle senin tercihlerin olacaktır ancak bununların sonucunda mutsuz olman değil, mutlu olman gerekir..özetle; bu insan karakter yoksunu olduğu için adam sıfatından epeyce bir uzak olduğu için bu tipten UZAK DUR, her ne yaşıyorsan utanmadan sıkılmadan keyifle yaşa ama SONUNDA MUTLU OL.kimsenin zoruyla da asla birşeyler YAPMA.