Telefondan cinsel ilişki yaşıyoruz bu doğru mu :/ yardım

hersey zamani gelince asanir ve zamani gelince guzeldir..bak orasi tr ve erkege hicbirsey olmaz.giderler erkek arkadaslarina yaptiklarini ballandirarak anlatirlar hatta abartarak.olan sana olur.hem bu cocuguun da bunu sana karsi ileride kullanmayacagini nereden biliyorsun?en azindan bunlari dusun vazgec.zararin neresinden donersen kardir.baskasini kirmamak icin degil,kendin istemiyorsan yapma sakin.once kendini dusun.onu sil at,bir daha da aklina getirme.

cinsel ilişki erkek için olduğu kadar da kadın içinde gayet keyifli ve sevdiğin insanla birlikte olduğunda tarif edilemeyecek kadar güzel birşeydir. ancak ben burada bir sevgi kırıntısı bile göremiyorum tatlım. üzülerek söylemeliyim ki o çocuğun seni sevme ihtimali YOK. çünkü seven insana en uzak olacak şey, sevdiği insanı mutsuz etmektir. tabiki telefonda da internette de insanlar ilişki yaşayabilir, bu kısmı beni bağlamaz her nasıl yapıp keyif alıyorlarsa da helal olsun!! ancak senin mutsuz olduğunu bile bile, depresyona girdiğini bile bile bu adam hala seni üzecek senin kendinden utanmanı gerektirecek şeyler yapıyorsa, sevmesini geçtim kıymet bile vermiyordur karşısındakine. bence doğru kişi bu adam değil hayatım, boşa kürek çekip zamanını çöpe atma!!! bu arada bu tip ilişki yaşayan insanlar çok fazla ve bence senin utanmanı sıkılmanı gerektirecek bir durum yok, istediğin şeyi istediğin şekilde istediğin kişiyle yaşayabilirsin bunlar kesinlikle senin tercihlerin olacaktır ancak bununların sonucunda mutsuz olman değil, mutlu olman gerekir..özetle; bu insan karakter yoksunu olduğu için adam sıfatından epeyce bir uzak olduğu için bu tipten UZAK DUR, her ne yaşıyorsan utanmadan sıkılmadan keyifle yaşa ama SONUNDA MUTLU OL.kimsenin zoruyla da asla birşeyler YAPMA.

yazılanların hepsine katılıyorum valla,kahvaltı yapmıycak olsam bende bişeyler yazıcaktım ama neyse zamanında bende bu tür şeylerle çok karşılaştım nette,ama okadarda salak birisi değilim erkeklerin kuklasımıyızki ne derlerse yapıcaksın ,çok yazık etmişsin gururuna,artık pek düzen tutmaz psikolojin,sonuçta çok ileriye gitmişsin gerçekten yazık,ilk cümlesinde onu terkedip numaranı değiştirip hayatına bakmalıydın ama herşey olmuş geçmiş,valla canım ne diyim kafana göre iş yapmışsın bencede artık tamamen çıkar onu hayatından ve polise şikayet ediceni söyle nasıl bırakıyobak seni hahaha,ama şunuda unutma bunları yaparken hiç düşündünmü anneni babanı duysa nolur,ya onu terkettiğinde kötülük için ailene veya başka bi yere seni kötülese herşeyi söylese ne biçim kız yetiştirmişsiniz dese napıcaksın merak ediyorum akıllı ol kızım akıllı artık koca kızsın çocuk değilsinki kandırılasınyine tutamayıp baya uzun yazmışım neyse gideyimde yemeğimi yiyeyim bari kafam şişti

bu durum hep 18-19 yaslardakı genclerde oluyor .genel de forumda bu tur seylere cok rast gelıyorum ve yaslar hep 17-18.neyse ki konu sahıbıne gelecek olursak ,tatlım senın bu sevgılın henuz 19 yasında ,yanı daha ergenlıge yenı gırdı ve ya yenı cıkıyor o donemden (kı erkeklerın ergenlık donemı uzun surer) bu nedenden dolayı cınsellıge ıc gudulerı fazladır .yenı yenı kesfedıp farkettıklerı ıcın deyım yerındeyse yuruyen cınsellık gıbı olurlar .o yuzden tatlım bu senın cocuk sevgılın ,senın uzerınden tatmın olmaya calısıyor .sende sevdıgın ıcın aman o benden sogumasın dıye ,ne dese telefonda yapmak zorunda kalıyorsun .canım sana soyleyebılecegım tek sey bu ergenden uzak durman .o senı sadece cınsel deneyımı olarak kullanıyor ve senın uzerınden bı takım ıhtıyaclarını gıdererek tecrube edınmeye calsıyor

zaten olgun yetıskın erkekler ,telefon da bu sekılde abaza gibi tatmın olmaya calısmazlar.cok ıhtıyac duydularsa ozur dılıyerek soyluyorum canlı canlı yaparlar.tecrubelılerdır cunku .ama dedıgım gıbı ergen erkekler tecrubesız oldukları ıcın ,yıne ozur dılıyerek soyluyorum kı ,nasıl yataga hatun dusuruldugunu bılmekdıklerı ıcın,anca bole telfonda tatmın olmaya calsırlar .yazık buyusun atlatır cnm

Son düzenleme:
ergen erkek işte, kanı kaynıyor.

yaptığın şey seni bu kadar rahatsız ediyorsa bitir, zaten bitip gidecek bu iletişiminiz. kendini yiyip bitirmenden iyidir. ha cinsellikten utanmanı gerektirecek bir şey yok. ama ilişki uzun süreli olur, ya da sağlam olur, o zaman tamam. ama bu çocuk sırf tatmin için konuşuyor seninle, sana değer verse hemen girişmez bu laflara.

bitir tatlım, bu da tecrübe olsun, erkekleri tanımış oldun

aşk sevgi saygı bu mu çok yanlış yapıyorsun bence zaten herşeyi yaşaycaksın ama günü geldiğinde güzel olan kendine saygın olsun önce hata ediyorsun seni yargılamak için yazmıyorum ama pek sevimli bi konu değil yaşadığın şey.aşk diyorsun ama aşk cinsellikten ibaret değil :26: o insanda kullanıyor seni hiç samimi değil bence

aman Allahım şaka mısın kızım sen ya 19 yaşında bunlarla ugrascagına git ders calıs yasıtlarınla sinemaya gıt parklarda oturup çekırdek çıtla tv izle ailenle vakıt gecır nete cok takılma kafanı abuk sabuk dusuncelerle doldurulmasına müsamma gösterme emın ol şimdi sana yasak ve cekıcı gelen seyler ılerıde yasal yollarla yasamaya basladıgında bazen sıkıcı gelıcek bu yaşta yasaman gereken baska guzellıkler varken onun bunun oyuncagı olma benden sana tavsıye

öncelikle bu çocugun niyeti belli bence hemen ayrıl derim.. her erkek sabahtan akşama telefonda da olsa cinsellik konuşmaz.
uzaktan oldugu için ne bekliyorsun ki bu ilişkiden? sonu olmaz birsey bence bir an önce kendine başka ugraşlar bul derim...

yawrum benım anlamdıgım bazı noktalar var sen dıyosun kı ben bu tur msjlardan rahatsız oluyorum.sımdı sole bı durum var sen tepkını gostersen sert bı dılle soylesen dıgıl o cocuk hıc bı erekk oyle msjlar yazamaz. demekkı bu msjları cocuk atarken senınde hosuna gıdıyo cevap verıyosun yada onun bu msjları atması ıcın zemın hazırlıyosun o da atıyo. cok gormemek lazım onada sonucta oda ergenlıkten yenı cıkmıs bı genc sen ne dersen de aklı gecenn bı yarısı oraya kayacaktır kı butun erkekler gıbı yaratılıslarında var. hem anlamadıgım ıkıncı konu sız bu cocukla hıc yuzyuze gelmedınız mı gelmedıysenız nasıl bole yakınlasabılıyosunuz

Avatardaki fotoğrafınız ikinizi de anlatıyor aslında.
Bu çocuğun fotoğrafını nasıl koyabildiniz ayrıca oraya??
Onu kaybetmemek için utandığınız bir süre şeyi yapmak zorunda kaldığınız kişinin fotoğrafını

Fotoğrafa bakılırsa ikinizde daha küçüksünüz. En fazla 16-17 görünüyorsunuz özellikle erkek arkadaşın...

uzak dur o tüyü yeni biten veletten.
kendine saygın olsun..
senin yaşında konuşulacak olan öyle güzel aşk sohbetleri varken, yazık etme kendine.. hem zaten istemiosun.
hiçbir kız,bayan,kadın erkek bişeyler istio diye zorla hiçbişey yapmamalı..

3 senelık evlıyım eşimle 3 sene flort donenemımız oldu ama hıç böle taleplerımız olmadı telefonda kı bız saatlerce telde konuşurduk ama hep geleceğe daır seylerden konuşulurdu
bende cıddı nıyetlı bı erkek kız arkadasını o duruma duşurmez utanır bıdefa kaybetmekten yanlış anlaşılmaktan korkar yası kaç olursa olsun
bence telefonda edılen bu tur muhabbetler cok hafıf ve sevıyesız gelıyor bana
bencede uzaklaştr kendınden bu cocuğu yasın 19 daha adam akıllı bırı cıkar nede olsa karsına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…