Dün gece telefonla konuşurken içeriye annem girdi.. kiminle konuşuyorsun sen dedi.. uyuyakalmışım uykumda konuşuyorumdur dedim..yemez tabi.. telefonunu ver deddi ben de neden ki ya dedim.. ver dedi hayır dedim.. seninle görüşeceğiz deyip gitti..
Şimdi ne yapacağımsevgilim askerde telefonumu kaptırırsam hiç iyi olmaz.. konuşmadan da edemiyorum.. daha dikkatli olmalıym ama nasıl ?
öncelikle öğlen konuşamıyoruz onun işi oluyor askerde olduğu için görev falan..
ayrıca yaşım 16.
Öncelikle yaşının çok küçük olmadığını özellikle belirtmeliyim. Bence annene bir sevgilin olduğunu söylemelisin.
daha önce bir sevgilim olduğunda söyledim yine aynı yaştaydım ama burnumdan getirmişti ayırmak için elinden geleni yaptı telefonumu aldı.. o yüzden birdaha söylemyi düşünmüyorum.. neden bu kadar sıkıyor beni anlamıyorum..tamam korumak istiyor olabilir fakat yanlış yollardan bunu halletmeye çalışıyor bence..
zamanı geldğinde inşallah evleneceğim adam olarak tanıştırmak isterim sevgilimi annemle.. ama bence şimdi değil.
O zaman söylememek senin yararına olur canım
anneni kandırmak için taktik mi istiyorsun
eline sağlık aynısını yazacaktım
gece aramamaya çalışabilir hani okula giderken arasa falan
yani güzelim ne desekki annen değişmedikten sonra yapıcak hiççbişey yok o yaşlarda annemde bana çok karışıyodu ama sonrasnda geçiyor şimdi herşeyi anlatıyorum yaşın ilişki için küçükmü bilemem onu sen bilirsin ama umarım sevdiğin bu ugraşlarına deger..askerdeyken üzülürde şimdi sen kırmadan üzmeden anlatırsın okulum için endişeleniyor falan diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?