telefonla konuşuyordum ki ...

zombiiee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2011
289
1
46
İzmir
Dün gece telefonla konuşurken içeriye annem girdi.. kiminle konuşuyorsun sen dedi.. uyuyakalmışım uykumda konuşuyorumdur dedim..yemez tabi.. telefonunu ver deddi ben de neden ki ya dedim.. ver dedi hayır dedim.. seninle görüşeceğiz deyip gitti..
Şimdi ne yapacağım sevgilim askerde telefonumu kaptırırsam hiç iyi olmaz.. konuşmadan da edemiyorum.. daha dikkatli olmalıym ama nasıl ?

Sen kaç yaşındasın ki annen sana karışıyor neyse onu geçtim diyelim sizde gece konuşmayın. Telefonu kaptırırsan da hattının yedeğini çıkarttır.

üzülme cnm bisey olmaz benide annem kac defa öyle yakaladi bende senin verdigin cvplari verdim :)
biraz sessiz konusmaya calis yorganin altina falan gir ama etrafindaki sesleri unutma duydun ki biri geliyor sessiz ol bende öyle yapiyordum.

öncelikle öğlen konuşamıyoruz onun işi oluyor askerde olduğu için görev falan..
ayrıca yaşım 16.

Öncelikle yaşının çok küçük olmadığını özellikle belirtmeliyim. Bence annene bir sevgilin olduğunu söylemelisin.

daha önce bir sevgilim olduğunda söyledim yine aynı yaştaydım ama burnumdan getirmişti ayırmak için elinden geleni yaptı telefonumu aldı.. o yüzden birdaha söylemyi düşünmüyorum.. neden bu kadar sıkıyor beni anlamıyorum..tamam korumak istiyor olabilir fakat yanlış yollardan bunu halletmeye çalışıyor bence..
zamanı geldğinde inşallah evleneceğim adam olarak tanıştırmak isterim sevgilimi annemle.. ama bence şimdi değil.

O zaman söylememek senin yararına olur canım

O zaman söylememek senin yararına olur canım

söylemeyeceğimm.. sevgilim askerden döndüğünde ise birşekilde onunla hep görüşeceğim çünkü çok seviyorum.. aslında annem telefonumu alsada 1 hafta falan alır çıldırırım haber alamamazlıktan fakat ondan ayrılmama yetmez.. umarım doğru yoldaydımdır ve evleneceğim kişiylleyimdir..gizli gizli birşeyleri götürmekten başka çarem yok sanırım..

yani güzelim ne desekki annen değişmedikten sonra yapıcak hiççbişey yok o yaşlarda annemde bana çok karışıyodu ama sonrasnda geçiyor şimdi herşeyi anlatıyorum yaşın ilişki için küçükmü bilemem onu sen bilirsin ama umarım sevdiğin bu ugraşlarına deger..askerdeyken üzülürde şimdi sen kırmadan üzmeden anlatırsın okulum için endişeleniyor falan diye

şuan değdiğini düşünüyorumm buna inanıyorum umarım gerçekten de öyledir ve haklısın annem değişmeli ki o da değişmez.. artık birşekilde gizliden devam edeceğim.. yorumun için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…