Telefonlarıma cevap vermeyen arkadaş

araya mesafe koymak istiyor demek ki bence zorlamak yerine bırakın mesafe girsin araya o arasın
ayrıca ders çalışmak için araya mesafe koyan kişiyide tersleyip hayattan çıkarmak gibi keskin çizgilerle yaklaşmayın bence

bırakın araya mesafe girsin

Valla bazılarına bu normal geliyor ve kendileri de yapıyorlar.hep de bir bahane vardir.öyle ya bunlar kucuk daglari yaratmislardir.hayatlarında baska oncelikleri vardir.sana sira gelirse ararlar.bana göre ise bu hareket en tiksindiğim hareket.saygısızlık,umursamazlık, düşüncesizlik,kendini bi b.k sanma,empati yoksunluğu, vs.daha sayayım mi...kardeş donmek isteyen isini bitirir doner hepsi bu.ama neyse böyle kabul edecen yoksa yalnız kalırsın.yok katlanamam dersen mesafeli git.

Cidden konuşmak istemedigim biri varsa yapiyorum ama cok yakin arkadasima yapmAm. Muhakkak donerim. Bence tuhaf. Acikca konus. Devan ederse daha da arama keyfi bilir.

ben de arkadaşın gibi olabiliyorum
kendimi kapatıyorum her şeye
çünkü çok aşırı stresli oluyorum ve mantıksız hareketler de yapabiliyorum sinirlilik vs gibi
o stresten öyledir zaman bulamadığından değil de
anlayabiliyorum onu ama bende anksiyeti var derslere karşı işte onda da var sanırım

Unutulacak insan var, unutulmayacak inan var. En yakın arkadaşınız olduğunu iddia ettiğiniz insana dönersiniz heralde. Ayrıca bir iki değil, son beş altı aramama cevap vermemesinden şikayet ediyorum.
inan stresten olabilir
kardeşim dediğim insanla bile konuşasım gelmio o stres dönemlerinde

Sormayın. Dün konuştuk bu meseleyi tekrar. Sizin söylediklerinizi söyledim diye kıyamet kopacaktı.

İnanın benzer şeyler yaşıyoruz. Bana da hep böyleleri geliyor. İnsanın zoruna gidiyor ama bir yerden sonra. Acaba hatayı bu kadar yüksek toleransa sahip olarak mı yapıyoruz?

Benzer şeyleri düşünüp araya mesafe koyduğum dönemlerde kendini affettirmeye çalışıyor fakat. Bilemiyorum. Değer verme kıstaslarımız farklı belki. Hiç sevmediğim bir insan dahi olsa geri dönmeye gayret ederim ben.

Dün konuştuk bu meseleyi. Bir kırgınlık yok. Depresyondayım, ne yaptığımı bile bilmiyorum diyor. Ama ilk defa olmuyor bu mesele. Özür diledi, dikkat edeceğini söyledi. Bir kırgınlık falan yok yani. Bana sorarsanız tekrarlanacak.

Ben biraz da aynı meslek gruplarından, aynı bölümlerden insanların benzer davranışlar sergilediklerini düşünüyorum. Mesela birçok arkadaşımın inanılmaz düşüncesiz ve bencil olması tesadüfi olamaz bence.

Evet, ben de böyle düşünüyorum. Biraz böyle yaklaşmak gerek sanırım meselelere.

Yani siz için bir kırgınlık meselesi değil mi bu? En yakın arkadaşlarınızın böyle bir tavır içinde olmasından sonra kendinizi geri mi çekersiniz sadece?

Kaç arkadaşımı sildim öyle kim olursa olsun benim tahammül edemediğim bir şey bu.. bir de mesajları okuyup cevap vermeyenler ister arkadaş ister kardeş bende mesaj atmam bu kadar sık aramışsan 24 saat ders çalışmıyor ya 5 dk arar döner sana kapatır ama gönlünü yapar.

Tavsiyem beklenti içine girme çok değer verme sana öyle yapana sende yap baktın açmıyor mu arama asla.. sen haklısın insan değer verdiği birine böyle yapmaz.

İnanın benzer şeyler yaşıyoruz. Bana da hep böyleleri geliyor. İnsanın zoruna gidiyor ama bir yerden sonra. Acaba hatayı bu kadar yüksek toleransa sahip olarak mı yapıyoruz?

Sadece idare etmek değil ama arkadaşlık ederken keyif de alıyoruz sonuçta o yüzden devam ettiriyorum ben ne zaman ki bunaltısı keyfini bastırıyor o zaman eahh diyorum ben,şimdilik devam ediyorum bakalım nereye kadar :)
Bu bağlamda “ayy çok iyi niyetliyim ben yea” diyemiyorum,çünkü sevmediğim insanı kesinlikle çekmem ben

Sevdiğim bir dostumsa şöyle bir mesaj atarım : canım çok yoğun ders çalıştığını biliyorum , ama seni çok özledim müsait olduğunda arada bir sesini duyayım .. gibi .,, eğer bu mesajdan sonrada aramazsa hiç aramam kendi bilir

bak işte ben dedim depresyondadır diye:) o dönemlerde mazur gör bence

Belki aranmak istemiyordur.. bende iki arkadasim tarafindan aranmak istemedigim icin telefonlarina donmuyorum mesela saka bir tarafa cidden gorusmeyi artik istemedigim kisilere bu aralar depresyondayim bahanesini soyluyorum, sizinki de oyle olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…