• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonu aciķ unuttular herseyi duydum. ne yapsam simdi

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Gecenlerde kardesimin kaynanasiyla konusurken telefonu acik unuttu.bende cocukla ilgileniyordum dondugumde telfon acik kalmisti istemeden kulak misafiri oldum basladilar ileri geri konusmaya kardesim icin ve kocasinin onla ilgili dayanamiyorum bu kadina dedigini iftira attilar annem babam hakkinda kardesim hamile ne yapsam soylesem yuvasi yikilir yada bebegi duser korkuyorum ama bu sirlada yasamak zor.burada yazmak istemedigim iftiralar ve neler neler...​

Ortada iftira varsa ben aileme soylerdim . kendi aralarında konuşanlar başkalarına neler neler anlatırlar. İftiradan korkmuyolar sonuçta. Ailenizde topluca gidecek böyle böyle şeyler duyduk diyecek. Hoş şeyler değil tabi kardeşinin huzuru bozulacaktır ama bir şekilde iftiradan haberiniz oldugunun ve kardeşinin arkasında birilerinin olunduğundan haberleri olmaları lazım.

Normalde kardeşinizin arası iyimi kayınvalidesiyle ? Ona karşı çok iyilerse dediğiniz gibi çok üzülür bide hamileymiş kız. Kardeşinizin eşiyle konuşun bence böyle böyle duydum herşeyi diyin sert bir şekilde attıkları iftirayı onun kardeşinize katlanamadığını nedenini ona göre anlatırsınız belki kardeşinize

kardeş hamile olduğu için paylaşmayı biraz geciktirirdim sizin yerinizde olsam. ama arkadaşların da dediği gibi iftira varsa paylaşılmalı, mümkünse yüzleşilip gerçek açığa çıkarılmalı.

Kardeşinin kaynanasıyla neden telefonlaşılır şaştım
İçerik ne bilmiyorum ama kardeşinle paylaşman lazım bence, birebir onu ilgilendiriyo olmalı
Ya iyi bir kadin sandim halimi hatrimi soruyordu ne bileyim benim arkamdanda konustugunu

Normalde kardeşinizin arası iyimi kayınvalidesiyle ? Ona karşı çok iyilerse dediğiniz gibi çok üzülür bide hamileymiş kız. Kardeşinizin eşiyle konuşun bence böyle böyle duydum herşeyi diyin sert bir şekilde attıkları iftirayı onun kardeşinize katlanamadığını nedenini ona göre anlatırsınız belki kardeşinize
Onlara laf kondurmazdi.hep onlari overdi yahu kardesim onlara ne iylik yapti ya soylersem kesin bosar.hamileligide riskli vebale giremem ne yapacagimi bende bilmiyorum

Bu iste bor acayiplik var belkide mahsus konusmus olabilrler mi aklimdan gecmedi degil belkide acik oldugunu gorduler aklimda deli sorular

Ya birde iftiranın boyutuyla da alakalı. Kardesinin eşi kardeşinizile ailenize karsı tavrıda önemli böyle bir konudasisin tarafınızdan uyarıldığında hak verip kendi ailesini kenara çekip uyarabilecekse herkes çenesini kapar. Ya ben iftiradan çok korkarım

Kardesinizin esiyle arasi nasil önemli olan bu..kadin ikiyüzlüymüs iste..o öyle diye hemen niye bosaniyorlar anlamadimo_O
Bi de lütfen arkasi yarin gibi konu yazmasaniz..güzelce bi aciklayin..iftira,telefon,bosanma üclüsü bi anlatim

o iftiralarla yalancıktan yaşayacağına söylede gerçekleri yaşasın, kim iyi kim kötü bilsin.

Kardeşinin eşiyle arası nasıl? Direk kardeşine söyleme, kardeşinin eşine anlat bence. Bunu duyup üzüldüm bil istedim de, o da anasına iletsin çeki düzen versinler kendilerine. Hem de eşi görmüş olur anasının ne olduğunu.

bence o enişte bozuntusunu bir kenera cek yaptıgınız terbiyesizliğin hepsini duydum , kardeşime attıgınız o iftiralar annenin ağzından çıksın koynuna girsin o laflar de onu tehdit et

Back
X