Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlarla konuşup ayıplarını yüzüne vursan enişteninde ablanla derdi neymiş te şikayet ediyomuş öğrenir ona göre konuşursun ablanlaGecenlerde kardesimin kaynanasiyla konusurken telefonu acik unuttu.bende cocukla ilgileniyordum dondugumde telfon acik kalmisti istemeden kulak misafiri oldum basladilar ileri geri konusmaya kardesim icin ve kocasinin onla ilgili dayanamiyorum bu kadina dedigini iftira attilar annem babam hakkinda kardesim hamile ne yapsam soylesem yuvasi yikilir yada bebegi duser korkuyorum ama bu sirlada yasamak zor.burada yazmak istemedigim iftiralar ve neler neler...
Konunuzu bi kere daha dikkatli okuyunca anladim..ilk sandim ki kvalidesi baska biriyle konusuyor..meger ogluyla birlikte gelinini cekistiriyor..off,burda asil mesele eniste..wayy ne mide var ya..hamile esinin dedikodusunu yapiyor..bence kardesinizle dertlesir gibi konusun var mi sıkintin evlilikte diye..belki size anlatacak bi seyleri vardir..cünkü böyle bir adamla mutlu degildirGecenlerde kardesimin kaynanasiyla konusurken telefonu acik unuttu.bende cocukla ilgileniyordum dondugumde telfon acik kalmisti istemeden kulak misafiri oldum basladilar ileri geri konusmaya kardesim icin ve kocasinin onla ilgili dayanamiyorum bu kadina dedigini iftira attilar annem babam hakkinda kardesim hamile ne yapsam soylesem yuvasi yikilir yada bebegi duser korkuyorum ama bu sirlada yasamak zor.burada yazmak istemedigim iftiralar ve neler neler...
Acikki su telefonun acik oldugunu unuttular ya burda yazamam sadece sunu bilin iftira yalan yanlis soylemler bunu diye bilirim ama soyledikleri yenir yutulur gibi degil.Aynen ya bişi anlamadm nadem bişi yazıon acıklayıcı yaz de mi?