• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

telefonu aciķ unuttular herseyi duydum. ne yapsam simdi

Pek bir bilgi vermediginiz icin , konusulanlar cok onemli seyler degilmis gibi algiliyorum ben , kimseye birsey demeyin o nedenle.Ses Kayit da yapmadiniz onemli olsa yapardiniz heralde ve yine onemli olsa kv ye iki cift laf ederdiniz heralde ? O , hamile degil sonucta .

Su zamanda kim kimin arkasindan konuşmuyorki yok deseniz sasarim. Yerinizde olsaydim ve gecte değil neden boyle iftira attini amacinin ne oldugunu kesinlikte sorardim...

ne olursa olsun kardeşime söylerdim bir yalanı yaşamaktansa gerçekleri öğrenmesi onun da hakkı özel durumu nedeniyle daha anlayışlı ve hassas bir şekilde söylerdim ama söylememek ona yapılacak en büyük kötülük olur herhalde. Yine de zor bir durum sabırlar diliyorum.

valla olayın derinliğini anlamadım.. sırlarla dolu bir anlatım içerisindesiniz.
Ne iftirası atmışlar, attılar ise kardeşiniz duymamışmı.. hani herkesin duyduğu bir iftiramı?
Garez için telefonu kapamamış olma ihtimalleri de var sonuçta.. kocası istemiyor olsa kardeşiniz hissederdi dimi, bebek var ortada bebek istemeyen adam öldürsen yaptırmaz o çocuğu..
karma karışık bir konu kardeşinize birşey söylemeyin. sonra herkes düzelir suçlu siz kalırsınız.

Bebegi aldirmak istediler ama aldirmazamani gecmis onlar dsunmus dr felan kardesimin gene haberi yok.

benim kardeşim hk atıp tutup iftira atacaklar bende bunu duyucağım, doğmamış yeğnim için acıtasyonlar yapacaklar bende buraya yazıp ne yapim diyorsun?
çoktan o kadının evini basıp dediklerini tek tek yedirirdim!!

Back
X