Telefonu kurcalamak

Diğer konunuzu okuduğumu anımsıyorum, ısrarla Face şifrenizi istiyordu sevgiliniz yanılmıyorsam.

Erkek arkadaşınızın bu tutumu basit bir merak halinden öte, güvensizlikle birlikte paranoyaya doğru gidiyor, bilginiz olsun.

Facedeki mesajlarimi okuyacakmis. Fotograflarima bakacakmis oyle demisti
İşte bu kadar.
Çok çirkin.
Bu size hakarettir.Net.Güvenmiyorum diyemiyor mu?Güvenmiyorum derse çok mu aşağılayıcı oluyor.Ya böylesi daha mı rahat hissettiriyor.
Neresinden bakarsan bak çirkin.
Sen rahatsız olmuşsun ki çekmişsin elinden.Daha da çok rahatsız olacaksın.

Siz geçenlerde de benden şüpheleniyor diye konu açmamışdıydınız??

Eğer o kişiyseniz; hâlâ görüşüyorsanız hasta ruhlu erkek arkadaşınızla, daha çooookk konu açarsınız burada..
Geçmiş olsunn!

Diğer konunuzu okuduğumu anımsıyorum, ısrarla Face şifrenizi istiyordu sevgiliniz yanılmıyorsam.

Erkek arkadaşınızın bu tutumu basit bir merak halinden öte, güvensizlikle birlikte paranoyaya doğru gidiyor, bilginiz olsun.

Evet ve bunu inkar ediyor. Yok ben sana guveniyorum falan diyor. Kendi daha kabullenmedi.

İşte bu kadar.
Çok çirkin.
Bu size hakarettir.Net.Güvenmiyorum diyemiyor mu?Güvenmiyorum derse çok mu aşağılayıcı oluyor.Ya böylesi daha mı rahat hissettiriyor.
Neresinden bakarsan bak çirkin.
Sen rahatsız olmuşsun ki çekmişsin elinden.Daha da çok rahatsız olacaksın.

Aksine ben sene güveniyorum diyor.

Facebook mesajlarını okumak nedir ya?
Arkadaşının sana attığı mesajları sevgilin mi okuyacak?

Ben kocamla sevgili iken ilk bulusmamizda telwfonunu aldim eline baktim bu kim bu kim diye tek tek sormustum. :)
Bu bakis acisina gore degisir.
Tabi ben durduk yere almadim. Bakabilir miyim diye sordum oda verdi. Herkes vermek zorunda degil. Ama uslubun dogur olmasi gerek.

Evet ve bunu inkar ediyor. Yok ben sana guveniyorum falan diyor. Kendi daha kabullenmedi.

Bu şekilde sıkboğaz etmeyi normal buluyor ve sizi üzmekten de öfkelendirmekten de çekinmiyor anlaşılan.

Şu durumda ne denebilir ki? Bi şey olsa da şüphelense tamam da, ilişkiyi durduk yere böyle baltalamak ne derece doğru?

İlişki sizin ilişkiniz, eh karşınızdaki kişi belli, huyu belli...
Çeker durursunuz bu paranoyaklıkları devam ederseniz.
Bugün Face şifresi olur, yarın telefon olur, öbür gün "Kim aradı-neredeydin-o kimdi" olur... Olur da olur...

Kimsenin telefonunu kurcalamadigim için şimdiye kadar, bana garip geliyor. Sevgilim de benimkini kurcalamadi hiç. Bilemedim.
Bu benim için güven değil saygı meselesi. Ondan sanırım.
Hem aynı şekilde sevgiliniz de sizin görmenizi istemediğiniz şeyleri telefonundan siler muhakkak, kurcalamanin manası yok gibi.:KK51:
Bakıs acısı tab
Kimsenin telefonunu kurcalamadigim için şimdiye kadar, bana garip geliyor. Sevgilim de benimkini kurcalamadi hiç. Bilemedim.
Bu benim için güven değil saygı meselesi. Ondan sanırım.
Hem aynı şekilde sevgiliniz de sizin görmenizi istemediğiniz şeyleri telefonundan siler muhakkak, kurcalamanin manası yok gibi.:KK51:
farklı bakıs acıları tabi. Ben bugune kadar kimseden ver teli kurcalıcam diye tel almadom kimsede benden almadı. Atıyorum sarjım bitmiştir ortak bi arkadasımızı merak ederim izin almadan alırım telini girer face e bakarım. Oda mesela daha dun biri son gorulmesini kapatmıs onu engellediğinden suphelendi bnm tele kaydedip baktı engelli mi som gorulme mi kapalı diye bunları yaparken ne izin aldık birbirimizden ne acıklama yaptık. Ben telefonu saygı olarak algılamıyorum mesela. Ben onun telefondan bişeye bakrken facefen bi mesaj gelse bildirim gelse acar ona da bakardım oda bakardı. Her ilişki farklı herkesin bakıs acısı farklı

Back
X